?>

Depremden etkilenenlere moral için klasik aracıyla bin 275 kilometre yol geldi

Kahramanmaraş’ta 6 şubat depreminden etkilenen vatandaşlara moral ve destek olmak amacıyla klasik araç festivali düzenlendi. Ahmet erdoğan festivale katılmak için muğla’nın datça ilçesinden bin 275 kilometre yol kat etti.

Genel - 8 ay önce

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat Depremi’nden etkilenen vatandaşlara moral ve destek olmak amacıyla Klasik Araç Festivali düzenlendi. Ahmet Erdoğan, festivale katılmak için Muğla’nın Datça ilçesinden bin 275 kilometre yol kat etti.

Türkiye Klasik Mercedes Sevenler Kulübü ve Klasik Otomobil Sevenler Kulübü iş birliğinde, Onikişubat Belediyesi ev sahipliğinde Türkiye çapında Klasik Otomobil Festivali Kahramanmaraş’ta düzenlendi. Festivale Türkiye’nin 22 ilinden çok sayıda klasik araç tutkunu katıldı.

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, "6 Şubat Depremi’nden etkilenen vatandaşlarımıza moral ve destek olmak için Kahramanmaraş’ta festival düzenledik. Klasik otomobil bir tutkudur, bir sevgidir. Bu tutku ve sevgiyi Kahramanmaraş’ta birleştirmekten çok mutluyuz" denildi.

Festivali gezen vatandaşlar ve çocuklar tarihe iz bırakan klasik otomobilleri inceleyip bol bol resim çektirdi.

Programda açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, festivalin kendisini çocukluğuna götürdüğünü belirterek, "Depremden sonra toparlanma sürecindeyiz. Malumunuz travmatik bir olay yaşadık. Bu olayın yok edilmesi ve burada zihinlerimizin dağıtılması, geçmişte duyduğumuz o mutlulukların tekrardan duyulması açısından da hakikaten bu festivalin çok kıymetli olduğunu tekrardan belirtmek istiyorum" dedi.

Festivale Muğla Datça’dan eşiyle katılan Ahmet Erdoğan, "Kahramanmaraş’ın acısını biraz da olsa paylaşabilmek için zevkle geldik. 1975 model arabamla Muğla’nın Datça ilçesinden 1275 kilometre yol geldim. Kahramanmaraş’ı görmeye, insanını kucaklamaya geldik. Az da olsa acılarını bir parça paylaşmaya geldik" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

TBMM Başkanı Kurtulmuş: "İsrail Netanyahu ve çetesi barbardır, zalimdir, katildir, soykırımcıdır, savaş suçlusudur"

2024-10-04 22:52 - Siyaset

DOĞA VE TARİHİN BULUŞTUĞU CENNET: ARAPAPIŞTI KANYONU

2024-10-02 13:08 - Gezi

SAHİL GÜVENLİK, GÜNEY EGE GRUP KOMUTANI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

2024-10-02 15:38 - Asayiş

İki genç kızı canice öldüren Semih Çelik’in odasının fotoğrafları ortaya çıktı

2024-10-05 20:17 - Asayiş

Datça’da öğretmen sürgününe karşı eylem

2024-10-01 12:43 - Eğitim

MUĞLA’DA ÇİMENTOSUZLUK FESTİVALİ HALAYLARLA KUTLANDI

2024-09-30 11:39 - Gündem

Marmaris’te Cengiz Nalbant’a saldırıya büyük tepki

2024-10-03 15:20 - Marmaris

Muğla’da insanlık dışı davranış

2024-10-03 14:35 - Gündem

MUĞLA’DA VATANDAŞLARIN DAVASINA MUSKİ’DEN DESTEK

2024-10-02 14:36 - Asayiş

Menteşe’de feci kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı

2024-10-06 01:40 - Asayiş

İlgili Haberler

Bursa’da çarşı ve sahilde seyyar satıcıya geçit yok

22:32 - Genel

Ayrımcılıkla gündeme gelen down sendromlu çocuğa gönüllülerden doğum günü sürprizi

22:21 - Genel

TİGEM, tay satışından tek seferde 31 milyon 20 bin liralık gelir elde etti

19:34 - Genel

"Ankara Gayrimenkul Zirvesi" gerçekleşti

18:50 - Genel

Hatay’da 22 bin 239 bağımsız bölümün hak sahibi belirlendi

18:38 - Genel

Günün Manşetleri

Yemek Ateşi Felakete Neden Oldu

15:57 - Asayiş

Tıbbi Malzeme Skandalına Açıklama

15:36 - Sağlık

Kafasından bıçaklanan genç hayatını kaybetti

15:32 - Asayiş

Sürücünün Uyuklaması Aileyi Hastanelik Etti

15:27 - Asayiş

Evinde Ölü Bulunan Kadının Eşi İçin Aramalar Sona Erdi

15:22 - Asayiş