?>

Denizli tekstilcileri, Heimtextil 2025 fuarında gücünü gösterdi

Denizli ticaret odası (dto) başkanı uğur erdoğan, heimtextil 2025 ev tekstili fuarı'nda stant açan üyelerini almanya’nın frankfurt şehrinde ziyaret etti. Denizlili firmaların ürünlerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı bu yıl çok umutlu olduklarını söyleyen başkan erdoğan, “firmalarımızla beraber 1000’e yakın tekstille ilgilenen iş dünyası temsilcimiz de buradaydı. Denizli ticaret odası olarak üyelerimizin fuarlara katılmalarına yönelik desteğimiz her geçen gün daha da artıyor” dedi.

Ekonomi - 3 hafta önce

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Heimtextil 2025 Ev Tekstili Fuarı’nda stant açan üyelerini Almanya’nın Frankfurt şehrinde ziyaret etti. Denizlili firmaların ürünlerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı bu yıl çok umutlu olduklarını söyleyen Başkan Erdoğan, “Firmalarımızla beraber 1000’e yakın tekstille ilgilenen iş dünyası temsilcimiz de buradaydı. Denizli Ticaret Odası olarak üyelerimizin fuarlara katılmalarına yönelik desteğimiz her geçen gün daha da artıyor” dedi. Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleştirilecek dünyanın en büyük ev tekstil fuarlarından biri olan Heimtextil 2025, 14-17 Ocak tarihleri arasında ziyaretçilere kapılarını açtı. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen ve ev tekstili sektöründe dünyanın önemli fuarları arasında yer alan Heimtextil Fuarında yerini alan Denizlili sanayicileri yalnız bırakmadı. Denizli milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Ticaret Odası Uğur Erdoğan ve DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu ile birlikte stantları gezen DSO Başkanı Kasapoğlu, firmaların talep ve beklentileri hakkında görüş alışverişinde bulundu. “Firmalarımız, 2025’ten ümitliler”

Erdoğan, ziyaretlerde sektör temsilcilerinin umutlu, yeni sezondan beklentilerinin de yüksek olduğunu gördüklerini dile getirdi. Başkan Erdoğan, “Denizli’miz, 24 saat esasına göre durmadan çalışan ve üreten bir şehir. Firmalarımızla beraber 1000’e yakın tekstille ilgilenen iş dünyası temsilcimiz de buradaydı. Denizli Ticaret Odası olarak üyelerimizin fuarlara katılmalarına yönelik desteğimiz her geçen gün daha da artıyor. Devlet desteklerinde geçici bir süre durma oldu fakat biz oda olarak desteğimizi hiçbir zaman kesmedik. Buraya da heyet halinde 130 üyemizi getirdik. Amacımız üretime, ihracata ve sektöre destek vermek; onların yanında olup motive etmek ve daha da büyüyüp gelişmelerini sağlamak” dedi. “Sektörümüzün beklentilerini, milletvekillerimize aktardık”

Göreve geldikleri günden bu yana gece gündüz demeden üyelerinin sorunlarıyla hemhal olduklarını belirten Başkan Erdoğan, bunlara her kulvarda çare aradıklarının da altını çizdi. Denizli milletvekillere sorunları dile getirdiğini belirten Başkan Erdoğan, “Denizli’den milletvekillerimizle ve oda başkanlarımızla, bu kez de yine bir arada Heimtextil’deyiz; tüm stantlarımızı tek tek gezerek istişarelerde bulunduk. Denizli Milletvekillerimizin bizlerle fuara gelmesi çok önemliydi. Çünkü bu ziyaretlerimizde, üyelerimiz döviz kurları ve yüksek faizle ilgili sıkıntılarını da kendilerine dile getirdiler. Sanayicimizin ihtiyaç duyduğu bu ve benzeri konuları görüşmek üzere bir toplantı da tertip ettik ve bunların hepsini yüz yüze hemen kendilerine aktardık, bildirdik. Onlar da ilk fırsatta ilgili makamlara ve Cumhurbaşkanımıza bu konuları aktaracaklar. Biz de üyelerimizin bu taleplerinin karşılık bulması için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’miz kanalıyla çeşitli girişimlerde bulunacağız” diye konuştu. “Denizli milletçisi olduğumuzu bir kez daha gösterdik”

Denizli heyetinin, fuara kalabalık katılmasının yanı sıra birlik ve beraberliği ile de tüm Türkiye’ye örnek olduğunu da kaydeden Başkan Erdoğan, basın mensuplarına da gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti. Erdoğan, “Denizli Sanayi Odası Başkanımız Sayın Selim Kasapoğlu, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanımız Sayın Hüseyin Memişoğlu, Denizli Milletvekillerimiz Sayın Şahin Tin ile Sayın Şeref Arpacı’nın burada olması, hepimizin Denizli milliyetçisi olduğunu da gösteriyor. Biz, Denizli’nin kalkınması ve daha güçlü hamleler yapması için adımlarımızı birlikte atıyoruz. Burada olduğu gibi tüm fuarlarda Denizli’mizi ve sektörlerimizi yalnız bırakmadıkları için basın mensubu arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bu şehre beraber katkı ve destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te 1,5 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 09:44 - Asayiş

2 kilogram metamfetamile yakalanan zehir tacirleri tutuklandı

2025-01-13 09:13 - Asayiş

Kütahya’da Bonzai ve Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-10 10:22 - Asayiş

MARMARİS’TE ANAYOL ÜZERİNDEKİ GİZEMLİ SÜRGÜLÜ KAPI

2025-01-11 14:40 - Marmaris

Kömür Yüklü Tırda 50 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-13 09:50 - Asayiş

40 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 15:54 - Asayiş

Meta’nın CEO’su Zuckerberg’den Biden yönetimine "baskı" suçlaması

2025-01-11 11:49 - Siyaset

Enis Bardhi’ye teşekkür plaketi

2025-01-15 18:52 - Spor

331 Gram Metamfetamin ve 30 Bin Hap Ele Geçirildi

2025-01-13 11:01 - Asayiş

Samsun’da yangın tüpüne gizlenmiş 4,7 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-15 11:17 - Asayiş

İlgili Haberler

Danışmanlık ofisi iş arayanların umut kapısı oluyor

14:26 - Ekonomi

Samsun’da ekmek ve simitte yeni tarife 12,5 TL

14:14 - Ekonomi

BAŞKAN KARACA: DÖVİZ KURU TURİZMİ ETKİLİYOR

14:00 - Ekonomi

Çorumlu iş adamları Antalya’da gayrimenkul sektörünü konuştu

13:53 - Ekonomi

Kars’tan 6 bin kişi göç etti

13:55 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Enerji ve Nakil Kablosu Hırsızlığına Büyük Darbe

13:36 - Asayiş

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Kadrosunu Güçlendirdi

13:00 - Spor

Habur’da 370 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

13:00 - Asayiş

Yapay Zeka Yardımıyla Cezayı İptal Ettirdi

12:43 - Asayiş

Soğuk Hava Sulama Kanallarını Dondurdu

12:37 - Gündem