?>

Esenyurt Belediyesi zabıta ekiplerinden kaldırım işgallerine karşı sıkı denetim

Esenyurt belediyesi zabıta ekipleri, seyyar satıcıların ve iş yeri sahiplerinin yaptığı kaldırım işgallerine yönelik ilçe genelinde denetimler gerçekleştirdi.

Genel - 2 ay önce

Esenyurt Belediyesi zabıta ekipleri, seyyar satıcıların ve iş yeri sahiplerinin yaptığı kaldırım işgallerine yönelik ilçe genelinde denetimler gerçekleştirdi. Yayaların geçişine engel oluşturan malzemeleri kaldırılan zabıta ekipleri, iş yeri sahiplerine de uyarılarda bulundu.

Esenyurt zabıtası, vatandaşların ortak kullanım alanlarından biri olan kaldırımların işletmeler tarafından işgal edilmesinin önüne geçmek ve yapılan işgalleri tespit etmek amacıyla ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor. Ekipler, denetimlerle yayaların geçişine engel oluşturan malzemeleri kaldırırken iş yeri sahiplerine de uyarılarda bulundu. Uyarıları dikkate almayan seyyar satıcı ve iş yeri sahipleri hakkında gerekli işlemleri başlatan ekipler, daha düzenli ve yaşanılabilir bir kent için denetimlerin devam edeceğini bildirdi. “Duyarlı olan esnaflarımıza teşekkür ederiz”

Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy’un talimatlarıyla sıklaştırılan denetimlerin her gün farklı bir mahallede devam edeceğini söyleyen Esenyurt Belediyesi Zabıta Komiseri Ercan Yılmaz, “Yayaların kaldırımları daha rahat ve etkin kullanabilmesi için denetimlerimizi yaptık. Esnaflarımızın iş yerlerinin önlerine koyduğu malzemelerin dışarıya taşmaması ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Dükkanın sınırını aşan malzemelere ekiplerimiz müdahale ediyor. Aynı zamanda gelen şikayetleri de değerlendirerek oradaki işgalleri kaldırıyoruz. Bu konuda duyarlı olan esnafımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Metal atölyesinde çıkan yangında paralar yandı

2024-12-15 14:10 - Asayiş

Kanada Maliye Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Chrystia Freeland istifa etti

2024-12-16 23:20 - Siyaset

Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 516 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-12-20 22:44 - Asayiş

FETHİYE GÜNLÜKLÜ KOYU'NDAKİ YAPILAŞMA İPTAL EDİLDİ

2024-12-18 16:40 - Asayiş

Marmaris'in Doğal Cenneti, Turgut Şelalesi

2024-12-20 12:33 - Marmaris

KIZKUMU: DÜNYACA BİLİNEN EFSANEVİ GÜZELLİK

2024-12-16 12:16 - Marmaris

Ankara Deneyap Proje Şenliği Sincan’da başladı

2024-12-15 14:18 - Teknoloji

Yenişehir’e dev yatırımda sona yaklaşıldı

2024-12-17 15:52 - Genel

Uşak Belediyesi kent genelinde farklı noktalarda çalışmalarını sürdürüyor

2024-12-19 16:49 - Gündem

Avlu Güzbel Cafe yola çıkıyor

2024-12-21 10:11 - Genel

İlgili Haberler

Nazilli’de okul servisleri denetlendi

10:30 - Genel

Küçükçekmece’de güzel sanatlar akademisi öğrencilerinden ‘’yansıma’’ sergisi

10:22 - Genel

İstanbul Boğazı’nda sis etkili oluyor

10:10 - Genel

Aydın’da 318 bayi denetimden geçti

10:06 - Genel

Yüreğir Belediyesi Çağrı Merkezi sorunlara çözüm oluyor

10:00 - Genel

Günün Manşetleri

Ofis Boynu Riskine Karşı 12 Etkili Öneri

17:52 - Sağlık

Atık pili getir, hediyeyi götür

15:54 - Gündem

Oğlu tarafından bıçaklanan baba hayatını kaybetti

15:31 - Asayiş

Dolandırıcılık Davasında Savunma Tarihleri Belli Oldu

16:38 - Asayiş

Erdoğan'a Malezya'dan Akademik Onur

16:38 - Dünya