?>

Denizli’de Hemşirelerimiz Geleceğimiz paneli düzenlendi

Denizli devlet hastanesi’nde 12-18 mayıs hemşirelik haftası nedeniyle “hemşirelerimiz geleceğimiz” konulu panel düzenlendi.

Sağlık - 11 ay önce

Denizli Devlet Hastanesi’nde 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası nedeniyle “Hemşirelerimiz Geleceğimiz” konulu panel düzenlendi. İl Sağlık Müdürü Berna Sağlık, "Ben Denizli Devlet Hastanesi hemşireleri ve ebeleri adına özellikle övgü dolu çok mektuplar alıyorum, çok da gurur duyuyorum" dedi.

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası münasebetiyle Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreniyle başlayan ve hafta boyunca devam edecek etkinlikler kapsamında; Denizli Devlet Hastanesi’nde panel düzenlendi. Pamukkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Sinem Göral Türkçü, “Hemşirelik Bakımının Gücü; Kadın Sağlığında Refleksoloji Uygulamaları”, Öğretim Görevlisi Dr. Okan Vardar, “Hemşirelik bakımında teknolojiyi kullanım, mobil uygulamalarla kadın sağlığı ve onkolojik bakım” konularında sunumlar gerçekleştirdi.

Denizli’de sağlık meslek mensubu çalışanlarının ekseriyanının ebe ve hemşire grubunun oluşturduğunu belirten İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk; “Bu ekibin ne kadar bütünün önemli bir parçası olduğunu görüyoruz. Sağlık öyle bir şey ki, eğitimi hiç bitmeyen bir süreç olup; ister hekim olun, ister ebe veya hemşire, eğitim süreci ömür boyu devam edecektir. Ben meslekte mutlu olmanın yollarını iki kısma ayırırım. Bunlardan biri; özellikle teknolojinin bu kadar ileri olduğu bir dönemde sürekli yenilenen sisteme ayak uydurabilip, bu sistem içerisinde var olabiliyorsanız ve kendinizi yenileyebiliyorsanız mesleki anlamda önemli bir tatmine ulaşıyorsunuz demektir. Yine meslekte mutlu olmanın ikinci ve en önemli yolu da çalıştığınız ortamda huzur ve mutluluğunuzdur. Umuyorum ki Denizli Devlet Hastanesi sizin için bir yuva olmuştur. Bu çok önemli, çünkü sizin en ufak bir bakışınız, gülüşünüz ya da dokunuşunuz bile hasta için o kadar kıymetli ve etkili ki. Ben Denizli Devlet Hastanesi hemşireleri ve ebeleri adına özellikle övgü dolu çok mektuplar alıyorum, çok da gurur duyuyorum. Bu anlamda özellikle de pandemi döneminde ki unutulamaz emekleriniz için hepinize tüm ekibim adına çok teşekkür ediyorum. Bugün burada sunumlar yapacak Üniversiteden Hocalarımıza da katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Panel sonunda Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mehmet Erkaleli ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nurcan Damacı tarafından konuşmacılara çiçek ve teşekkür belgesi verildi. İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk tarafından da Pamukkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi Özkan’a Panele destek ve katkılarından dolayı çiçek ve teşekkür belgesi takdimi yapıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

11-18 Mayıs 2024 HAFTASINDA MARMARİS ULUSLARARASI KÜLTÜR ve SANAT FESTİVALİ’NDE (MKSF24) SEMİNER, KONSER VE  SANAT SOKAĞI ETKİNLİKLERİ VAR!

2024-05-11 15:51 - Kültür Sanat

MARMARİS'TE YABAN DOMUZLARININ VAHŞİ SALDIRISI

2024-05-09 18:44 - Marmaris

YENİ MÜFREDAT TARTIŞMALARI SÜRÜYOR

2024-05-07 14:49 - Marmaris

"BİR DENİZ, 1000 ÇOCUK" PROJESİ

2024-05-07 18:28 - İnsan

MUĞLA’DA GOLF SAHASI İÇİN 1345 AĞAÇ KESİLMESİN

2024-05-13 11:26 - Gündem

BODRUM’DAN S.O.S: “İMDAT, YARDIM EDİN”

2024-05-11 13:46 - Gündem

KAYBOLAN VE UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ MESLEKLER

2024-05-09 11:22 - Kültür Sanat

Bursa’da aç kalan domuz sürüsü şehre indi, vatandaşlar kovaladı

2024-05-12 09:36 - Asayiş

MARMARİS'TE ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ

2024-05-12 14:36 - Marmaris

Kayseri 2. Amatör Küme: Yavru Aslanspor: 6 - Kayseri İdman Yurdu: 1

2024-05-14 08:52 - Spor

İlgili Haberler

Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi’nde 2 haftada 31 bin kişi tedavi edildi

18:04 - Sağlık

Organları 3 hastaya hayat oldu

17:28 - Sağlık

Çocuk sağlığında ‘büyüme izlemi’nin önemi

17:23 - Sağlık

Miniklere ağız ve diş sağlığı taraması devam ediyor

16:40 - Sağlık

Kepez Devlet Hastanesi’nde ’otizm’ farkındalığı

16:31 - Sağlık

Günün Manşetleri

Elektronik Sigara Çocuk Yaşta Akciğer Kanseri Yapıyor

15:29 - Sağlık

Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Öldürdü

15:06 - Asayiş

Epilepsi Hastası Minik Aras'ın Hayali Gerçekleşti

13:44 - İnsan

Bıçaklı Kavgada Bir Genç Hayatını Kaybetti

13:18 - Asayiş

Temizlikçi Kılığında Ayakkabı Hırsızlığı

13:09 - Asayiş