?>

Depremde ailesini kaybeden minik Naz’ın ilk karne heyecanı

6 şubat depreminde tüm ailesini kaybeden bitlis’in tatvan ilçesinde yaşayan minik naz ilk karnesini aldı.

Eğitim - 8 ay önce

BİTLİS (İHA) – 6 Şubat depreminde tüm ailesini kaybeden ve Bitlis’in Tatvan ilçesinde teyzesinin yanında yaşayan minik Naz ilk karnesini aldı.

6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7’lik depremde Hatay’da yıkılan binanın enkazından 36 saat sonra çıkarılan ve tüm ailesini kaybeden 6 yaşındaki Naz Yaman, ilk karnesini aldı. Bitlis’in Tatvan ilçesinde annesinin tek yumurta ikizi olan teyzesinde kalan minik Naz, anaokulunu başarıyla bitirerek karne almayı hak etti. Karne töreninde arkadaşları, öğretmeni ve teyzesi Cemile Coşkun ile fotoğraf çektiren minik Naz’ı daha sonra Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ziyaret etti. Polis ekipleri, yaptığı ziyarette pasta ve çeşitli hediyeler getirerek minik Naz’ı ödüllendirdi. Ekiplerin getirmiş olduğu polis kıyafetini giyen minik Naz, ardından Yunus polislerinin motosikletine ve ekip otosuna binerek keyifli dakikalar yaşadı.

Polis ekiplerinin minik Naz’ı ziyaret ettiği için teşekkürlerini ileten teyze Cemile Coşkun, “Depremden dolayı halen acımız taze. Bugün Naz’ın en mutlu günü. Bugün karnemizi aldık. Naz çok mutlu oldu. Naz çok zeki bir çocuk, evine ve bizlere alıştı. Annesinin vefat ettiğini bilmesine rağmen bana ‘anne’ diyor. Tabi ki anne demesi hoşuma gidiyor. Polis ekiplerine bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

DÜNYA OKYANUS GÜNÜ’NDE DATÇA’DA KARA VE SUALTI TEMİZLİĞİ

2024-06-08 18:29 - ÇEVRE

GÖKOVA’DAKİ SEVGİ YOLU’NDA AĞAÇ ÜSTÜ AŞK İLANLARI

2024-06-13 13:52 - ÇEVRE

SUÇIKAN'DA SU BİTTİ, ARTIK YETER

2024-06-09 14:59 - ÇEVRE

MARMARİSLİ 14 YAŞINDAKİ FUTBOLCU MUĞLA KARMASINA SEÇİLDİ

2024-06-11 11:34 - Spor

DALAMAN SARSALA KOYU'NA GİRİŞE REKOR ZAM

2024-06-10 16:58 - Ekonomi

DUBLE YOL İÇİN ORMANI, ANTİK KENTLERİ, KÖYLERİMİZİ YOK ETMEYİN

2024-06-07 15:11 - ÇEVRE

MEHMET AKPINAR ATAUZDERE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI

2024-06-10 13:39 - Gündem

Amasya’da otomobil yol kenarındaki tezgaha daldı: 1 ölü

2024-06-10 17:37 - Asayiş

PİK KURS MERKEZİ AÇILDI

2024-06-11 17:57 - Marmaris

MARMARİS’TE ÇEVREYİ KORUYAN VATANDAŞA HAKSIZ SALDIRI

2024-06-14 14:54 - ÇEVRE

İlgili Haberler

İŞ-KUR Gençlik Programı ile öğrenciler hem kazanıyor hem öğreniyor

10:21 - Eğitim

Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma Bölge Yarışması Erzincan’da yapıldı

10:21 - Eğitim

GKVli Çankaya’nın bilek güreşi başarısı

10:22 - Eğitim

SANKO Okulları genç kız ve genç erkek yüzme takımları şampiyon oldu

10:19 - Eğitim

Bayburt Nazlı Şentürk Kızılay Anaokulunun uluslararası eTwinning projesinde çalışmalar başladı

10:12 - Eğitim

Günün Manşetleri

Ofis Boynu Riskine Karşı 12 Etkili Öneri

17:52 - Sağlık

Atık pili getir, hediyeyi götür

15:54 - Gündem

Oğlu tarafından bıçaklanan baba hayatını kaybetti

15:31 - Asayiş

Dolandırıcılık Davasında Savunma Tarihleri Belli Oldu

16:38 - Asayiş

Erdoğan'a Malezya'dan Akademik Onur

16:38 - Dünya