?>

Ceyhan Belediyesi, İncirli Plajı’nı pırıl pırıl yaptı

Ceyhan belediyesi temizlik işleri müdürlüğü ile park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri incirli sahili’nde geniş temizlik çalışması yaptı.

Gündem - 3 ay önce

Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İncirli Sahili’nde geniş temizlik çalışması yaptı.

Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 82 kırsal mahallenin 75’inde kapsamlı temizlik ve bakım-onarım çalışmalarını tamamlarken, İncirli Sahili’ni de pırıl pırıl hale getirdi. Çalışmalar kapsamında sahil alanı ve çevresi detaylı bir şekilde temizlenirken, vatandaşlar yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Mahallenin belediyelik olduğu dönemde bu kadar hizmet alamadıklarının altını çizen Kurtpınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Çınar, Ceyhan Belediyesi ekiplerinin sahil ve çevre mahallelerde yaptığı temizlik çalışmaları için Başkan Aydar’a teşekkür etti. Çınar, “Bugün Kurtpınar, Karayılan, Karatepe, İncirli ve BOTAŞ mahallelerimizde temizlik çalışmaları yapıldı. Ceyhan Belediyesi ekibine ve Kadir Başkanıma teşekkür ediyorum. Biz, kendi belediyemiz de dahil olmak üzere, 15 yıldır böyle güzel bir temizlik görmedik. Allah razı olsun. Çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum” dedi. “Bu yaz herkesi İncirli Plajı’na bekliyoruz”

Çevre temizliği ve doğanın korunması konusunda hassasiyetle çalışmaya devam edeceklerini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, İncirli Plajı’nda yapılan çalışmayı “Ceyhan’da deniz var! Bu yaz herkesi İncirli Plajı’na bekliyoruz” notuyla paylaştı.

Başkan Aydar, “Ceyhan’ımızın her köşesini temiz, yaşanabilir ve sağlıklı bir çevreye kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızın memnuniyeti, bizim için en büyük motivasyon kaynağıdır” açıklamasında bulundu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Samsun’da 1 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-22 00:40 - Asayiş

Hakkari’de 49 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-19 12:28 - Asayiş

Abdülkerim Bardakcı, 4. golünü kaydetti

2025-01-21 20:30 - Spor

Muğla’daki barajların doluluk oranı yüzde 71

2025-01-20 10:32 - Gündem

MARMARİS’TEKİ 41 KUYULARIN GİZEMİ HALA ÇÖZÜLEMEDİ  

2025-01-20 14:38 - Marmaris

MARMARİS TARİHİNDE İLK KEZ SÖMESTİRDE BOŞ KALDI

2025-01-22 12:59 - Marmaris

Mersin’de 3. Nergis Şenliği düzenlendi

2025-01-20 09:59 - Kültür Sanat

“Muğla Şiirleri” Kitabı 2025’te Yayınlanacak

2025-01-16 11:08 - Kültür Sanat

SAHTE ALKOL ÖLDÜRÜRKEN MARMARİS’TE LİTRELERCE YAKALANDI

2025-01-18 11:51 - Asayiş

İzmir merkezli dolandırıcılık operasyonu

2025-01-21 00:10 - Asayiş

İlgili Haberler

Köylüler, kül yağdıran termik santral için eylem yaptı

21:08 - Gündem

Karadeniz Sahil Yolu’nda uzun araç kuyruğu oluştu

20:53 - Gündem

Türkeli’deki tarım arazilerinde hasar tespit çalışmaları başladı

18:47 - Gündem

TZOB Başkanı Bayraktar: "Gövdesi yanan ağaçlar seneye de meyve vermeyebilir"

17:22 - Gündem

Malatya’da yeni ulaşım aksı için çalışmalar başladı

17:17 - Gündem

Günün Manşetleri

Papa Francis adına lokma döktürdü

15:26 - Genel

Eski Brandalar Umut Dolu Çantalara Dönüştü

15:21 - Eğitim

8 Aylık Hamile Kadının Katil Zanlısı Meydanda Yakalandı

15:01 - Asayiş

Emekli Polis Silahla Vurduğu Yaralıya Tekme attı

14:40 - Asayiş

Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Ufuklar

13:24 - Sağlık