?>

Fizyomer, Damla Özel Gereksinimliler Derneği ile bir araya geldi

Eskişehir fizyomer terapia estetica denta fizik tedavi ve rehabilitasyon tıp merkezi, engelliler haftası etkinlikleri kapsamında damla özel gereksinimliler derneği ile bir araya geldiler. Dernek başkanı emel kapanoğlu’nun destekleri ile misafirler fizyomer’in engelli araçları ile kuruma getirildiler. Keyifli geçen akşam yemeğinin ardından misafirlerini uğurladılar.

Sağlık - 9 ay önce

Eskişehir Fizyomer Terapia Estetica Denta Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi, Damla Özel Gereksinimliler Derneği ile bir araya geldi.

Eskişehir Fizyomer Terapia Estetica Denta Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Damla Özel Gereksinimliler Derneği ile bir araya geldiler. Dernek başkanı Emel Kapanoğlu’nun destekleri ile misafirler Fizyomer’in engelli araçları ile kuruma getirildiler. Keyifli geçen akşam yemeğinin ardından misafirlerini uğurladılar.

“Katılım sağlayan bütün misafirlerimize teşekkür ediyoruz”

Eskişehir Fizyomer Terapia Estetica Denta Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Şirket Müdürü Recep Enver Balcılar etkinlik hakkında şöyle konuştu;

“Fizyomer olarak 24 yıldır engelli bireylerimizle bir aradayız ve onlara her konuda destek sağlıyoruz. Bu günde Damla Özel Gereksinimliler Derneğini kurumumuzda ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Dernek başkanı Emel Kapanoğlu’nun destekleri ile misafirlerimizi engelli araçlarımız ile kurumumuza getirdik. Kendileri ile sohbet ederek keyifli bir akşam yemeği yedik. Bu tarz etkinleri, kurum olarak sık sık yaparak engelli bireylerimize destek oluyor ve onlar için daha fazla neler yapabiliriz hep birlikte konuşma fırsatı yakalıyoruz. Katılım sağlayan bütün misafirlerimize teşekkür ediyoruz.”

“Bugün de burada çok güzel bir şekilde ağırlandık”

Damla Özel Gereksinimliler Dernek Başkanı Emel Kapanoğlu ise “Fizyomer ile uzun yıllardır bu tarz etkinliklerde bir araya gelmekteyiz. Derneğimiz ve diğer engelli bireylerimize sağladıkları destekler için teşekkürlerimi iletiyorum. Bugün de burada çok güzel bir şekilde ağırlandık, sohbet ettik, bizim için büyük bir moral oldu.Tekrardan teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

KARACASÖĞÜT MÜCADELESİ  MUÇEV E KARŞI BİR KEZ DAHA KAZANILDI

2024-05-23 12:08 - Gündem

MARMARİS'İN GURURU HİRA ERCAN 2024 KİCK BOKS DÜNYA KUPASI 2.Sİ OLDU

2024-05-18 16:21 - Spor

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

2024-05-19 13:31 - Marmaris

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ KADIN PROFESÖRÜ 35 YAŞINDA

2024-05-21 16:05 - Genel

TÜRK İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNDEN BÜYÜK ATAK

2024-05-20 12:34 - Ekonomi

KALE SOKAKLARINDA YAZ TEMİZLİĞİ YAPILDI

2024-05-22 14:25 - Marmaris

MUĞLA’NIN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİ DEĞERE DEĞER KATIYOR

2024-05-20 13:21 - Kültür Sanat

MARMARİS’TE MİNİK ÇİFTÇİLER HASADA BAŞLADI

2024-05-20 17:02 - Marmaris

MARMARİS'İN GENÇLİĞİ, GENÇLİK BAYRAMI'NDA BULUŞTU

2024-05-20 11:28 - Marmaris

Nesli tükenmek üzere olan alaca sansar, Gercüş’te ölü bulundu

2024-05-17 10:05 - Gündem

İlgili Haberler

Uzmanı uyardı: "Kırık kalp sendromu" ölüme götürebilir

11:02 - Sağlık

Kars’ta sigara bırakma etkinliği düzenlendi

10:39 - Sağlık

Menteşe’de yangın ve gıda denetimleri devam ediyor

10:32 - Sağlık

Medical Point’te Gamma Knife teknolojisi üzerine etkinlik

10:28 - Sağlık

Genel cerrahi uzmanı uyardı: "Obezite yaşam süresini kısaltıyor"

10:14 - Sağlık

Günün Manşetleri

Kayseri Süper Amatör Küme’de Sezon Tamamlandı

10:30 - Spor

Konteyner Yatakhane Kül Oldu

10:24 - Asayiş

Başakşehir’de Transfer Hareketliliği

10:23 - Spor

İstanbul Boğazı’nda Yoğun Sis!

10:10 - Genel

516 Milyon TL’lik Yasa Dışı Bahis Operasyonu

10:04 - Asayiş