?>

Denizli Büyükşehir tarafından düzenlenen Urfa Sıra Gecesi unutulmaz anlara sahne oldu

Denizli büyükşehir belediyesi tarafından "kültürler buluşuyor" etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve denizli halkının yoğun ilgi gösterdiği "urfa sıra gecesi" unutulmaz anlara sahne oldu.

Kültür Sanat - 3 ay önce

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından "Kültürler Buluşuyor" etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve Denizli halkının yoğun ilgi gösterdiği "Urfa Sıra Gecesi" unutulmaz anlara sahne oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Urfa Sıra Gecesi" etkinliği, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Başkanvekili Ali Marım, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. "Sanat Şehri Denizli" sloganıyla gerçekleştirilen etkinlik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Urfa Ahengi Müzik ve Sıra Gecesi Topluluğu ve Şurkav Halk Oyunları Topluluğu’nun katılımıyla büyük bir coşkuyla yapıldı. Urfa’ya özgü türküler, halaylar ve halk oyunları ile dolu dolu geçen gece, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Başkan Çavuşoğlu’nun da yöresel halaylara eşlik ettiği gecede misafirlere Şanlıurfa mutfağının vazgeçilmezi olan çiğköfte ve mırra kahvesi ikram edildi. Katılımcılar, bu otantik lezzetleri tadarak gecenin keyfini çıkardı. Başkan Çavuşoğlu etkinliğin sonunda unutulmaz gecede emeği geçenlere plaket takdim etti. "Kimsenin kimseyi ötekileştirmediği bir Denizli oluşturma hayalimiz var"

Urfa Sıra Gecesi’nin açılış konuşmalarını gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli’de yaşayan farklı renklerin de kendilerini bu şehre ait hissetmeleri için çabalayacaklarının altını çizdi. Başkan Çavuşoğlu konuşmasının devamında, "Sadece bu şehrin insanları değil, bu şehirde ve bu ülkede yaşayan her farklı rengin bir arada kardeşçe yaşayabileceği bir ülkeyi her geçen gün biraz daha geliştirmek istiyoruz. Denizli’de yaşayan farklı renklerin kendilerini bu şehrin insanı hissetmeleri için elimizden geleni yapacağız. Biz bu şehirde mutlu insanların şehri noktasında bir çaba içerisine girdik ve bu çabamızda her şeyin bir arada olabildiği, bu şehirde yaşayan insanların kardeşçe yaşadıkları ve kimsenin kimseyi ötekileştirmediği bir Denizli oluşturma hayalimiz var" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te milyon dolarlık guletler tarlalarda üretiliyor

2025-02-19 16:21 - Marmaris

Marmaris Belediyesi’nden Sinpaş GYO’ya İzin İptali

2025-02-20 10:43 - Marmaris

Denizli için soğuk ve yağışlı hava uyarısı

2025-02-18 09:58 - Gündem

Balıkesir’de Kent Lokantası törenle açıldı

2025-02-19 16:19 - Ekonomi

Marmarisli Çocuklar Türkiye Şampiyonası'na Gidiyor

2025-02-17 11:33 - Spor

Marmaris sahilinin sevimli müdavimleri

2025-02-20 17:08 - Marmaris

Muğla'da Destek Bütçesi %70 Arttı!

2025-02-20 15:43 - İnsan

MARMARİS'İN HER ANI BAŞKA GÜZEL

2025-02-17 13:20 - Marmaris

HALK OTOBÜSLERİ İÇİN ÖZEL ŞERİT UYGULAMASINDA 2. ETABA GEÇİLDİ

2025-02-21 15:54 - Ulaşım

Tokat’ta trafik kazası: 5 yaralı

2025-02-23 15:31 - Asayiş

İlgili Haberler

Yörük kültürü Antalya’da yaşatılıyor

20:49 - Kültür Sanat

Kırıkkale’de "Yörük Türkmen Şöleni" renkli görüntülere sahne oldu

18:22 - Kültür Sanat

Ankara’da Gazzeli kadın ve çocuklar için yardım sergisi düzenlendi

16:16 - Kültür Sanat

Gölbaşı Belediyesi kültür ve sanat kursiyerlerinden yıl sonu gösterisi

16:16 - Kültür Sanat

Alanya liseler arası tiyatro festivali sona erdi

15:57 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Konyaspor, Fenerbahçe Karşısında Erken Üstünlük Sağladı

16:17 - Spor

4 Yıl Sonra Gelen Umut

16:16 - Sağlık

Almanya'da 41 Yıl Çalışan Babanın Düğün Vizesi Kabusu!

16:01 - İnsan

2 işçi yangından atlayarak kurtulmaya çalıştı

16:01 - Asayiş

Bakan Tekin Van'da İnci Kefali Göçünü Yerinde İnceledi

15:56 - Siyaset