?>

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ilçeye vosvos ile geldi.

Cumhuriyet halk partisi genel başkanı özgür özel, bursa’nın harmancık ilçesine vosvos ile geldi. Chp genel başkanı özgür özel, siyasi parti temsilcileri ile gereksiz yere tartışmaya girmediklerini emekli maaşı, asgari ücret ve çiftçi için kavga ettiklerini söyledi.

Siyaset - 7 ay önce

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa’nın Harmancık ilçesine vosvos ile geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, siyasi parti temsilcileri ile gereksiz yere tartışmaya girmediklerini emekli maaşı, asgari ücret ve çiftçi için kavga ettiklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçimlerinin ardından kazanan belediye başkanlarını tebrik etmek için Bursa’nın Harmancık ilçesine geldi. Vatandaşlar buluşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye binası önünde kendisini bekleyen topluluğa konuşma yaptı.

CHP’den seçilen belediye başkanlarının kendilerini ve yakınlarını değil memleketlerini ve seçildikleri belediyeleri düşündüğünü belirten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, şu anda birinci parti olduklarını ifade etti.

CHP’den seçilen belediye başkanlarının kendilerini ve yakınlarını değil memleketlerini ve seçildikleri belediyeleri düşündüğünü söyleyen Özel, “Bursa’nın dağ ilçelerindeki CHP belediyelerini öyle bir noktaya getireceğiz ki CHP’de olmayan belediyeleri de bir sonraki seçimde kazanacağız. Dağ ilçelerini de kazandığımızda Türkiye’de kazanacak. Biz Recep Tayyip Erdoğan veya Devlet Bahçeli ile tartışırız. Ancak kimlik tartışması yapmayız. Bizim onlarla vereceğimiz tek kavga emeklinin maaşının, asgari ücretin çiftçilerin kavgasıdır. Cumhuriyet Halk Partisi her geçen gün oylarını yükseltiyor. Şu anda birinci partiyiz. Biz kavga etmek için değil yüz güldürmek için geliyoruz. Biz bütün vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ne cami, ne cemevi, ne inançla, ne de Alevilikle bir sorunu yoktur” şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris Körfez ve Muğla koylarında yer kalmadı

2024-07-24 10:24 - Marmaris

Büyük Miting: Hayvan yasası için tüm Türkiye Ankara'ya geliyor

2024-07-26 13:52 - Gündem

Tarsus’un kalbi ’Gastronomi Sokağı’ olacak

2024-07-27 12:01 - Genel

MARMARİS’TE TAVŞAN VE KEÇİLERİN İNGİLİZ ANNESİ

2024-07-22 11:56 - İnsan

Antalya’da sadece tekneyle gezilebilen mağara

2024-07-22 16:17 - Gezi

Marmaris'te Tan Taşçı konserinde izleyiciye tepki

2024-07-26 14:24 - Marmaris

Marmaris’te bu adayı görenler yeniden aşık oluyor

2024-07-23 11:28 - Marmaris

Çevreciler Bodrum Dereköy’de buluşuyor

2024-07-23 12:54 - ÇEVRE

Yeniköy ve Kemerköy Santrallerin devletten ek bütçe

2024-07-25 17:00 - ÇEVRE

Bodrum'da Eski Eş Cinayeti

2024-07-24 21:51 - Asayiş

İlgili Haberler

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, İmamoğlu’nun programına katıldı

10:02 - Siyaset

ABD Başkanı Trump bir kez daha Grönland halkına seslendi: "Sizi parçamız olmaya davet ediyoruz"

06:57 - Siyaset

Dışişleri Bakanı Fidan: "Gazze, Filistin toprağıdır ve öyle kalacaktır"

00:25 - Siyaset

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek: "İmamoğlu’nun her zaman yanındayız"

23:54 - Siyaset

Elon Musk’tan Polonya Dışişleri Bakanı Sikorski’ye: "Sessiz ol, küçük adam"

22:55 - Siyaset

Günün Manşetleri

Uyuşturucu Satıcılarına Yönelik Operasyonda 40 Kişi Tutuklandı

10:22 - Asayiş

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçları

10:21 - Spor

Komşuların Dikkati, Korkunç Gerçeği Ortaya Çıkardı

10:20 - Asayiş

Vitraspor, Keşanspor’la Evinde Beraberlik Aldı

10:16 - Spor

Ahşap Ustasından Duygusal Tasarımlar

10:07 - İnsan