?>

Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu:

Ak parti eskişehir milletvekili nebi hatipoğlu, "eskişehirspor kentimizin en önemli markasıdır, amatör kümede bile stadında 30 bin üstü taraftara oynayan bir ulusal spor fenomenidir" dedi.

Siyaset - 3 hafta önce

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, "Eskişehirspor kentimizin en önemli markasıdır, amatör kümede bile stadında 30 bin üstü taraftara oynayan bir ulusal spor fenomenidir" dedi.

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ulaş Entok, transfer sözleşme maliyetlerini üstlenerek kulübe destek sağlayan AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’na sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak teşekkür etti. 27 Ocak Pazartesi günü yeni futbolcuların imza töreninin gerçekleştirileceğini açıklayan Başkan Entok’u etiketleyerek paylaşım yapan Milletvekili Hatipoğlu, Eskişehirspor’un kentin en önemli markası olduğunu ve amatör kümede bile stadında 30 bin üstü taraftara oynayan ulusal bir ulusal spor fenomeni olduğunu söyledi. Kulübü el birliği ile bu durumdan kurtaracaklarını vurgulayan Milletvekili Hatipoğlu, kulübe ve futbolculara çok güvendiğini kaydetti. "Yeni futbolcularımızın imza töreni 27 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek"

Başkan Entok, yapmış olduğu açıklamada," Anadolu Üniversitesi ile ilgili transfer görüşmelerin olumlu sonuçlanması adına desteğini her daim hissettiğimiz, kulübümüzün maddi manevi her türlü desteğe ihtiyacı olduğu bu sezonda, söz konusu transferlerimizin sözleşme maliyetlerininin tamamını üstlenerek kulübümüze destek sağlayan eski kulüp başkanımız, Eskişehir Milletvekilimiz İdris Nebi Hatipoğlu’na çok teşekkür ederiz. Kendisi hiçbir konuda ve talebimizde bizi yalnız bırakmamaktadır. Kendilerinin de katılımıyla 27 Ocak Pazartesi günü yeni futbolcularımızın imza töreni gerçekleştirilecektir" ifadelerini kullandı. "Eskişehirspor kentimizin en önemli markasıdır"

Milletvekili Hatipoğlu ise, "Eskişehirspor kentimizin en önemli markasıdır, amatör kümede bile stadında 30 bin üstü taraftara oynayan bir ulusal spor fenomenidir. Ona destek vermeyeceğiz de kime vereceğiz? Helali hoş olsun. Geçen yılki 2 futbolcu desteğimiz yetmedi ama bu yıl çok umutluyuz. Allah’ın da izniyle bu şehrimize yakışmayan durumdan kulübümüzü el birliği ile kurtaracağız. Şahsen başkanımıza, ekibine ve tabii ki futbolcularımıza çok güveniyorum. Son olarak desteklerini kulübümüzden esirgemeyen, bizleri kırmayan Anadolu Üniversitesi yönetimine de samimi bir teşekkürü borç biliyorum" açıklamasında bulundu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Samsun’da 1 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-22 00:40 - Asayiş

Hakkari’de 49 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-19 12:28 - Asayiş

40 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 15:54 - Asayiş

Abdülkerim Bardakcı, 4. golünü kaydetti

2025-01-21 20:30 - Spor

Enis Bardhi’ye teşekkür plaketi

2025-01-15 18:52 - Spor

Muğla’daki barajların doluluk oranı yüzde 71

2025-01-20 10:32 - Gündem

MARMARİS’TEKİ 41 KUYULARIN GİZEMİ HALA ÇÖZÜLEMEDİ  

2025-01-20 14:38 - Marmaris

MARMARİS TARİHİNDE İLK KEZ SÖMESTİRDE BOŞ KALDI

2025-01-22 12:59 - Marmaris

Mersin’de 3. Nergis Şenliği düzenlendi

2025-01-20 09:59 - Kültür Sanat

OLYMPOS: DOĞA VE TARİHİN KUCAKLAŞTIĞI CENNET

2025-01-15 16:09 - Gezi

İlgili Haberler

Selendi Anahtar Parti, Filiz ile ’yola devam’ dedi

11:51 - Siyaset

Muğla’da ’Yerel Eşitlik Eylem Planı Çalıştayı’ gerçekleştirildi

11:48 - Siyaset

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirdi

11:34 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya’da Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi İlk Toplantısı’na katıldı

10:15 - Siyaset

Trump: "Gazze’yi elimizde tutacak ve yöneteceğiz"

23:16 - Siyaset

Günün Manşetleri

Kayseri Süper Amatör Küme’de Sezon Tamamlandı

10:30 - Spor

Konteyner Yatakhane Kül Oldu

10:24 - Asayiş

Başakşehir’de Transfer Hareketliliği

10:23 - Spor

İstanbul Boğazı’nda Yoğun Sis!

10:10 - Genel

516 Milyon TL’lik Yasa Dışı Bahis Operasyonu

10:04 - Asayiş