?>

Depremzede Adil Kenziman’a moral motivasyonu

Bilecik valisi şefik aygöl, beraberinde bilecik aile ve sosyal hizmetler il müdürü ilkay türkoğlu ile birlikte, 6 şubat depremleri sonrası hatay’dan bilecik’e gelen, depremzede adil kenziman’ı çalıştığı mobilya atölyesinde bir araya gelerek moral motivasyonu sağladı.

İnsan - 1 gün önce

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, beraberinde Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu ile birlikte, 6 Şubat Depremleri sonrası Hatay’dan Bilecik’e gelen depremzede Adil Kenziman’ı çalıştığı mobilya atölyesinde ziyaret etti.

Depremin ardından ailesiyle birlikte Bilecik’e gelen Kenziman, eşi ve ablası ile hayatını yeniden kurmaya çalışıyor. Aileye destek olmak isteyen tanıdıkları, kendi evlerini Kenziman ailesine vererek kendileri kiraya çıktı. Bu örnek dayanışma karşısında duygularını dile getiren Vali Aygöl, "Milletimizin fedakârlığı ve birlik ruhu her zaman en büyük gücümüz olmuştur. Depremin yaralarını sarmak için devlet ve millet el ele verdik, kimseyi yalnız bırakmadık. Adil Bey ve ailesi gibi nice vatandaşımız, hayata yeniden tutunmak için mücadele ediyor. Biz de devlet olarak onların yanında olmaya, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Hiçbir vatandaşımız sahipsiz değil, yalnız değil. Gerek sosyal yardımlar gerekse istihdam imkânlarıyla depremzede ailelerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz" dedi. "Tüm devlet büyüklerimize ilgilerinden dolayı minnettarız"

Adil Kenziman, Bilecik halkının ve yetkililerin kendilerine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı duyduğu minnettarlığı dile getirerek, "Deprem sonrası çok zor günler geçirdik ama Bilecik’e geldiğimizden beri kendimizi yalnız hissetmedik. Bizi bağırlarına basan, yardım elini uzatan herkese teşekkür ediyorum. Devletimiz bizi asla yalnız bırakmadı. Bıraktı dersek yalan söylemiş oluruz. Bütün ihtiyaçlarımızı karşıladılar. Tüm devlet büyüklerimize ilgilerinden dolayı minnettarız. Burada yeni bir hayat kurmaya çalışıyoruz ve biliyoruz ki yalnız değiliz" ifadelerine yer verdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 76 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-02-04 12:49 - Asayiş

MARMARİS'TE SU FATURALARINA İSYAN BÜYÜYOR

2025-02-07 11:50 - Marmaris

Muğla’nın Ocak ayı ihracatı 80,5 milyon dolar

2025-02-04 11:31 - Ekonomi

Abdülkerim Bardakcı, bilinçli kart görme sebebiyle PFDK’ya sevk edildi

2025-02-04 23:52 - Spor

PROF. ERCAN: SANTORİNİ DEPREMLERİ MUĞLA VE AYDIN’I ETKİLEMEZ

2025-02-03 15:39 - Gündem

DATÇA'DA HERKESİ KISKANDIRAN DADADOSK DOSTLUĞU

2025-02-03 12:01 - ÇEVRE

Samsun’da 292 gram metamfetamin ele geçirildi: 2 gözaltı

2025-02-05 18:31 - Asayiş

Türk yüzücü ‘Guienness Yılın Performansı’na aday

2025-02-04 11:21 - Spor

6 Şubat felâketini unutmadık, unutturmayacağız!

2025-02-06 13:08 - Gündem

Kastamonu’da seyir halindeki otomobil alev alev yandı

2025-02-05 00:05 - Asayiş

İlgili Haberler

Rektör Hacımüftüoğlu’ndan Tortum’a ziyaret

19:25 - İnsan

Milletvekili Mahmut Tanal’ın ağabeyi son yolculuğuna uğurlandı

17:28 - İnsan

Çiftçilere 48 milyon fide desteği

17:26 - İnsan

Uşak’ın nüfusu 375 bini aştı

16:50 - İnsan

İstanbul’da başlayan husumet Muş’ta barışla son buldu

16:43 - İnsan

Günün Manşetleri

Ofis Boynu Riskine Karşı 12 Etkili Öneri

17:52 - Sağlık

Atık pili getir, hediyeyi götür

15:54 - Gündem

Oğlu tarafından bıçaklanan baba hayatını kaybetti

15:31 - Asayiş

Dolandırıcılık Davasında Savunma Tarihleri Belli Oldu

16:38 - Asayiş

Erdoğan'a Malezya'dan Akademik Onur

16:38 - Dünya