?>

Diyarbakır Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bayramın ilk üç günü için rezervasyonlar doldu

Diyarbakır şehirlerarası otobüs terminali'nde ramazan bayramı öncesinde şu ana kadar beklenen yoğunluk olmazken ilk üç gün için ise rezervasyonlar doldu.

İnsan - 2 gün önce

Diyarbakır Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde Ramazan Bayramı öncesinde şu ana kadar beklenen yoğunluk olmazken ilk üç gün için ise rezervasyonlar doldu.

Ramazan Bayramına sayılı günler kalırken Diyarbakır Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bir önceki yıllara göre şu ana kadar beklenen yoğunluk yaşanmadı. Otogardaki firma yetkilileri, özellikle bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günlerine ait seferlerin dolduğunu, ancak diğer tarihlerde yer olduğunu belirti.

Seyahat acenteleri, bu durumun vatandaşların bayram tatilini farklı şekillerde planlamasından kaynaklanabileceğini söyledi. Bazı yolcuların bayram öncesi veya sonrasını tercih ettiği, bazılarının ise uçak seferlerine yöneldiği kaydedildi.

Otobüs şoförü Fırat Karakaş, bayram yoğunluğunun bu sene az olduğunu söyledi. Karakaş, "Geliş ve gidişlerde yoğunluk azdır. 10 ila 15 kişiyle gidip geliyoruz. Bayram günü ve bayrama 2 gün kala biraz yoğunluk var. Bayramdan sonrada bir hafta kadar yoğunluk var, otobüsler dolu, ondan sonra işler duracak" dedi.

Otobüs muavini Selim Ertem ise şu an bir yoğunluğun olmadığını ifade ederek, "Maalesef boş gidip geliyoruz. Bu bayram yolcu sayısı az. Şu an biraz dolu çok şükür ama tabi bunların çoğu rezerv olduğu için. Çoğu ya iptal ediyor, ya da kendi özel araçlarıyla gidiyorlar. Veya yetişemiyorlar, başka sebepler oluyor" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Taksicilerin Park Çilesi

2025-03-18 14:41 - Marmaris

ERGUN'DAN DEMOKRASİ VE HUKUK ELEŞTİRİSİ

2025-03-24 12:39 - Siyaset

Başkan Ünlü: "Mağduriyetimizle ilgili şikayetçi olduk"

2025-03-20 10:03 - Siyaset

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ, DESTEK SIRASINDA BİBER GAZINA MARUZ KALDI

2025-03-19 16:04 - Marmaris

MARMARİS'TE BİNLERCE KİŞİ İMAMOĞLU İÇİN YÜRÜDÜ

2025-03-19 15:29 - Marmaris

İmamoğlu’nun kasası Adem Soytekin’e savcıdan "çakar" kıyağı

2025-03-22 15:57 - Asayiş

Ortaca'da Türk Mutfağı Kursu

2025-03-18 15:55 - Eğitim

Bodrum’da kan donduran cinayet

2025-03-21 00:55 - Asayiş

Yem karma makinesine düşen şahıs hayatını kaybetti

2025-03-20 21:49 - Asayiş

Bodrum’da Zehir Tacirlerine Darbe

2025-03-18 09:33 - Asayiş

İlgili Haberler

Çocukluk hayali için bisikleti ile Nepal’e gidecek

09:35 - İnsan

Muhsin Yazıcıoğlu vefatının 16’ncı yılında anıldı

09:25 - İnsan

Bu köyde Ramazan’da sadece 3 kazan kaynıyor

21:29 - İnsan

Adalet Bakanı Tunç, iftara yetişemeyen vatandaşlara ikramda bulundu

21:30 - İnsan

Ağrı Valisi Mustafa Koç, Açık Kapı’da vatandaşlarla buluştu

20:02 - İnsan

Günün Manşetleri

Narkotik Ekiplerinden Taksiye Baskın

16:22 - Asayiş

Sahte Savcı Yalanıyla 420 Bin TL Dolandırdılar

16:16 - Asayiş

Binlerce Kaçak Makaron Ele Geçirildi

16:14 - Asayiş

Kız Kaçırma Olayında Yenge Tutuklandı

15:47 - Asayiş

Sakız Kutusunda Uyuşturucu Bulundu

15:46 - Asayiş