?>

DENİB, Bilgi Teknolojileri İhracat Grubunu kuruyor

Denizli ihracatçılar birliği (denib) başkanı hüseyin memişoğlu, "dijital dönüşüm ve teknoloji alanında ortak projeler geliştireceğimiz, uluslararası iş birliklerine aracılık edeceğimiz, bölgedeki şirketlerin bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarını sağlayacağımız bilgi teknolojileri ihracat grubunu hayata geçireceğiz" dedi.

Ekonomi - 7 ay önce

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, "Dijital dönüşüm ve teknoloji alanında ortak projeler geliştireceğimiz, uluslararası iş birliklerine aracılık edeceğimiz, bölgedeki şirketlerin bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarını sağlayacağımız Bilgi Teknolojileri İhracat Grubunu hayata geçireceğiz" dedi. DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, DENİB tarafından Ekim ayı içerisinde hayata geçirilecek olan “Sürdürülebilir Geleceğe Denizli Tekstili Birlikte Yol Alıyor” ve "Bilgi Teknolojileri İhracat Grubu" projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Memişoğlu, yaptığı açıklamada; "Güney Ege Kalkınma Ajansı 2024 yılı teknik destek programı kapsamında ’Sürdürülebilir Geleceğe Denizli Tekstili Birlikte Yol Alıyor’ isimli proje başvurumuz onaylandı. Tekstil-konfeksiyon sektörlerimize yönelik Marmara Araştırma Merkezi eğitmenleriyle yürütülecek program kapsamında ekim ve kasım aylarında sürdürülebilirlik, yaşam döngüsü analizi, döngüsel iş modelleri, enerji verimliliği, su ve atık yönetimi, karbon ayak izi, yenilenebilir enerji başlıklarında eğitimler düzenleyeceğiz" dedi. "Bilgi Teknolojileri İhracat Grubunu kuruyoruz"

Denizli’de bilişim teknolojileri alanında yaşanan gelişmelere değinen Başkan Memişoğlu, "Bilindiği gibi, Denizli İhracatçılar Birliği’nin üyelerini ürün ihracatı gerçekleştiren firmalar oluşturuyor. Son yıllarda Denizli’de bilişim teknolojileri alanında da önemli gelişmeler yaşanıyor. Konu başlığında Denizli’nin yer aldığı ve ilimize fayda sağlayacağını düşündüğümüz her türlü işbirliğine ve fırsata açığız. Bu noktadan hareketle, merkezi İstanbul’da bulunan Hizmet İhracatçıları Birliği ile ortak bir proje yapmayı hedefliyoruz. Ekim ayının ikinci yarısında lansmanını yapacağımız yeni projemiz ile inovasyon ve Ar-Ge faaliyetlerini teşvik edeceğimiz, dijital dönüşüm ve teknoloji alanında ortak projeler geliştireceğimiz, uluslararası iş birliklerine aracılık edeceğimiz ve bölgedeki şirketlerin bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarını sağlayacağımız Bilgi Teknolojileri İhracat Grubunu hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA'DA “DEŞTİN ÇİMENTOSUZLUK BAYRAMI”

2024-09-28 16:08 - Gündem

DOĞA VE TARİHİN BULUŞTUĞU CENNET: ARAPAPIŞTI KANYONU

2024-10-02 13:08 - Gezi

DOĞANIN EŞSİZ HEDİYESİ: SALDA GÖLÜ

2024-09-27 13:46 - Gezi

SAHİL GÜVENLİK, GÜNEY EGE GRUP KOMUTANI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

2024-10-02 15:38 - Asayiş

Söke’de tarımı koruma için tuzak kontrolleri sıkı tutuluyor

2024-09-27 09:35 - Genel

Datça’da öğretmen sürgününe karşı eylem

2024-10-01 12:43 - Eğitim

MUĞLA’DA ÇİMENTOSUZLUK FESTİVALİ HALAYLARLA KUTLANDI

2024-09-30 11:39 - Gündem

MUĞLA’DA VATANDAŞLARIN DAVASINA MUSKİ’DEN DESTEK

2024-10-02 14:36 - Asayiş

Çamlık Bulvarı Pazar günleri trafiğe kapatılacak

2024-09-27 15:44 - Gündem

Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açılıyor

2024-09-27 16:44 - Gündem

İlgili Haberler

Bakan Bolat ‘Osaka-Kansai Japonya 2025 Dünya Exposu’na katıldı

18:36 - Ekonomi

Kastamonu’da 23 milyonluk sulama kanalı projesi için imzalar atıldı

18:30 - Ekonomi

Personel servis aracı yaşı yükseltildi

16:32 - Ekonomi

11 ticaret odası ve ticaret borsasından ortak çağrı: "13 yıldır kapalı olan Nusaybin Gümrük Kapısı açılsın"

15:55 - Ekonomi

Başkan Dumandağ, "Elazığ için üretmeye, gelişmeye ve ortak akılla çalışmaya devam edeceğiz"

15:33 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Kural Tanımaz Motosikletçiye Ağır Ceza

15:25 - Asayiş

Cam Silen Kadın 4. Kattan Düştü

15:25 - Asayiş

TFF'den İstanbul Depremi Sonrası Geçmiş Olsun Mesajı

15:10 - Spor

Deprem Sonrası Akaryakıt İstasyonlarında Kuyruklar Oluştu

14:55 - Genel

Kalp Hastası Minik Yusuf Okulda Hayatını Kaybetti

14:31 - Asayiş