?>

CHP’li Köksal’ın cami yerleşkesindeki fotoğraflı propagandasına tepkiler sürüyor

Fyonkarahisar’ın chp’li belediye başkanı burcu köksal, fotoğraflarını türbe cami yerleşkesi içerisinde bulunan mevlevihaneye astırmasına tepki gösteren ak parti afyonkarahisar milletvekili ibrahim yurdunuseven, “afyonkarahisar’daki mevlevihane müzemiz hiç bir şekilde bir kişinin ve bir zümrenin uhdesinde olamaz” dedi.

Siyaset - 3 hafta önce

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar’ın CHP’li Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın fotoğraflarını Sultan Divani Mevlevihanesi Müzesi’ne astırmasına tepki göstererek, “Afyonkarahisar’daki Mevlevihane Müzemiz hiçbir şekilde bir kişinin ve bir zümrenin uhdesinde olamaz” dedi.

CHP’li Köksal’ın seçim dönemi ile farklı dönemlerde çektirdiği fotoğraflarını cami yerleşkesi içerisinde bulunan Sultan Divani Mevlevihanesi Müzesi’ne astırmasına tepkiler sürüyor. Türbe cami içerisinde bulunan müzeye asılan fotoğrafların kabullenilemez olduğunu söyleyen ve duruma tepki gösteren Milletvekili Yurdunuseven açıklamasında, “Mevlana Celalettin Rumi’nin 7. kuşak torunu Sultan Divani Hazretlerinin maneviyatını yaşatmak üzere kurulan Afyonkarahisar’daki Mevlevihane Müzemiz hiç bir şekilde bir kişinin ve bir zümrenin uhdesinde olamaz. Bir belediye başkanı hangi partiden olursa olsun buradaki manevi atmosferi kendi fotoğraflarını asarak sanki bir reklam panosuymuş gibi basite indirgeyemez. Kaldı ki Mevlevihane’ye fotoğraf köşesi yaptıran ve bunu bir reklam aracı olarak kullanan CHP’li belediye başkanı geçtiğimiz ay AK Parti kongremiz için şehrin muhtelif yerlerine astığımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın afişlerini kendi zabıtalarına kaldırtmıştı. Caddelerdeki Cumhurbaşkanımızın fotoğrafını günah gören zihniyet kendine gelince her şeyi mubah görüyor maalesef” ifadelerine yer verdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Samsun’da 1 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-22 00:40 - Asayiş

Hakkari’de 49 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-19 12:28 - Asayiş

Mersin’de tırın gizli bölmelerinde 43 kilo 720 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-23 15:08 - Asayiş

Abdülkerim Bardakcı, 4. golünü kaydetti

2025-01-21 20:30 - Spor

Muğla’daki barajların doluluk oranı yüzde 71

2025-01-20 10:32 - Gündem

MARMARİS’TEKİ 41 KUYULARIN GİZEMİ HALA ÇÖZÜLEMEDİ  

2025-01-20 14:38 - Marmaris

MARMARİS TARİHİNDE İLK KEZ SÖMESTİRDE BOŞ KALDI

2025-01-22 12:59 - Marmaris

Mersin’de 3. Nergis Şenliği düzenlendi

2025-01-20 09:59 - Kültür Sanat

SAHTE ALKOL ÖLDÜRÜRKEN MARMARİS’TE LİTRELERCE YAKALANDI

2025-01-18 11:51 - Asayiş

İzmir merkezli dolandırıcılık operasyonu

2025-01-21 00:10 - Asayiş

İlgili Haberler

Trump: "Gazze’yi elimizde tutacak ve yöneteceğiz"

23:16 - Siyaset

CHP’li Bilecik Belediyesinden çalışanlarına zorla parti üyeliği iddiası

22:46 - Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ahmet Türk’ü ziyaret etti

22:35 - Siyaset

Netanyahu: "Hamas cumartesi öğlene kadar rehineleri serbest bırakmazsa ateşkes sona erecek"

20:53 - Siyaset

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Cenevre’de

18:29 - Siyaset

Günün Manşetleri

Ofis Boynu Riskine Karşı 12 Etkili Öneri

17:52 - Sağlık

Atık pili getir, hediyeyi götür

15:54 - Gündem

Oğlu tarafından bıçaklanan baba hayatını kaybetti

15:31 - Asayiş

Dolandırıcılık Davasında Savunma Tarihleri Belli Oldu

16:38 - Asayiş

Erdoğan'a Malezya'dan Akademik Onur

16:38 - Dünya