?>

Gençler bu akademide hayallerine kavuşuyor

Esenyurt belediyesi açtığı spor akademilerinde hazırlık kursu, besyo, pmyo, pomem ve spor liselerinin sınavlarına hazırlanan gençlerin en büyük destekçisi oluyor.

Genel - 1 ay önce

Esenyurt Belediyesi açtığı Spor Akademilerine Hazırlık Kursu, BESYO, PMYO, POMEM ve spor liselerinin sınavlarına hazırlanan gençlerin, hayallerine yürüdükleri yolda en büyük destekçisi oluyor.

Yükseköğrenimlerine üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda, Milli Savunma Üniversitesinde, bekçilik veya polis akademisinde devam etmek isteyen öğrenciler, Esenyurt Belediyesi Spor Akademilerine Hazırlık Kursu’nda fiziksel yeterlilik sınavlarına hazırlanıyor. Haftanın 6 günü gruplar halinde yapılan derslerde, her üniversitenin sınavına uygun parkurlar kuruluyor. 8. ve 12. sınıf öğrencileri ile mezun grupların eğitim aldığı kursta, uygulamalı olarak verilen eğitimin yanı sıra öğrencilere rehberlik hizmeti de sunuluyor. “Gençlerimizin her zaman yanındayız”

Öğrencilere hedefledikleri bölümü kazanmaları için her türlü desteği sunduklarını söyleyen Esenyurt Belediyesi Antrenörü Esra Yıldırım, “Spor lisesi, BESYO, POMEM, PMYO gibi alanlarda eğitim veriyoruz. Bu eğitimlerle öğrencilerin fiziksel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. 10 ay boyunca devam eden eğitimlerde, ilk derslerde genel kuvvet, kuvvette devamlılık, çabukluk, çeviklik gibi parametrelerde öğrencilerimizi adapte ediyoruz. Eğitimin son 3 ayında tamamen parkur odaklı bir çalışma yürütüyoruz. Amacımız gençlerin hedefledikleri, hayal ettikleri üniversiteleri kazanmalarına yardımcı olmak. Eğitimlerimizin tamamı ücretsiz. Esenyurt Belediyesi olarak gençlerimizin her zaman yanındayız” dedi.

“Bu kurs sayesinde hayallerimize kavuşacağız”

Kursun, fiziksel gelişimi için çok faydalı olduğunu belirten Ahmet Susuz ise şöyle konuştu: “BESYO’ya hazırlanıyorum. Sabahları okula gidiyorum, akşamları da burada eğitim alıyorum. İlk olarak, kondisyonumuzu güçlendiriyoruz. Sonrasında parkurları öğreniyoruz. Özel kurslara göre hem ücretsiz hem de eğitimi çok iyi. Bu kurs sayesinde hayallerimize kavuşacağız. Destekleri için Esenyurt Belediyesine çok teşekkür ediyorum.”

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

430 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2024-12-24 10:12 - Asayiş

Hakkari’de turşu bidonunda 13 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-12-23 15:59 - Asayiş

MARMARİS’TE DÜŞÜNDÜREN, GÜLDÜREN HEYKELLER

2024-12-30 12:54 - Marmaris

MUĞLA, SUÇ ORANI YÜKSEK İLLERLE ÇEVRİLİ

2024-12-27 14:29 - Asayiş

DATÇA KNİDOS RESTORANI VE İSKELE, BAKANLIĞA DEVREDİLİYOR

2024-12-28 12:53 - Gündem

Mardin trafiğinde LED ışıklı yaya geçitleri ve dekoratif sinyalizasyon dönemi başladı

2024-12-27 15:42 - Asayiş

Marmaris'e kış yeni geldi

2024-12-26 11:12 - Marmaris

Çine’de taksi şoförleri bilgilendirildi

2024-12-25 11:44 - Genel

DİSK'ten emekli maaşı imza kampanyası

2024-12-24 12:24 - Gündem

Kerem Aktürkoğlu Kocaeli’de söz yüzüğü taktı

2024-12-26 00:40 - Spor

İlgili Haberler

Taklit ve tağşiş yapılan gıdalar listesine 34 yeni ürün daha eklendi

15:43 - Genel

Selçuk’ta zincir marketlere zabıta denetimi

15:52 - Genel

Aliağa nüfusu 108 bin 701 oldu

15:50 - Genel

Başkan Çerçioğlu Nazillili çocukları tiyatro ile buluşturdu

15:33 - Genel

TİKA’dan Bosna Hersek’teki ilk ulusal medikal kurtarma ekibine ekipman desteği

15:10 - Genel

Günün Manşetleri

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık

Enerji ve Nakil Kablosu Hırsızlığına Büyük Darbe

13:36 - Asayiş

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Kadrosunu Güçlendirdi

13:00 - Spor

Habur’da 370 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

13:00 - Asayiş