?>

Canikli öğrenciler projeleri ile birinci oldu

Canik özdemir bayraktar keşif kampüsü öğrencileri, projeleri ve çalışmalarıyla damga vurmaya devam ediyor.

İnsan - 6 ay önce

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü öğrencileri, 7. Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği proje yarışmasında birinci oldu.

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü öğrencileri, projeleri ve çalışmalarıyla damga vurmaya devam ediyor. Bu yıl 7’ncisi Samsun’nda düzenlenen Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği’nde gerçekleştirilen proje yarışmasında Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü öğrencileri Yusuf Emin Dalgıç ve Muhammed Ali Şimşek, ortaokul kategorisinde birinci oldu.

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde özel olarak oluşturulan atölye ve laboratuvarlarda geliştirdikleri Solar Sense Projesi’yle birinciliği göğüsleyen öğrenciler, tasarımları ve üretimleri kendilerine ait olan proje ile jüri üyelerini kendilerine hayran bıraktı. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, evlerde kullanılan şebeke elektriğinden tasarruf edilmesi ve enerji verimliliği sağlanmasını hedefleyen Solar Sense adlı projeyle birinci olan öğrencileri tebrik etti.

Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde bilim ve teknolojiye yön veren nesilleri yetiştirmeye devam ediyoruz. Teknolojiyi tüketen değil, üreten ve ürettiği teknolojilerle insanlığa ve ortak evimiz dünyaya fayda sağlayan bir nesli inşa ediyoruz. Öğrencilerimizin elde ettikleri bu başarı güçlü yarınların, Milli Teknoloji Hamlesi idealine sımsıkı sarılan çocuklarımızın ve gençlerimizin başarısıdır. 7.Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği proje yarışmasında birinci olan Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü öğrencilerimiz Yusuf Emin Dalgıç ve Muhammed Ali Şimşek’i yürekten tebrik ediyor, öğrencilerimizin başarılarında katkılardan bulunan ailelerine, proje danışmanlığı görevini üstlenen Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü eğitmenimiz Zehra Kaya’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Adana’da koltuk altındaki zuladan 11 kilo 350 gram metamfetamin çıktı

2024-11-18 09:45 - Asayiş

Kayseri Esen Metal SK liderliğini sürdürüyor

2024-11-19 08:49 - Spor

Narkotik dedektör köpeği Tony, araçtaki zulada eroin ve metamfetamin buldu

2024-11-22 13:43 - Asayiş

Serdivan’da internet artık Wi-Free

2024-11-23 10:35 - Genel

Abdülkerim Bardakcı’nın yerine Cihan Çanak kadroya alındı

2024-11-17 12:22 - Spor

Ağrı’da tırın dorsesinde 16 kilo 200 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-18 21:07 - Asayiş

Otobüste yolcunun yastığında metamfetamin ele geçirildi

2024-11-18 20:51 - Asayiş

Ağrı’da tırın su tankına gizlenmiş 7 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-11-20 19:15 - Asayiş

8 kilogram metamfetamini buzdolabına sakladılar, ’Fırtına’dan kaçamadılar

2024-11-19 23:10 - Asayiş

Muğla’ya yağmur sonrası soğuk hava uyarısı

2024-11-22 07:50 - Gündem

İlgili Haberler

Ağrı Kızılay gönüllülerinden annelere anlamlı sürpriz

23:17 - İnsan

Mardin Büyükşehir Belediyesi’nden Anneler Günü’ne etkinlik

23:18 - İnsan

Mardin’de "Şehit Anneleri Buluşması" programı düzenlendi

23:16 - İnsan

Başkan Kara şehit annelerini unutmadı

22:39 - İnsan

DPÜ Rektörü, öğrencilerle çiğ köfte yoğurdu, halay çekti

22:08 - İnsan

Günün Manşetleri

Yeşilin Binbir Tonu Fotoğrafçıları Büyüledi

15:33 - Gündem

Kardiyorenal Sendrom Alarmı

15:28 - Sağlık

80 yıllık giysiler yeniden hayat buldu

14:23 - Genel

Mehir Vakfı'ndan Evlilik Çağrısı

14:21 - İnsan

Özel Öğrencilere Şiddet Uygulayan Öğretmen Tutuklandı

13:53 - Asayiş