?>

Giresun Sanayispor Kulüp Başkanı Ünal Göze: "Süper Lig’de ses getirmek istiyoruz"

2023-2024 sezonu sonunda play-off’tan kadınlar futbol süper ligi’ne yükselen giresun sanayispor’da, kulüp başkanı ünal göze, giresun tarihinde bir ilki başararak süper lig’e yükseldikleri için mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.

Spor - 2 ay önce

Geçtiğimiz sezon play-off’tan Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’ne yükselen Giresun Sanayispor’da Kulüp Başkanı Ünal Göze, Giresun tarihinde bir ilki başararak Süper Lig’e yükseldikleri için mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.

Giresun Sanayispor’da Kulüp Başkanı Ünal Göze açıklamalarda bulundu. Bu başarının altında birlik, beraberlik, inanmışlık ve aile ortamı olduğuna değinen Göze, "Şampiyonluk öykümüzü yazarken önümüze koyduğumuz vizyonu, masada gerçekleştirdiğimiz planı yeşil sahada gerçeğe dönüştürebilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Futbolcularımızla, teknik heyetimizle, taraftarlarımızla, sponsorlarımızla ve Giresun halkıyla kenetlenerek bu başarıyı elde ettik. Giresun tarihinde bir ilki başararak Süper Lig’e yükseldiğimiz için, Giresun ismini kadın futbolunda 7-8 şehir arasına yazdırdığımız için mutlu ve gururluyuz" dedi.

Ünal Göze, güzel bir kadro kurduklarını belirterek, "Giresunlu gençlerle, daha önce şampiyonluk yaşamış, Süper Lig’de oynamış tecrübeli isimleri harmanladık. Giresun Sanayispor yönetimi olarak bizler saha dışında görevimizi yerine getirirken futbolcularımızda yeşil sahada üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirdiler. Giresun halkı bize inandı, güvendi, sahip çıktı ve destek verdi. Ligin en fazla taraftarına sahip ekiplerinden biriyiz. Zorluklar yaşadık ama samimiyetimizle, doğru yönetim anlayışı ve kaynakları şeffaf kullanarak iyi bir sinerji yakaladık. Bu sinerjide bizi şampiyonluğa götürdü" diye konuştu. "Soma maçı dönüm noktası oldu"

"Sezonun kırılma anlarından biri lider Dudullu’yu iç sahada yenip dış sahada Soma’ya kaybetmemizdi" diyen Giresun Sanayispor Kulüp Başkanı Ünal Göze, "Soma maçından sonra soyunma odasında "Şampiyon olacak mıyız, olmayacak mıyız?" durumuna geldik. O an şampiyonluğun dönüm noktası oldu. Çünkü Soma maçının ardından şampiyon olacağımıza söz verdik, son maça kadar yani şampiyonluğu garantileyene kadar namağlup geldik ve mutlu sona ulaştık. Bu şampiyonlukta emeği bulunan herkese şahsım ve kulübüm adına bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. "Süper Lig’de de başarılı olmak istiyoruz"

Süper Lig’de de başarılı işlere imza atmak istediklerini kaydeden Ünal Göze, "Artık farklı bir seviyedeyiz. Yeni sezonda Süper Lig’de mücadele edeceğiz. Hazırlıklarımıza şimdiden başladık. Güçlü bir yönetim, yeni bir oyuncu grubu ve teknik heyet ile Giresun’u Süper Lig’de en iyi şekilde temsil edecek yepyeni bir takım kuracağız. Takım otobüsü, tesis ve maçlarımızı oynayacağımız stat konusunda da önemli çalışmalarımız var. Biz yönetim olarak üzerimize düşen bütün sorumluluğu harfiyen yerine getirmeye devam edeceğiz. Şehrimizin ileri gelenlerinden ve Giresun halkından alacağımız güçle yeni sezonda mücadele edeceğimiz Süper Lig’de de ses getirmek hedefindeyiz" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil’den yeni mesire alanı

2025-04-17 16:46 - Gündem

Grekoromen Güreş Milli Takımı, Kazakistan’dan 5 madalya ile döndü

2025-04-19 20:04 - Spor

Üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

2025-04-20 10:11 - Asayiş

İYİ Parti'li Ergun'dan Faiz Uyarısı

2025-04-16 13:11 - Ekonomi

Üzerinden tüfek ve tabanca çıktı

2025-04-20 09:42 - Asayiş

Gümüşhane’de Aile Yılı kapsamında veliler ve öğrenciler birlikte kitap okudu

2025-04-19 16:18 - Eğitim

Marmaris'te Erken Deniz Keyfi

2025-04-20 15:38 - Marmaris

100 milyon liralık 17 araç, SASKİ filosuna eklenecek

2025-04-18 12:43 - Gündem

Gazeteci Murat Ersan’a sokak ortasında saldırı

2025-04-15 20:11 - Marmaris

Vatandaşlar ‘işe alma taahhüdü verip sözünde durmadığını’ iddia etikleri şirkete tepki gösterdi

2025-04-19 12:33 - Gündem

İlgili Haberler

UEFA Uluslar Ligi şampiyonu Portekiz

00:46 - Spor

Kayserispor’da Sergej Jakirovic ile yollar ayrıldı

00:31 - Spor

5 saat 29 dakika sonra gelen zafer: Fransa Açık’ta şampiyon Alcaraz

22:23 - Spor

A Milli Takım’da Meksika mesaisi başladı

22:04 - Spor

Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde başpehlivan Okulu oldu

20:14 - Spor

Günün Manşetleri

Trump, Elon Musk İçin "Aklını Kaçırdı" Dedi

10:38 - Siyaset

Kamyon 3 aracı biçti: 1 ölü, 10 yaralı

10:26 - Asayiş

Bu yıl 277 çocuk enstrümanları tanıdı

10:06 - Kültür Sanat

Foseptik çukuruna düşen boğa kurtarıldı

09:59 - Asayiş

15 Milyon TL’lik Bağışla Milli Savunmaya Destek Verdiler

09:42 - İnsan