?>

Efeler’den vatandaşlara beslenme danışmanlığı

Aydın (iha) - efeler belediyesi kadın, aile, çocuk psikososyal destek merkezleri, vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için verdiği beslenme danışmanlığı veriyor.

Sağlık - 11 ay önce

Efeler Belediyesi Kadın, Aile, Çocuk Psikososyal Destek Merkezleri, vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için beslenme danışmanlığı veriyor. Efeler Belediyesi Kadın, Aile, Çocuk Psikososyal Destek Merkezleri, Efeler halkının ruh sağlığını iyileştirmenin yanında farklı alanlarda da eğitim ve danışmanlıklar veriyor. Beslenme danışmanlığı da merkezin ziyaretçilerine ücretsiz olarak verdiği hizmetler arasında yer alıyor. Alanında uzman diyetisyenler tarafından; zayıflama ve kilo alma ile çocuk, ergen, sporcu ve gebelere özel beslenme danışmanlığı veriliyor. Merkeze başvuruda bulunmak isteyen danışanlardan, son 6 ayda yapılmış kan tahlilleri isteniyor. Tahlil sonuçlarının ardından merkezde detaylı vücut analizi yapılarak kişiye özel en uygun program hazırlanıyor. Beslenme danışmanlığı alan vatandaşlar, uygulama nedeniyle oldukça memnun olduklarını ifade ederken, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ile mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Efeler Belediyesi Kadın Aile Çocuk Psikososyal Destek Merkezi’nde beslenme danışmanlığı hizmeti almak isteyen vatandaşlar, merkezi arayarak randevu oluşturabilecek.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris Barlar Sokağı

2024-05-27 11:53 - Marmaris

KATLİAMA HAYIR SOKAK HAYVANLARI SAHİPSİZ DEĞİL

2024-05-25 13:16 - Gündem

KARACASÖĞÜT MÜCADELESİ  MUÇEV E KARŞI BİR KEZ DAHA KAZANILDI

2024-05-23 12:08 - Gündem

SOKAK DOSTLARI İÇİN TÜRKİYE AYAKTA

2024-05-27 10:59 - Gündem

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR: ÖLÜM FERMANINA HAYIR!

2024-05-29 11:08 - Gündem

ESNAF ODASİ TANITIM ATAĞINDA

2024-05-26 21:01 - Marmaris

BASINA BİR DARBE DE SGK’DAN

2024-05-28 17:23 - Gündem

YEŞİM CEREN BOZOĞLU 60 KİLO VERDİ!

2024-05-24 17:56 - Magazin

Fatih Erbakan, "Biz sokak hayvanların uyutulmasına kesinlikle karşıyız"

2024-05-24 13:03 - Siyaset

BU KADAR DA OLMAZ ARTIK

2024-05-25 13:59 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Lösemi Hastası, Kök Hücre Nakliyle Hayata Tutundu

14:35 - Sağlık

Mersin’de acil sağlık hizmetlerine yönelik eğitim tamamlandı

14:20 - Sağlık

Elazığ’da ‘beyin ölümü tanısı, donör bakımına yaklaşım ve güncel bilgiler’ sempozyumu

13:14 - Sağlık

Niğde’de beyin kanaması geçiren 80 yaşındaki vatandaşın organları iki hastaya umut oldu

13:09 - Sağlık

ÖZEL LOKAMAN HEKİM HASTANESİ' NDEN EĞİTİME DESTEK

12:57 - Sağlık

Günün Manşetleri

Hamile eşini bıçakla rehin aldı

16:38 - Asayiş

Ters Lale Güzelliğiyle Dağcıları Büyüledi

15:12 - Kültür Sanat

4 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Tutuklandı

15:02 - Asayiş

Polis Kayıp Çocukları Kısa Sürede Buldu

14:45 - Asayiş

Vatandaş Araç Muayenesini Zurnayla Kutladı

14:43 - Genel