?>

Germencik’te boğalar SMA’lı Linda bebek için güreşti

Aydın (iha) - tüm gelirleri sma hastası linda pekşen’in tedavisi için bağışlanacak olan geleneksel 28. çamköy boğa güreşi festivali güreşseverlerin yoğun ilgisi altında gerçekleşti. çamköy güreş alanında yapılan güreş festivalinde yüzden fazla pehlivan boğa kıyasıya yarıştı.

Genel - 9 ay önce

Tüm gelirleri SMA hastası Linda Pekşen’in tedavisi için bağışlanacak olan Geleneksel 28. Çamköy Boğa Güreşi Festivali güreşseverlerin yoğun ilgisi altında gerçekleşti. Çamköy güreş alanında yapılan festivalde yüzden fazla pehlivan boğa kıyasıya yarıştı.

Germencik Belediyesi’nin katkıları ve Çamköy Güreş Tertip Komitesinin yoğun çalışmalarıyla sabahın erken saatlerinde başlayan boğa güreşi festivali coşku ve heyecan içerisinde tamamlandı. Yediden yetmişe yüzlerce güreşsever boğa güreşlerini izlemek için alanı doldururken, kadın seyircilerin de yoğunlukta olması dikkat çekti. Minik Linda’nın babası Ahmet Pekşen de güreş alanında bulunarak Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci başta olmak üzere Çamköy Güreş Tertip Komitesine, boğa sahiplerine ve güreşseverler ile emeği geçen, katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Pekşen yapılan bu organizasyonun maddi desteğinden ziyade manevi katkı anlamında çok önemli olduğunu vurguladı.

SMA hastası Linda yararına düzenlenen Geleneksel 28. Çamköy Boğa Güreşi Festivali’ne katılan Başkan Zencirci, yöre kültürünün önemli bir parçası olan bu anlamlı organizasyonun bir çocuğun hayatını kurtarmak için düzenlenmiş olmasıyla birlikte daha da anlam kazandığını vurgulayarak duyarlılık için teşekkür etti. Zencirci, "Boğa güreşleri yöre kültürümüzde önemli bir yere sahip müstesna bir etkinlik. Bugün SMA hastası küçük bir kızımız için, ona nefes olmak, yaşatmak için tamamen onun yararına düzenlenen bir boğa güreşi festivali izledik. Bu duyarlılık ve sosyal sorumluluk güreş festivalimizi daha da anlamlı kıldı. Başta Çamköy Güreş Tertip Komitemiz, boğa sahiplerimiz ve alanı dolduran kıymetli güreşseverler olmak üzere katkıda bulunan, maddi manevi desteğini esirgemeyen tüm herkese teşekkür ediyorum. Linda’ya nefes oldunuz, sağ olun, iyi ki varsınız" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Hamaney: "Haniye’nin İntikamını Almayı Vazifemiz Olarak Görüyoruz"

2024-07-31 15:03 - Ulusal

Şeyma Subaşı’ya Bakanlık’tan ‘Gizli reklam’ cezası: 550 bin lira ödeyecek

2024-07-30 15:22 - Magazin

KATLİAM YASASINA KARŞI, “KENT HAYVAN GÖNÜLLÜLERİ”

2024-08-03 12:15 - Gündem

Yunanlıların Marmaris’teki kutsal adası: Kameriye

2024-07-29 15:00 - Yaşam

Eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini vurarak öldürdü

2024-08-01 01:56 - Asayiş

İsmail Haniye için Trabzon’da gıyabi cenaze namazı kılındı

2024-08-02 14:19 - Genel

Eskişehir'de siyanürlü altın madeni herkesi zehirleyecek

2024-08-04 17:38 - ÇEVRE

ORMANCI TÜRKÜSÜ “AĞIT” AMA HERKES OYNUYOR  

2024-08-02 12:27 - Kültür Sanat

Hakan Öner, Marmaris Kent Konseyi’nin Yeni Başkanı Seçildi

2024-08-03 21:55 - Marmaris

YATAĞAN’DA RES’E KARŞI ÇIKAN HALKTAN PROTESTO

2024-07-31 13:07 - Gündem

İlgili Haberler

Papa Francis’in ölüm nedeni felç ve kalp yetmezliği

23:08 - Genel

Gemlik’te yavru kediler katledildi

22:02 - Genel

Kütahya’da 4,3 büyüklüğünde deprem

21:29 - Genel

Vali Aydın Baruş: "Gümüşhane’de turizmde istediğimiz noktada değiliz"

17:35 - Genel

Facia teğet geçti

17:31 - Genel

Günün Manşetleri

Papa Francis adına lokma döktürdü

15:26 - Genel

Eski Brandalar Umut Dolu Çantalara Dönüştü

15:21 - Eğitim

8 Aylık Hamile Kadının Katil Zanlısı Meydanda Yakalandı

15:01 - Asayiş

Emekli Polis Silahla Vurduğu Yaralıya Tekme attı

14:40 - Asayiş

Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Ufuklar

13:24 - Sağlık