?>

Gazilere milli bayram kıyafeti hediye edildi

Gazilere milli bayram kıyafeti hediye edildi

Genel - 4 saat önce

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, gazilere milli bayramlarda giydikleri kıyafet hediye etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda düzenlenen programda gazilerle bir araya geldi.

Şehit Aileleri ve Gazi Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen program duygusal anlara sahne oldu. Vatan savunmasında gösterdikleri fedakârlık ve ülke için yaptıkları üstün hizmetleri unutmamak ve unutturmamak adına düzenlenen programda gazilerle yakından ilgilenen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, her gazinin bu ülke için yaşayan bir destan olduğunu ifade etti. Programda gazilerin milli bayramlarda ve özel günlerde giydikleri tören giysileri kendilerine takdim edildi. "Gazilerimiz bizim için çok kıymetli, Allah sizi başımızdan eksik etmesin"

Gazilerin bu ülke için yaptıklarının hiçbir zaman unutulmaması gerektiğinin altını çizen Başkan Yüceer konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Kahraman gazilerimiz için ne yapsak az. Biz bugün bu topraklarda hür ve bağımsız bir şekilde yaşıyorsak sizin fedakârlığınız, gösterdiğiniz cesaret ve kahramanlığınız sayesindedir. Gazilerimiz, vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü uğruna canlarını ortaya koymuş kahramanlardır. Sizler, şehitlerimizin silah arkadaşlarısınız ve bizlere şehitlerimizin emanetisiniz. Bu nedenle, siz değerli gazilerimize olan minnet ve saygımız sonsuzdur. Sizler bizim yaşayan destanımızsınız. Allah sizi başımızdan eksik etmesin."

Programda; Muharip gaziler Ali Rıza Açıkgöz, İbrahim Makarnacı, İbrahim Çetintaş, Rahmi Işık, Mehmet Kabasakal, Murteza Uzunoğlu, Raşit Danalar ve harp malulü gaziler Deniz Uygun, Ahmet Toprak, Erhan Meral ve Serkan Altundal’a Başkan Yüceer tarafından 115 gazi adına kıyafet takdimi yapıldı. Gaziler, ilk olarak 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programı olmak üzere düzenlenecek olan tüm tören ve programlarda bu kıyafetleri giyecekler.

Gaziler, kendilerine yaptığı jestten dolayı Başkan Yüceer’e teşekkür etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şırnak’ta dağ keçileri dronla görüntülendi

2025-03-13 11:14 - Gündem

Küçükçekmece’de iftar sofralarına büyük ilgi

2025-03-10 10:57 - Genel

Fenerbahçe, ASVEL’i konuk edecek

2025-03-12 11:32 - Spor

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Nusaybin Belediyesinin yapmadığı çöp temizliğini üstlendi

2025-03-10 13:35 - Gündem

Mardin’de ’bayat ekmek kutusu’na bırakılan ekmekler değerlendirilerek israf önleniyor

2025-03-10 13:45 - İnsan

Galatasaray, Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

2025-03-14 09:19 - Spor

Sultanbeyli Belediyesi evlere iftar ve sahur yardımını sürdürüyor

2025-03-09 15:11 - Genel

Bayraklı’dan Adıyaman’a gönül köprüsü

2025-03-10 12:46 - Genel

Sultangazi’deki Ramazan Etkinlik Çadırı’na çocuklardan yoğun ilgi

2025-03-10 15:59 - Genel

Ortaca'da Drone Destekli Trafik Denetimi

2025-03-11 11:11 - Genel

İlgili Haberler

Harbi Fenerbahçeliler İftar sofrasında buluştu

20:47 - Genel

Öner Gürsel, yeniden Türk Kızılay Manisa İl Başkanlığına seçildi

19:03 - Genel

Tüketici Derneği Başkanı Yılmaz: "İnternet alışverişi tüketicilerin en büyük şikayeti"

18:43 - Genel

Minikler 3 bin rakımda kayak yaptı

17:56 - Genel

Akdeniz Belediyesinden yeni anneler için destek paketi ve psikolojik danışmanlık hizmeti

17:22 - Genel

Günün Manşetleri

Sobadan Sıçrayan Kıvılcımlar Evi Kül Etti

13:03 - Asayiş

Çinli bisikletçi, dünya rekoru kırdı

12:38 - Spor

Rize’de Yaratıcı Çözüm

12:27 - İnsan

Çalıları yakarken, yangın başlattı

12:20 - Asayiş

Eşini ve Kendini Yakmaya Çalıştı

11:53 - Asayiş