?>

Erzurumspor FK; "Hakem hataları bir şehrin umutlarını yok etme planı"

Erzurumspor fk tarafından, istanbulspor karşılaşması sonrası yapılan açıklamada "ligin ikinci yarısından itibaren başlayan hakem hataları bir şehrin umutlarını yok etme planı olarak işlemeye devam etmektedir" denildi.

Spor - 2 ay önce

Erzurumspor FK tarafından, İstanbulspor karşılaşması sonrası yapılan açıklamada "Ligin ikinci yarısından itibaren başlayan hakem hataları bir şehrin umutlarını yok etme planı olarak işlemeye devam etmektedir" denildi.

Her maç öncesinde yaşadıkları tedirginliğin, maçlarda takımın üzerindeki hakem triosu baskısı son haftalarda arttığı, Play Off umutları için sahaya çıkan İstanbulspor maçında da zirve yaptığı ifade edilen açıklamada, " Süper Lig’den iki kez düşürülen, Play Off oynadığı sezonda her türlü oyunlarla şampiyonluğu engellenen Erzurumspor’un karşısında bugün dirençli bir orta hakem ve sağlam bir VAR hakemi vardı. İletişim dili sıkıntılı, üslup problemi olan, futbolu bilmeyen insanların hakemlik yaptığı ortamda çok da fazla bir şey beklememek gerekiyor. Olan, taraftarların umutlarına, hakkıyla sahada ter döken oyuncuların emeğine, bu hakemler yüzünden de gerçekten gelecek vaat eden pırıl pırıl hakemlere oluyor. Aynı zamanda olan, adalet ortamı sağlanacağına inanan bizlerin, hakemlerin sahada gördüklerini çalacaklarına inandırılan bizlerin, bir şeylerin değişeceğine inandırılan ama hiç bir şeyin değişmediğini görüp hayal kırıklığı yaşayan bizlerin inancına ve güvenine de oluyor" denildi.

"Şampiyon olmamıza engel oluyorlar"

"Sürekli bu konuları dile getirdiğimiz TFF başkanı ve yönetimi, MHK başkanı ve yönetiminin kalan haftalarda daha fazla kan kaybetmemize seyirci kalmayacaklarını düşünüyoruz" denilen açıklamada şöyle devam edildi "Haftalardır yaşadığımız hakem hatalarının "bu takımın şampiyon olmasının engellenmesi" olarak algılandığı bu süreçte kalan üç haftada nelerle karşılaşacağımız belirleyecektir. Rakibin hocasının sürekli yaptığı "ahlak" edebiyatını önce kendi takımına aşılaması gerektiğini, en çok ahlaktan bahsedenlere en çok ahlakın gerektiğini bu maçta çok net gördük. Yata yata, sakatlık numarası yaparak, her pozisyonda sürekli vakit geçirmeye çalışarak trioyla entegre bir şekilde Erzurumspor’umuz hedef alınmıştır. Son olarak; ne ekersen onu biçersin. Elbette yaşadıklarımızın bir bedeli olacak, sebep olanlar; ektiklerini biçecekler. İlahi adalet bunu gerektirir."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil’den yeni mesire alanı

2025-04-17 16:46 - Gündem

Grekoromen Güreş Milli Takımı, Kazakistan’dan 5 madalya ile döndü

2025-04-19 20:04 - Spor

İYİ Parti'li Ergun'dan Faiz Uyarısı

2025-04-16 13:11 - Ekonomi

Gümüşhane’de Aile Yılı kapsamında veliler ve öğrenciler birlikte kitap okudu

2025-04-19 16:18 - Eğitim

100 milyon liralık 17 araç, SASKİ filosuna eklenecek

2025-04-18 12:43 - Gündem

"Öğretmenime Dokunma"

2025-04-14 13:45 - Marmaris

Gazeteci Murat Ersan’a sokak ortasında saldırı

2025-04-15 20:11 - Marmaris

Vatandaşlar ‘işe alma taahhüdü verip sözünde durmadığını’ iddia etikleri şirkete tepki gösterdi

2025-04-19 12:33 - Gündem

Akyaka'nın Doğal Mirası Tehdit Altında

2025-04-15 13:13 - ÇEVRE

Van’da iki mevsim bir arada

2025-04-16 09:46 - Gündem

İlgili Haberler

Göztepe 100. yaşını büyük bir coşkuyla kutladı

22:34 - Spor

Bursaspor’da Vefa Temel ve Berkan Mahmut Keskin’e veda

19:41 - Spor

Bursaspor, Tahir Babaoğlu ile yollarını ayırdı

19:42 - Spor

Gençlerbirliği’nde Osman Sungur yeniden başkan seçildi

19:42 - Spor

Gençlerbirliği Olağan Genel Kurulu’nda İHA muhabirine hakaret

18:32 - Spor

Günün Manşetleri

Otomobil mağazaya daldı

17:58 - Asayiş

İş yeri kurşunlayan 2 kişi tutuklandı

17:36 - Asayiş

Uyuşturucu satıcısı tutuklandı

17:22 - Asayiş

Mühendisler 'Sessiz Çığlık' Eylemiyle Haklarını Aradı

15:41 - Ekonomi

Kaz Dağları Balı Dünya Şampiyonu Oldu

15:26 - Genel