?>

Çamaşır makinesini çalışır halde bırakıp evden çıkan gençler döndüklerinde şoke oldu

Kağıthane'de iki arkadaşın çalışır halde bırakıp dışarı çıktıkları çamaşır makinesi, titreşimle hareket edip kapın yanına gelerek açılmasını engelledi

Asayiş - 4 ay önce

İstanbul Kağıthane’de iki arkadaşın çalışır halde bırakıp dışarı çıktıkları çamaşır makinesi, titreşimle hareket edip kapın yanına gelerek açılmasını engelledi. Evlerine giremeyen gençlerin yardımına itfaiye ekipleri koştu. Evde yaşayan Can Fidan, ’’Çamaşır makinesi yürüyüp öne gelmiş, kapıyı engellemiş. Arkadaşım eve giremeyince itfaiye ekiplerini çağırdı. Ekipler kapıyı açınca herkes kahkahalara boğuldu’’ dedi.

İlginç olay dün akşam saatlerinde Kağıthane ilçesi Nurtepe Mahallesi Alpınar Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 6 katlı apartmanın 4’üncü katında yaşayan Can Fidan ve Eren Kavak çamaşır makinesini çalıştırıp markete gitti. Çalışır haldeki çamaşır makinesi titreşimin etkisiyle adeta yürüyerek kapısının arkasına kadar geldi. Marketten evlerine gelen arkadaşlar evlerine giremeyince çareyi durumu itfaiye ekiplerine haber vermekte buldu. Olay yerine kapı açmaya gelen ekipler karşılaştıkları durum karşısında şaşkına döndü. İtfaiye ekiplerini gören mahalledekiler ilk başta tedirgin olsalar da durumu öğrenince tıpkı ekipler gibi olayı şaşkınlıkla karşıladı. Herkes kahkahalara boğuldu.

‘’Çamaşır makinesi yürümüş, öne gelmiş’’

Eren Kavak’la birlikte aynı evde yaşayan Can Fidan olay karşısında şaşkın olduklarını dile getirdi. Fidan, ’’Ev arkadaşım çamaşır makinesini çalıştırıp markete gitti. Geldiğinde kapıyı açamamış. Kapının arkasında bir şey olduğunu düşünüyor. Ardından anlamış ki çamaşır makinesi yürümüş öne gelmiş, kapıyı engellemiş. Eve giremeyince itfaiye ekiplerini çağırıyorlar. Sonra mahalle sakinleri de biraz korkmuş. İçeride ceset var sanmışlar. Tabii sonra çamaşır makinesinin öne gelip kapıyı kapattığı anlaşılınca herkes kahkahalar boğuldu. Arkadaşım beni arayıp durumu haber verdi. Ben arkadaşımın anahtarı içerde unuttuğunu sandım ilk başta. Hırsızlık olayı olduğunu da düşünmedim. Sonra olay anlaşılınca tüm herkes çamaşır makinesinin yürümesine çok şaşırdı. Ekipler camdan girince önce makineyi yerine yerleştirip sonra kapıyı açtılar’’ dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şırnak’ta 10 kilo 267 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-02 13:29 - Asayiş

Uyuşturucu operasyonunda 99.3 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-03 09:50 - Asayiş

Şırnak’ta 50 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-06 13:16 - Asayiş

Ağrı’da 1 kilo 44 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-02 15:17 - Asayiş

Akaryakıt deposuna zulalanmış 54 kilo likit metamfetamin maddesi ele geçirildi

2024-12-31 16:30 - Asayiş

Şırnak'ta 50 Kilo 700 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-06 13:22 - Asayiş

52 Yaşındaki Torbacı Metamfetaminle Yakalandı

2025-01-03 11:31 - Asayiş

Fuhuş operasyonunda metamfetamin ve silah ele geçirildi.

2025-01-03 12:36 - Asayiş

Köyceğiz’de karlar üstünde sucuk ekmek ile 2024’e veda

2025-01-02 11:14 - İnsan

Başkan Pekyatırmacı: “2025, ülkemiz ve şehrimiz için yeni güzelliklerin yaşanacağı bir yıl olsun”

2024-12-31 13:30 - Siyaset

İlgili Haberler

Sakarya’da duble yolda iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 7 yaralı

00:27 - Asayiş

Pancar toplamaya gitti, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

23:29 - Asayiş

Antalya’da manzara izlerken falezlerden düşen yabancı uyruklu genç öldü

23:03 - Asayiş

Kartal’da bir bina yıkım esnasında çöktü

23:04 - Asayiş

Kayseri’de silahlı kavga: 3 yaralı

22:59 - Asayiş

Günün Manşetleri

Kural Tanımaz Motosikletçiye Ağır Ceza

15:25 - Asayiş

Cam Silen Kadın 4. Kattan Düştü

15:25 - Asayiş

TFF'den İstanbul Depremi Sonrası Geçmiş Olsun Mesajı

15:10 - Spor

Deprem Sonrası Akaryakıt İstasyonlarında Kuyruklar Oluştu

14:55 - Genel

Kalp Hastası Minik Yusuf Okulda Hayatını Kaybetti

14:31 - Asayiş