?>

Cemar Marble and Travertine, USİAD İş Geliştirme ve Kaynaşma Toplantısı’na sponsor oldu

Cemar marble and travertine genel müdürü yusuf yalçın

Ekonomi - 2 ay önce

Cemar Marble and Travertine’nin sponsor olduğu Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) İş Geliştirme ve Kaynaşma toplantısı, çok sayıda iş insanının katılımıyla gerçekleştirildi.

Cemar Marble and Travertine’nin sponsorluğunda USİAD yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda iş insanı için Ankara’da bir otelde tanıtım toplantısı düzenledi. Cemar Marble and Travertine Genel Müdürü Yusuf Yalçın, USİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç ve birçok şirketten yönetim kurulu üyeleri toplantıya katılım sağladı. Cemar Marble and Travertine’nin toplantıda ürünleri ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmeleri yapıldı. Bunun yanı sıra Mersin’deki bir tatil köyü projesinin sunumları gerçekleştirildi. "22 Şubat’ta da Kuzey Irak’a bir heyet ziyareti söz konusu"

Cemar Marble and Travertine Genel Müdürü Yusuf Yalçın, yaptığı açıklamada, "Biraz Suriye, Irak, Libya ve benzeri ülkelerle çalışma gibi bir planlarımız vardı. Buralardaki faaliyetleri ve etkilerinden dolayı USİAD’ın bugünkü organizasyonu gerçekleştirmeye karar verdik. Bugünkü organizasyonda esasında Ankara ve çevresindeki bazı illerden gelen, özellikle inşaat firmaları, müteahhitler ve benzeri kuruluşlarla burada bir kahvaltılı tanıtım toplantısı düzenledik. Bu tanıtım toplantısında aynı zamanda büyük bir inşaat firmamızın, aynı zamanda Mersin’de büyük bir tatil köyü projesi var, o tanıtılacak. 22 Şubat’ta da Kuzey Irak’a bir heyet ziyaretleri söz konusu. Biz ona da katılmayı hedefledik, planladık" ifadelerini kullandı.

Yalçın, Kuzey Irak’ta şirketlerinin ürünlerini ve faaliyetlerini tanıtacaklarını belirterek, "Bu bilgiler neticesinde soru, cevap kısmı, ürünlerin, katalogların incelenmesi gibi, aynı zamanda şirketimizi tanıtıcı bazı videolar izlenecek. Tanıtım materyalleri getirdik. Onlarla ilgili iş adamlarımızla bilgi alışverişi olacak. Biz bu tür organizasyonların faydalı olduğunu biliyoruz. Bu toplantının da hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. "65 ülkenin üzerinde bir sayıda, ihracat yapıyoruz"

Yalçın, "Biz Cemar olarak zaten halihazırda 65 ülkenin üzerinde bir sayıda, ihracat yapıyoruz zaten. Bu yürüyen ihracatımızın yanında istikrar ışığı gözüken özellikle komşumuz, gönül bağımız olan Irak, Suriye başta olmak üzere Orta Doğu’daki istikrarın sağlandığı, suların tabiri caizse durulduğu ülkelerde biz de faaliyet göstermek istiyoruz. Buralardaki yıkımın yapımında, biz ocağımızdan çıkardığımız doğal taşların da oralarda bir faydası olmasını istiyoruz. Bunun için adımlar atıyoruz. Atmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç ise, "Destekleriyle, katkılarıyla sponsor olan Cemar Marble and Travertine Genel Başkanı Yusuf Yalçın’a teşekkür ediyoruz. USİAD iş geliştirme ve kaynaşma toplantısı, Ankara’daki müteahhitlerle, özellikle Kayseri, Konya çevredeki illerin iş insanlarını bir araya getirip kaynaşmalarını sağlamak, üyelerimiz ve dostlarımızla, artı iş birliklerinin sağlamak amacımız bu. Güzel bir toplantı oluyor. İnşallah günün sonunda da nihai hedeflerimize ulaşırız" ifadelerine yer verdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla ve ilçelerinin isimleri nereden geliyor?

2025-02-13 12:14 - Kültür Sanat

Soykan Kuyumculuk’tan Marmaris’e Yeni Mağaza

2025-02-11 17:23 - Marmaris

Marmaris Gölge Koyu’nda ağaçlandırma çalışması başladı

2025-02-14 18:22 - Genel

MUĞLA TARİHİNİ BÜYÜLEYEN MUHTEŞEM EFSANELERİ

2025-02-10 11:23 - Turizm

Beldibi Mahalle Buluşması 16 Şubat’ta Gerçekleşecek

2025-02-11 17:53 - Marmaris

Muğla Akyaka Orman Kampı'nda neler oluyor?

2025-02-11 15:51 - ÇEVRE

FETHİYE'DE 328 MİLYONLUK YATIRIM HIZLA İLERLİYOR

2025-02-12 15:13 - Ulaşım

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER DE ULAŞTIRMA ZİRVESİ

2025-02-12 12:32 - Ulaşım

SELÇUK ÖZDAĞ: YÜKSEK HIZLI TRENDE NEDEN İNTERNET YOK?

2025-02-14 14:54 - Ulaşım

Kent içi raylı sistemi 634 kilometreye çıkacak

2025-02-11 13:48 - Ulaşım

İlgili Haberler

Bakan Bolat ‘Osaka-Kansai Japonya 2025 Dünya Exposu’na katıldı

18:36 - Ekonomi

Kastamonu’da 23 milyonluk sulama kanalı projesi için imzalar atıldı

18:30 - Ekonomi

Personel servis aracı yaşı yükseltildi

16:32 - Ekonomi

11 ticaret odası ve ticaret borsasından ortak çağrı: "13 yıldır kapalı olan Nusaybin Gümrük Kapısı açılsın"

15:55 - Ekonomi

Başkan Dumandağ, "Elazığ için üretmeye, gelişmeye ve ortak akılla çalışmaya devam edeceğiz"

15:33 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Kural Tanımaz Motosikletçiye Ağır Ceza

15:25 - Asayiş

Cam Silen Kadın 4. Kattan Düştü

15:25 - Asayiş

TFF'den İstanbul Depremi Sonrası Geçmiş Olsun Mesajı

15:10 - Spor

Deprem Sonrası Akaryakıt İstasyonlarında Kuyruklar Oluştu

14:55 - Genel

Kalp Hastası Minik Yusuf Okulda Hayatını Kaybetti

14:31 - Asayiş