?>

Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı yenileniyor

Gölbaşı belediyesi, vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde vakit geçirebilmesi için atatürk sahil parkı’nda zemin iyileştirme ve ıslah çalışması gerçekleştiriyor. Ayrıca parktaki eski kamelyalar belediyenin öz kaynaklarıyla üretilen yeni kamelyalarla değiştiriliyor.

Gündem - 7 ay önce

Ankara’nın Gölbaşı Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde vakit geçirebilmesi için Atatürk Sahil Parkı’nda zemin iyileştirme ve ıslah çalışması gerçekleştiriyor. Ayrıca parktaki eski kamelyalar belediyenin öz kaynaklarıyla üretilen yeni kamelyalarla değiştiriliyor.

Ankara’nın en gözde parklarından biri olan Atatürk Sahil Parkı’nda, Gölbaşı Belediyesi yenileme çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında zeminde biriken suyun göle ulaşması için kanal açılarak borular döşendi. Parka gelen ziyaretçilerin daha güvenli ve konforlu bir şekilde zaman geçirmesi için zemin yenileme çalışması yapılıyor. Ayrıca, parkta yer alan eskimiş kamelyalar belediyenin öz kaynaklarıyla yapılan yeni kamelyalarla değiştiriliyor.

Gölbaşı Belediyesi ekipleri parkın genel bakım ve düzenleme çalışmalarına ise devam ediyor.

Daha modern ve kullanışlı bir alana kavuşacak parkta yapılan çalışmalar sırasında, alanın doğal dokusu korunuyor.

“Amacımız Atatürk Sahil Parkı’nı doğayla iç içe bir yaşam alanı haline getirmek”

Atatürk Sahil Parkı’nın ilçenin en önemli dinlenme alanlarından biri olduğuna vurgu yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “Burada yapılan zemin iyileştirme ve ıslah çalışmaları ile vatandaşlarımızın parkımızda daha keyifli vakit geçirmesini hedefliyoruz. Zeminde biriken suyun kanallarla göle yönlendirilmesi, parkın daha sağlıklı ve güvenli bir yapıya kavuşmasını sağlayacak. Yenileme çalışmalarıyla, parkımızın doğal dokusunu korurken, daha modern ve estetik bir görünüme kavuşturuyoruz. Parkımızda kullandığımız kent mobilyalarını ise belediyemizin bünyesindeki atölyelerde yapıyoruz. Amacımız, Atatürk Sahil Parkı’nı herkesin rahatça kullanabileceği, doğayla iç içe bir yaşam alanı haline getirmek. Çalışmalarımız en kısa sürede tamamlanacak ve halkımızın hizmetine sunulacaktır” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’E DOĞALGAZ İÇİN BÜYÜK KAMULAŞTIRMA

2024-06-28 10:32 - Gündem

MARMARİS’TE TORUNUN TORUNUYLA YAŞAYAN 101’LİK DELİKANLI

2024-06-26 12:02 - Yaşam

AKKÖPRÜ SANTRALİ ÖZELLEŞTİRİLME İHALESİ İPTAL EDİLDİ

2024-07-02 13:45 - ÇEVRE

DÜNYA İKİNCİSİ SULTANİYE KAPLICASI’NA İLGİ BÜYÜK

2024-06-29 12:20 - ÇEVRE

ADALA’NIN UNESCO KORUMALI CENNETİ HERMOS KANYONU

2024-06-26 16:40 - Yaşam

Almanya'da Yaşayan Türk Vatandaşlarına Müjde: Çifte Vatandaşlık Mümkün Hale Geliyor

2024-06-26 17:13 - Ulusal

Fransa'da Macron'un Aldığı İkinci Yenilgi Avrupa Gündeminin Merkezinde

2024-07-01 14:42 - Ulusal

BAYBURT’TA İNSANLARI, SANATI, TOPLUMU ETKİSİNDE BIRAKAN BAKSI MÜZESİ

2024-07-01 10:55 - Kültür Sanat

İran'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi Sonuçları: İkinci Tura Kalan Adaylar

2024-06-29 13:40 - Ulusal

Joe Biden Tartışması: Adaylık Krizi ve Muhtemel İstifa

2024-07-01 12:56 - Ulusal

İlgili Haberler

Doğaya bırakılan karaca tekrar geri döndü

20:06 - Gündem

Vali Aydoğdu Erzincan- Refahiye karayolu uygulama noktalarını denetledi

18:26 - Gündem

Vali Aydoğdu Refahiyeli vatandaşlarla buluştu

18:27 - Gündem

Kastamonu’da vatandaşlara çağrı: ’2000 yılından sonra yapılan binalar tercih edilmeli’

17:28 - Gündem

Malatya’da yaralı bulunan dağ keçisi koruma altına alındı

17:17 - Gündem

Günün Manşetleri

Meme Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor!

16:07 - Sağlık

Manisa FK, Birama Toure’yi Transfer Etti

15:53 - Spor

Sahte Sözleşmelerle 60 Milyon Lira Vurgun

15:41 - Asayiş

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık