?>

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla hak sahiplerine tapuları teslim edilecek

Cumhurbaşkanı erdoğan’ın katılımıyla hak sahiplerine tapuları teslim edilecek

İnsan - 2 ay önce

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Güneyşehir’de gerçekleştirdiği konut projesinde hak sahibi olan vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla tapularını teslim edecek.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Güneyşehir’de hayata geçirilen uydukent projesi sayesinde binlerce aile güvenli, konforlu ve modern yaşam alanlarında yeni hayatlarına ilk adımı atıyor. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 7 Aralık Cumartesi günü Güneyşehir’de düzenlenecek tapu teslim töreniyle hak sahipleri evlerine kavuşacak. Modern bir yaşam merkezi olarak tasarlanan Güneyşehir, Burçkarakuyu Mahallesi’nde geniş bir alana yayılıyor. Kapsamlı sosyal alanları, güvenli sokakları ve ailelere özel şekilde hazırlanan evleriyle Güneyşehir, bölge sakinlerine bir konut projesinden fazlasını sunuyor.

Mimarisi ve geniş sosyal imkanlarıyla Gaziantep’in güneyinde huzurun ve konforun adresi olan Güneyşehir, vatandaşların beklentilerini fazlasıyla karşılayacak şekilde planlandı. Bu kapsamda 20 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilen kura çekimiyle Güneyşehir’de yeni yaşamın kapıları aralandı. Böylece yoğun katılımın olduğu bu süreçte birçok aile modern bir hayata adım atmış oldu.

“Başkan Fatma Şahin beni 80 yaşında ev sahibi yaptı”

Emekli Mehmet Çelik, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kendisini 80 yaşından sonra ev sahibi yaptığını vurgulayarak, “Bizi kiracı olmaktan kurtardı. Türkiye’nin binlerce Fatma Şahin’e ihtiyacı var. Güneyşehir’deki evimiz sıcak, güzel, rahat. Bölgenin havası da çok güzel. Güneyşehir’in havası benim ömrümü uzatır, ben 80 yaşındayım ama bu hava beni yaşatır” dedi.

“Bu yaşıma kadar kiracıydım”

Güneyşehir’de ev sahibi olan Eyüp Çelik ise 35 yaşında olduğunu ve şimdiye kadar kiracı olarak yaşamını sürdürdüğünü belirterek, “Gaziantep malumunuz 6 Şubat depremlerini yaşadı. En çok hasar alan illerimizden bir tanesi de şehrimizdi. Bizim de evimiz depremde hasar almıştı. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gazi Konur projesi kapsamında biz de konut sahibi olmaya hak kazandık. Bundan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Ev, sağlam, geniş, balkonu çok güzel”

Bir diğer Güneyşehir sakini Ömer Yılmaz Kuytak da fotoğrafçılık ile geçimini sağladığını dile getirerek, “Evliyim. 5 Çocuğum var tek başıma ailemizin geçimini sağlıyorum. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin konut projesi sayesinde ödeme şartlarının iyi olduğu bir destekle ev sahibi oldum. Bizim aylık ödemelerimiz günümüz şartlarındaki kiralardan daha uygun. Evler sağlam, geniş, balkonu çok güzel. Biz Güneyşehir’den memnun kaldık. Beğeniyoruz, havası güzel” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

(ÖZEL) Yola düşen metal rulolar az kalsın faciaya neden oluyordu

2024-12-03 10:02 - Asayiş

Türkiye’nin ilk ve tek kadın X-Trial pilotu, off-road pistlerinde tozu dumana katıyor

2024-12-05 13:07 - Spor

Uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 500 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-12-04 13:33 - Asayiş

Lider Esen Metal fire vermek istemiyor

2024-11-30 08:58 - Spor

Batman’da 3 kilo metamfetamin ile yakalanan minibüsün sürücüsü tutuklandı

2024-12-01 16:19 - Asayiş

Samsun’da 64 gram metamfetamin ile yakalanan bir kişi gözaltına alındı

2024-11-30 11:49 - Asayiş

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden imar çalıştayı

2024-12-03 13:48 - Gündem

MARMARİS’TE ANTİK MERKEZ ÜZERİNDE KAKTÜS ŞÖLENİ

2024-12-04 16:06 - Marmaris

MARMARİS'İN ANTİK KENTLERİNDE TARİHE YOLCULUK

2024-12-02 11:06 - Marmaris

Muğla’da Pestisit Denetimleri

2024-12-03 09:35 - Gündem

İlgili Haberler

İhlas Pazarlama başarılı ofis ve personellerini ödüllendirdi

14:43 - İnsan

Tatilin keyfini çocuklar çıkarttı

14:35 - İnsan

Türkiye’nin Deprem Gerçeği Çalıştayı başladı

14:38 - İnsan

Simav’da diyanet izcileri Kütahya’da kış kampına katıldı

14:38 - İnsan

Hak-İş İl Başkanı Aküzüm depremin ikinci yılında Kahramanmaraş’ta

14:34 - İnsan

Günün Manşetleri

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık

Enerji ve Nakil Kablosu Hırsızlığına Büyük Darbe

13:36 - Asayiş

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Kadrosunu Güçlendirdi

13:00 - Spor

Habur’da 370 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

13:00 - Asayiş