?>

Efeler’in parkları yaz tatiline hazır

Efeler’in parkları yaz tatiline hazır

Gündem - 1 yıl önce

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, görev ve sorumluluk alanındaki yeşil alan ve parklarda kapsamlı bir bakım ve onarım gerçekleştirdi. Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, ilçe sakinlerinin parkları yaz aylarında daha rahat ve güvenli bir şekilde kullanabilmesi için faaliyetlerin titizlikle yürütüldüğünü belirtti.

Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, park alanlarında bulunan oyun grupları, banklar, yürüyüş yolları ve spor aletlerinin yıpranan kısımları onarıldı. Kullanılmayacak durumda olanlar ise yenileriyle değiştirildi.

Ayrıca, yeşil alanların bakımı yapılarak çimler biçildi, ağaçlar budandı ve çiçeklendirme çalışmaları gerçekleştirildi. Faaliyetler kapsamında, parklardaki aydınlatma sistemleri de gözden geçirildi ve problemler çözüme kavuşturuldu. Bu sayede vatandaşların akşam saatlerinde de parkları güvenli bir şekilde kullanması amaçlanıyor. Öte yandan Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanları da ilçedeki park, bahçe ve yeşil alanlarda düzenli şekilde ilaçlama yapıyor.

Konuyla ilgili konuşan Başkan Yetişkin, "İlçemizdeki parklar, halkımızın yaz aylarında serinlemek, dinlenmek ve çocuklarıyla vakit geçirmek için tercih ettiği önemli alanlar. Bu nedenle parklarımızın bakım ve onarımını öncelikli bir çalışma olarak görüyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın güvenli ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamak" dedi.

Parklardan faydalanan vatandaşlar, belediyenin bu çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Parklarımızda yapılan yenileme çalışmaları sayesinde daha keyifli ve güvenli bir ortamda vakit geçiriyoruz. Belediyemize bu çalışmaları için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

DÜNYA OKYANUS GÜNÜ’NDE DATÇA’DA KARA VE SUALTI TEMİZLİĞİ

2024-06-08 18:29 - ÇEVRE

SUÇIKAN'DA SU BİTTİ, ARTIK YETER

2024-06-09 14:59 - ÇEVRE

GÖKOVA’DAKİ SEVGİ YOLU’NDA AĞAÇ ÜSTÜ AŞK İLANLARI

2024-06-13 13:52 - ÇEVRE

MARMARİSLİ 14 YAŞINDAKİ FUTBOLCU MUĞLA KARMASINA SEÇİLDİ

2024-06-11 11:34 - Spor

DALAMAN SARSALA KOYU'NA GİRİŞE REKOR ZAM

2024-06-10 16:58 - Ekonomi

MEHMET AKPINAR ATAUZDERE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI

2024-06-10 13:39 - Gündem

Amasya’da otomobil yol kenarındaki tezgaha daldı: 1 ölü

2024-06-10 17:37 - Asayiş

PİK KURS MERKEZİ AÇILDI

2024-06-11 17:57 - Marmaris

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

2024-06-15 01:03 - Marmaris

ŞANLIURFA'DA KÖPEKLERE YAŞATILAN VAHŞETİ DURDURUN

2024-06-10 11:48 - Yaşam

İlgili Haberler

Evin içinden çıkan 2 metrelik yılanlar paniğe neden oldu

11:16 - Gündem

Doktorun tıbbi aromatik bahçesine yoğun ilgi

10:47 - Gündem

Siirt’te 29 köyün bağlantı yolu sıcak asfaltla yenilendi

10:47 - Gündem

Çayırova Bilim Parkı’nda hummalı çalışma

10:17 - Gündem

Buzlu suyla serinleme mevsimi geldi: Fırın ustalarının zorlu mesaisi

10:04 - Gündem

Günün Manşetleri

Fenerbahçe Beko, Errick McCollum'a Veda Etti

10:42 - Spor

Sırt Ağrısı Beyinde Başlıyor

10:06 - Sağlık

Yaz Geldi, Güneş Alerjisi Vakaları Arttı

10:01 - Sağlık

Reha Özcan'dan Duygusal Veda

09:50 - Kültür Sanat

Genç kadının hayatı kezzapla karardı

09:27 - Sağlık