?>

Eski milli futbolcuyla aynı ismi taşıyan vatandaşı arayıp, tanışmak isteyen de var yardım isteyen de

Hatay'da ismi galatasaraylı eski milli futbolcu sabri sarıoğlu'yla aynı olan vatandaşı arayıp tanışmak isteyen de oluyor, yardım isteyen de.

İnsan - 10 ay önce

Hatay’da ismi Galatasaraylı eski milli futbolcu Sabri Sarıoğlu’yla aynı olan vatandaşı arayıp tanışmak isteyen de oluyor, yardım isteyen de. Hataylı Sarıoğlu, kendisinden başka ailede 2 Sabri Sarıoğlu daha olduğunu belirterek, “Milli futbolcu Sabri Sarıoğlu’nu tanımak ve onu evimde ağırlamak istiyorum” dedi.

Defne ilçesi Bostancık Mahallesi’nde yaşayan 68 yaşındaki Sabri Sarıoğlu, Galatasaraylı eski milli futbolcu Sabri Sarıoğlu’yla aynı ismi paylaşıyor. Bostancık Mahallesi’nin bir dönem muhtarlığını yapan Hataylı Sarıoğlu, eski milli futbolcuyla isminin benzerliğinden dolayı kendisini sürekli arayanlarla görüşmeler gerçekleştiriyor. Kendini arayanlara milli futbolcuyla isim benzerliğini yaşadığını belirten Sarıoğlu’nun ailesinde aynı isim ve soy isimden 2 kişi daha bulunuyor. Aile içinde çok sevildiğini ifade eden Sarıoğlu, futbolcu Sarıoğlu’nu tanımadığını ama tanışmak ve evinde ağırlamak istediğini belirtti. “Sonra ayrı bir vatandaş aradı, benimle tanışmak istediğini söyledi”

Zaman zaman insanların yardım amaçlı aradığını ve tanışma amaçlı aradığını belirten Sarıoğlu, “Bana fakir bir aileden bir mesaj geldi. Benden yardım istediler. Ben de gerçek Sabri Sarıoğlu olmadığımı kendilerine beyan ettim. Keşke ben o olsaydım da size ben yardımcı olsaydım dedim. Fakat ben Hataylıyım ve Hatay’da bir mahalle muhtarıyım. Keşke size yardımcı olacağım bir şey olsaydı dedim. Sonra ayrı bir vatandaş aradı, benimle tanışmak istediğini söyledi. Ben siz kim arıyorsunuz dedim. Ben Galatasaray’da oynayan Sabri Sarıoğlu’nu arıyorum dedi. Ben o değilim dedim” ifadelerini kullandı. “Benim ismimden başka 2 Sabri Sarıoğlu daha var ailemizde”

Milli futbolcu Sabri Sarıoğlu’yla tanışmak ve evinde ağırlamak istediğini belirten Hataylı Sarıoğlu, “Gerçek Sabri Sarıoğlu’nu tanımıyorum ama keşke tanışma nasip olsaydı. Ben onu burada ağırlasam memnun olurum. Sevdiğim bir insandır. İyi bir futbol mazisi vardır. Adımı taşıdığı için onu seviyorum. Benim ismimden başka 2 Sabri Sarıoğlu daha var ailemizde. Birisi benim yeğenim birisi de benim torunum oluyor. Bizde gelenek haline gelmiştir. Sevilen bir insan olunca tabi aileler eserini öldürmek istemez. Buradan Sabri Sarıoğlu’na da selamlarımı iletiyorum. Eğer kabul ederse buraya gelmek isterse ben burada kendisini ağırlamaya hazırım” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Hamaney: "Haniye’nin İntikamını Almayı Vazifemiz Olarak Görüyoruz"

2024-07-31 15:03 - Ulusal

Şeyma Subaşı’ya Bakanlık’tan ‘Gizli reklam’ cezası: 550 bin lira ödeyecek

2024-07-30 15:22 - Magazin

Yunanlıların Marmaris’teki kutsal adası: Kameriye

2024-07-29 15:00 - Yaşam

KATLİAM YASASINA KARŞI, “KENT HAYVAN GÖNÜLLÜLERİ”

2024-08-03 12:15 - Gündem

Eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini vurarak öldürdü

2024-08-01 01:56 - Asayiş

İsmail Haniye için Trabzon’da gıyabi cenaze namazı kılındı

2024-08-02 14:19 - Genel

ORMANCI TÜRKÜSÜ “AĞIT” AMA HERKES OYNUYOR  

2024-08-02 12:27 - Kültür Sanat

Eskişehir'de siyanürlü altın madeni herkesi zehirleyecek

2024-08-04 17:38 - ÇEVRE

Hakan Öner, Marmaris Kent Konseyi’nin Yeni Başkanı Seçildi

2024-08-03 21:55 - Marmaris

YATAĞAN’DA RES’E KARŞI ÇIKAN HALKTAN PROTESTO

2024-07-31 13:07 - Gündem

İlgili Haberler

Haliliye Belediyesi kadınlara yönelik eğitim programlarını sürdürüyor

12:37 - İnsan

Sınava girecek öğrencilere psikolojik destek

12:11 - İnsan

Eskişehir’de tur otobüslerine yeni park ve indirme-bindirme düzenlemesi

11:59 - İnsan

Halk Sağlığı Bilgi Yarışması Finali’nde minikler hem yarıştı, hem de öğrendi

12:02 - İnsan

Kars’ta işyerlerine denetleniyor

11:57 - İnsan

Günün Manşetleri

Üreticilere ’Fidan dip kurdu’ uyarısı

12:18 - Gündem

Masaj Salonuna Fuhuş Operasyonu

11:31 - Asayiş

Dünya MS Gününde Önemli Uyarı

11:29 - Sağlık

Drift NEU Sezonun İkinci Ayağına Hazırlanıyor

11:16 - Spor

Güneş Gözlüğü Satışları Sezon Öncesi Coştu

10:30 - İnsan