?>

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, iftarı Denizlili vatandaşlarla birlikte yaptı

Diyanet işleri başkanı ali erbaş, cami açılışı için geldiği denizli’de eski ekonomi bakanı nihat zeybekçi tarafından verilen yemekte vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

İnsan - 3 gün önce

Diyanet işleri Başkanı Ali Erbaş, cami açılışı için geldiği Denizli’de eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından verilen yemekte vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

Şükrü - Fatma Zeybekçi Cami açılışı için Denizli’ye gelen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, eski Ekonomi Bakanı ve Ak Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi’nin baba ocağın Denizli’nin Tavas İlçesi Pınarlar Mahallesinde düzenlediği iftar programına katıldı. Vatandaşlarla birlikte iftar yapan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, bu birlik ve beraberliğin hiç bozulmamasını temenni etti. Düzenlenen iftar yemeğine Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, eski Ekonomi Bakanı ve Ak Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Tavas Kaymakamı İsmail Demir, muhtarlar ve vatandaşlar katılım sağladı. Geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeğinde bu yıl Diyanet İşleri Başkanımız Ali Erbaş’ı da aralarında görmekten mutluluk duyduklarını belirten eski Ekonomi Bakanı ve Ak Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, " Rabbim inşallah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Böyle birliktelik içinde nice Ramazan aylarında ve bayramlarda birlikte olmayı diliyorum" dedi. "Bu birlik ve beraberlikle rabbimizin bir emrini yerine getirmiş oluyoruz"

İftar programında yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yapan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaşı, "Bu birlik ve beraberliğinizi ilelebet devam ettirmenizi cenabı haktan niyaz ediyorum. Bizler esasında bu birlik ve beraberlikle rabbimizin bir emrini yerine getirmiş oluyoruz. ‘Sizler hepiniz Allah’ın ilmine sımsıkı sarılınız. Ayrılıp bölünmeyiniz.’ Bu Allah’ın bizlere bir emridir. İşte bu birliği ve beraberliği sağlayan bu iftar sofralarıdır. İslam’ın en güzel nimetlerindendir Ramazan ayı bizim için. Bu iftar sofralarındaki birliğimiz ve beraberliğimizi ortaya koymamızı Müslüman olamayan başka hiçbir ülkede bulamayız" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Tefecilik Operasyonu: Esnaf Odası Başkanı Gözaltında

2025-03-25 12:30 - Asayiş

ERGUN'DAN DEMOKRASİ VE HUKUK ELEŞTİRİSİ

2025-03-24 12:39 - Siyaset

TFF 3. Lig 4. Grup: Turgutluspor: 1- Denizlispor: 1

2025-03-26 16:41 - Spor

CHP'li Balcı'dan MHP'li Demirel'e Sert Cevap

2025-03-26 13:07 - Marmaris

Metin Ergun'dan Ekonomik Kriz Uyarısı

2025-03-27 13:58 - Ekonomi

İmamoğlu’nun kasası Adem Soytekin’e savcıdan "çakar" kıyağı

2025-03-22 15:57 - Asayiş

Marmaris'te Dar Sokaklar Araç İşgalinde

2025-03-25 16:15 - Marmaris

Marmaris Esnaf Odası Başkanı Tefecilikten Tutuklandı

2025-03-28 23:05 - Marmaris

Marmaris'te Tefecilik Operasyonu

2025-03-28 11:11 - Asayiş

MARMARİS BAHAR ÖNCESİ SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

2025-03-26 12:59 - Marmaris

İlgili Haberler

Sulama kanalında ölen 5 yaşındaki çocuk toprağa verildi

20:08 - İnsan

Yüksekova’da kazada hayatını kaybeden 17 yaşındaki Arda toprağa verildi

19:32 - İnsan

Bayram namazına gelmeyenlere ’sulu’ şaka

19:24 - İnsan

Kazada ölen polis memuru toprağa verildi

19:17 - İnsan

Alaca’da bayramlaşma programı düzenlendi

18:54 - İnsan

Günün Manşetleri

Fenerbahçe, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü

13:00 - Spor

Adı börek kendi tatlı

12:58 - Kültür Sanat

Dolandırıcılıktan aranan şahıs yakalandı

12:47 - Asayiş

Fenerbahçe - Galatasaray derbisini Cihan Aydın yönetecek

12:33 - Spor

Türk Telekom teknolojisi kütüphanelerle buluşuyor

12:08 - Kültür Sanat