?>

DEM Parti heyeti Figen Yüksekdağ ile Semra Güzel’i ziyaret ediyor

Dem parti milletvekilleri sırrı süreyya önder ile pervin buldan ve mardin büyükşehir belediye başkanlığı görevinden uzaklaştırılan ahmet türk, kocaeli’nin kandıra ilçesinde tutuklu bulunan eski hdp eş genel başkanı figen yüksekdağ‘ı ziyaret etmek için kocaeli 1 nolu f tipi yüksek güvenlikli kapalı ceza infaz kurumu’na geldi.

Siyaset - 4 ay önce

DEM Parti milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ile Pervin Buldan ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ahmet Türk, Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ‘ı ziyaret etmek için Kocaeli 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na geldi.

İmralı adasında tutuklu bulunan PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile 28 Aralık’ta görüşen DEM Parti heyeti, dün de eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı’yı Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda ziyaret etti.

DEM Parti heyeti, bugün de eski HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ile HDP’li Semra Güzel’i ziyaret etmek için tutuklu bulundukları Kocaeli 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na geldi.

DEM Parti milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan ile Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ahmet Türk, Kocaeli 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na öğle saatlerinde ulaştı.

Figen Yüksekdağ’a, Ankara 22’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ve kamuoyunda ‘Kobani davası’ olarak bilinen davada 30 yıl 3 ay hapis cezası verilmişti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Hakkari’de 42 Kilogram Metamfetamin Yakalandı

2025-01-07 11:15 - Asayiş

Şırnak’ta 50 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-06 13:16 - Asayiş

Kütahya’da Bonzai ve Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-10 10:22 - Asayiş

MARMARİS’TE ANAYOL ÜZERİNDEKİ GİZEMLİ SÜRGÜLÜ KAPI

2025-01-11 14:40 - Marmaris

Meta’nın CEO’su Zuckerberg’den Biden yönetimine "baskı" suçlaması

2025-01-11 11:49 - Siyaset

Şırnak'ta 50 Kilo 700 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-06 13:22 - Asayiş

Aracın Yolcu Koltuğunda 3.5 Milyon TL'lik Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-07 10:38 - Asayiş

Metan gazı püskürmesinde ölen 8 maden işçisi 12. yılda anıldı

2025-01-07 12:37 - İnsan

Abdülkerim Bardakcı 3. golünü kaydetti

2025-01-08 22:37 - Spor

İngiltere Sokaklarında Marmaris Rüzgarı

2025-01-12 13:20 - Marmaris

İlgili Haberler

Trump’ın Ukrayna Özel Temsilcisi Kellogg: "30 günlük kapsamlı ateşkes, savaşı sona erdirme sürecini başlatacak"

16:07 - Siyaset

Van’da CHP Lideri Özgür Özel’e pankartlı protesto

15:34 - Siyaset

BBP Genel Başkanı Destici: "Gazze sadece bir toprak, kara parçası değildir"

14:52 - Siyaset

Başkan Doğan, görev süresinin röntgenini çekti

14:29 - Siyaset

Van’da CHP mitingine katılım düşük kaldı

14:04 - Siyaset

Günün Manşetleri

Yeşilin Binbir Tonu Fotoğrafçıları Büyüledi

15:33 - Gündem

Kardiyorenal Sendrom Alarmı

15:28 - Sağlık

80 yıllık giysiler yeniden hayat buldu

14:23 - Genel

Mehir Vakfı'ndan Evlilik Çağrısı

14:21 - İnsan

Özel Öğrencilere Şiddet Uygulayan Öğretmen Tutuklandı

13:53 - Asayiş