?>

Canik’te Ramazan geleneği bu yılda devam edecek

Samsun’un canik belediye başkanı ibrahim sandıkçı, ilçede geleneksel hale getirdikleri canik şehr-i ramazan serüveni'yle bu yılda çocukları ve aileleri geleneksel ramazan eğlenceleriyle buluşturacaklarını söyledi.

Kültür Sanat - 2 ay önce

i Ramazan Serüveni ile bu yılda çocukları ve aileleri geleneksel Ramazan eğlenceleriyle buluşturacaklarını söyledi.

Canik Belediyesi, ilçede bir gelenek haline getirdiği Canik Şehr-i Ramazan Serüveni etkinlikleriyle bu yılda çocukların ve ailelerin Ramazan heyecanına ortak oluyor. Canik Şehr-i Ramazan Serüveni ile ilçedeki tüm mahallelere kurulacak olan etkinlik çadırlarında çocuklar geleneksel Ramazan eğlenceleri, bilim şov, Hacivat ve Karagöz, animasyon gösteri ile ödüllü yarışmalarla buluşacak.

Şehr-i Ramazan Serüveni ile çocukların bu yılda da unutulmaz hatıralar biriktirmelerine vesile olmayı ve Ramazan geleneklerini yaşatmayı hedeflediklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik’imizde bu yılda çocuklarımızı ve ailelerimizi keyifli anlara ortak olacakları bir Ramazan ayı bekliyor. İlçemizde geleneksel hale getirdiğimiz Canik Şehr-i Ramazan Serüveni ile mahallelerimize kuracağımız etkinlik çadırlarıyla çocuklarımızı, başta geleneksel Ramazan eğlenceleri, eğitici ve eğlenceli etkinlikler, ödüllü yarışmalar, Hacivat ve Karagöz gibi 36 etkinlik ve gösteri ile ödüllü yarışmalarla buluşturacağız. Yine etkinliklerimiz süresince çocuklarımıza ve hemşehrilerimize ikramlarda bulunacağız. Canik’te gönlü güzel çocuklarımızın neşe ve heyecanına ortak olacak, Ramazan ayının bereketini tüm hemşehrilerimizle birlikte paylaşacağız" dedi.

Belediyenin Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla ilçede gerçekleştireceği ve çeşitli ikramların da yer alacağı Canik Şehr-i Ramazan Serüveni etkinlik takvimi, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Belediyesi sosyal medya hesaplarında yer alıyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Soma’da "Ya santral kapatılsın ya filtre takılsın"

2025-02-25 14:12 - ÇEVRE

Artvin’de kar kalınlığı 2 metreyi aştı

2025-02-26 13:13 - Gündem

Marmaris Halk Kafe’de 5 ayda DEV zam

2025-02-24 12:11 - Marmaris

Marmaris sahilinin sevimli müdavimleri

2025-02-20 17:08 - Marmaris

Muğla'da Destek Bütçesi %70 Arttı!

2025-02-20 15:43 - İnsan

Tokat’ta trafik kazası: 5 yaralı

2025-02-23 15:31 - Asayiş

CAN YÜCEL’İN İZİNDE ESKİ DATÇA: TAŞ EVLER VE EFSANEVİ GÜZELLİK

2025-02-22 13:03 - Kültür Sanat

Mardin’de 750 öğrencinin YKS sınav ücretini hayırsever iş adamı karşıladı

2025-02-20 14:28 - Eğitim

HALK OTOBÜSLERİ İÇİN ÖZEL ŞERİT UYGULAMASINDA 2. ETABA GEÇİLDİ

2025-02-21 15:54 - Ulaşım

KİLİMANJARO DAĞI’NDA TÜRK BAYRAĞI DALGALANDI

2025-02-25 13:11 - Marmaris

İlgili Haberler

Rektör Tekin, ’Kadim Muhabbetler’in konuğu oldu

23:26 - Kültür Sanat

Başkan Ümit Uysal: "Köy Enstitüleri’ne ihtiyaç var"

19:55 - Kültür Sanat

Ankara’daki İnönü Mağaraları’na turistlerden yoğun ilgi

19:46 - Kültür Sanat

Öğrenciler Sarıkaya’nın turistik yerlerini gezdi

18:42 - Kültür Sanat

Konya’da Turizm Haftası etkinlikleri

17:49 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Elektronik Sigara Çocuk Yaşta Akciğer Kanseri Yapıyor

15:29 - Sağlık

Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Öldürdü

15:06 - Asayiş

Epilepsi Hastası Minik Aras'ın Hayali Gerçekleşti

13:44 - İnsan

Bıçaklı Kavgada Bir Genç Hayatını Kaybetti

13:18 - Asayiş

Temizlikçi Kılığında Ayakkabı Hırsızlığı

13:09 - Asayiş