?>

CHP Antalya’da Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için oy verme işlemi devam ediyor

Cumhuriyet halk partisi (chp) tarafından cumhurbaşkanı adayını belirlemek için düzenlenen ön seçimde oy verme işlemi devam ediyor. Oyunu kullanan antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek, "hepimiz hukukun üstünlüğüne güveneceğiz. Adalet inşallah önümüzdeki günlerde tecelli edecek ve sayın cumhurbaşkanı adayımız ekrem imamoğlu da yine hep birlikte sevenleriyle olacak" dedi.

Genel - 2 gün önce

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için düzenlenen ön seçimde oy verme işlemi devam ediyor. Oyunu kullanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Hepimiz hukukun üstünlüğüne güveneceğiz. Adalet inşallah önümüzdeki günlerde tecelli edecek ve Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu da yine hep birlikte sevenleriyle olacak" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Türkiye’nin dört bir yanında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tek aday olduğu cumhurbaşkanı adayını belirlemek için düzenlediği ön seçimde oy verme işlemleri devam ediyor. Sabah saat 08.00 itibarıyla oy kullanma işlemleri başladığı sandıklarda partililerin yanı sıra parti üyesi olmayanlar için kurulan "dayanışma sandıklarında" oy verme işlemi 17.00’ye kadar sürecek. Antalya’da il ve ilçe başkanlıklarının yanı sıra mahalle temsilcilikleri ve belirlenen noktalarda devam eden oy verme işlemine vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Başkan Böcek oyunu kullandı

Oyunu kullanmak üzere Konyaaltı ilçesinde bulunan Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’ne gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Partililer ve vatandaşlarla tek tek selamlaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ikametinin bulunduğu mahalleye ait 9 numaralı sandığa gelerek oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan başkan Böcek, tarihi bir gün yaşadıklarını belirterek, "Ekrem İmamoğlu başkanımız için bugün tarihi bir gün yaşıyoruz. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanımızın burada adalet tecelli edecek, diye ümit ediyoruz ve seçimlerde Türkiye bir taraftan özgürlüğünden. Çağdaşlığından, cumhuriyetinden vazgeçmemiştir. Tabi ki Türkiye’nin en büyük ili İstanbul’un 16 milyonun ev sahibi sayın Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasına üzüldük. Bu süreçte önümüzde itirazlar var. Avukat arkadaşlarımız bunları daha iyi değerlendirecekler" dedi. "Hukukun üstünlüğüne güveneceğiz"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel başta olmak üzere tüm siyasilerin ve milyonların desteğinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun arkasında olduğunu belirten Böcek, "Burada A’dan Z’ye çocuklarımızın geleceği için ülkemizin geleceği için bir mücadele var. Güzel bir gündeyiz ve Ekrem İmamoğlu bugün Türkiye’de 1 milyon 750 bin üyemizle ve aynı zamanda dayanışma sandığımızda göreceksiniz ki milyonlar gene, ‘Ekrem İmamoğlu’ diyecek. Bu anlamda Türkiye’de, ‘Egemenlik kayıtsız, şartsız milletin’ dediği Gazi Mustafa Kemal’in askerleri olarak hep birlikte, el birliğiyle ülkemiz için, vatanımız için, Antalya’mız için çalışmalarımıza azimle, gururla devam edeceğiz. Hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Biz önce Allah’ımıza, sonra halkımıza hesap veriyoruz. Hepimiz hukukun üstünlüğüne güveneceğiz. Adalet inşallah önümüzdeki günlerde tecelli edecek ve sayın Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu da yine hep birlikte sevenleriyle olacak" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şahinbey Belediyesi’nden öğrencilere sahur ikramı

2025-03-16 17:39 - Kültür Sanat

Marmaris'te Taksicilerin Park Çilesi

2025-03-18 14:41 - Marmaris

Başkan Ünlü: "Mağduriyetimizle ilgili şikayetçi olduk"

2025-03-20 10:03 - Siyaset

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ, DESTEK SIRASINDA BİBER GAZINA MARUZ KALDI

2025-03-19 16:04 - Marmaris

MARMARİS'TE BİNLERCE KİŞİ İMAMOĞLU İÇİN YÜRÜDÜ

2025-03-19 15:29 - Marmaris

İmamoğlu’nun kasası Adem Soytekin’e savcıdan "çakar" kıyağı

2025-03-22 15:57 - Asayiş

HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI

2025-03-17 12:55 - Asayiş

Ortaca'da Türk Mutfağı Kursu

2025-03-18 15:55 - Eğitim

Bodrum’da kan donduran cinayet

2025-03-21 00:55 - Asayiş

Yem karma makinesine düşen şahıs hayatını kaybetti

2025-03-20 21:49 - Asayiş

İlgili Haberler

Köşk-Ödemiş bağlantı yolunun ilk etap çalışmaları başladı

13:54 - Genel

Aliağalı çocuklar, sporla teknoloji bağımlılığından uzak tutuluyor

13:44 - Genel

Başkan Yetişkin’den 7 bin 500 aileye Ramazan dayanışması

13:46 - Genel

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 16’ncı yılında mezarı başında anıldı

13:38 - Genel

Afyonkarahisar Belediyesi’nden arazi satışı: Zarar 7 milyon TL

13:39 - Genel

Günün Manşetleri

Narkotik Ekiplerinden Taksiye Baskın

16:22 - Asayiş

Sahte Savcı Yalanıyla 420 Bin TL Dolandırdılar

16:16 - Asayiş

Binlerce Kaçak Makaron Ele Geçirildi

16:14 - Asayiş

Kız Kaçırma Olayında Yenge Tutuklandı

15:47 - Asayiş

Sakız Kutusunda Uyuşturucu Bulundu

15:46 - Asayiş