?>

Goril kostümüyle tarihi çarşıda dolaştı, sosyal medyada gündem oldu

?zmir’de bir kişi, devasa bir ‘goril’ kostümü giyerek kemeraltı çarşı’sında dolaştı. O anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada binlerce izlenmeye ulaşmasıyla goril kostümlü kişi fenomen oldu.

Genel - 4 ay önce

İzmir’in tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda devasa goril kostümü giyerek dolaşan bir esnaf, görenleri şaşkına çevirdi. Cep telefonları ile kaydedilen goril kostümlü vatandaşın görüntüleri sosyal medyada binlerce izlenmeye ulaştı.

Konak ilçesinde bulunan Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda 32 yıldır kostümcülük yapan Serdar Özalp (50), ilgi çekici kostümleri temin ediyor ve ardından o kostümleri kendisi de deniyor. Son olarak getirdiği devasa ’goril’ kostümünü denemek için iş arkadaşı Pınar Meliha Özfen (43) ile birlikte sokağa çıkan Özalp, görenleri hayrete düşürdü. Kostüm içinde yürürken, şaşkın bakışlarla yoldan geçen çocuklar kendisiyle fotoğraf çekilmek için çevresine toplandı. Bazı vatandaşlar ise o anları cep telefonuyla kaydetti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede binlerce izlenmeye ulaşırken, ‘Kostümcü amca’ olarak tanınan Özalp, o görüntülerle günün konusu oldu. “Çocukların yüzünü güldürüyoruz”

Serdar Özalp, “Kostümün içinde havalar çok güzel. Fan var, gayet serin. Kapalı alan sıkıcı oluyor tabi. İşimizi severek yapıyoruz. Bu kostüm bir görsellik katıyor. Yeni şeyler de yapacağız. Çocukların yüzünü güldürüyoruz. Anne babaların da yüzünü güldürüyoruz. Sokakta gezmek çok güzel bir duygu. Herkes ilgi gösteriyor, bakıyor. Bu da bizim hoşumuza gidiyor” diye konuştu. “Bir anda internette viral olmuşuz”

Çeşitli düğünlerde ve etkinliklerde kullanmak amacıyla, kostümün sağlam olup olmadığını denediklerini anlatan Pınar Meliha Özfen de şunları kaydetti:

“Bir anda internette viral olmuşuz. Farkında değiliz. Bize gece telefonlar yağdı. Bizi arayıp ‘internette sizi gördük’ dediler. Mutluyuz. Herkes çok ilgi çekici buldu. Korkanlar oldu, çocuklar fotoğraf çekilmek istedi. İnsanlar bir anda ne olduğunu anlamadılar. Bizim için de değişik bir anı oldu. Çin’den sipariş ettiğimiz robotlarımız var. Onun dışında farklı şişme kostümlerimiz de var. Onlarla da haftada bir sokağa çıkmayı düşünüyoruz. Bizim işimiz renkli.”

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

430 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2024-12-24 10:12 - Asayiş

Esen Metalspor: 2 - Kocasinan Şimşekspor: 1

2024-12-23 10:41 - Spor

Abdülkerim Bardakcı ’dalya’ dedi

2024-12-22 18:10 - Spor

Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 516 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-12-20 22:44 - Asayiş

Hakkari’de turşu bidonunda 13 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-12-23 15:59 - Asayiş

Batman’da çocuğun parmağına sıkışan metal, itfaiye ekiplerince çıkarıldı

2024-12-21 17:21 - Asayiş

Kasım ayında 17 bin 431 kilogram tekstil ve 3 bin 962 kilogram metal atığı geri dönüşüme kazandırıldı

2024-12-23 12:03 - Gündem

Kötekli Kavşağında Trafik Düzenlemesi

2024-12-22 22:09 - Genel

FETHİYE GÜNLÜKLÜ KOYU'NDAKİ YAPILAŞMA İPTAL EDİLDİ

2024-12-18 16:40 - Asayiş

Marmaris'te 24 saatte hava sürprizleri

2024-12-21 14:04 - Marmaris

İlgili Haberler

Kartepe Teleferikte bayrama özel yüzde 50 indirim

13:28 - Genel

Bakan Göktaş: "Hedefimiz çocukların güvenle büyüyüp, aidiyet hissiyle kök salacağı bir toplum inşa etmektir"

13:17 - Genel

Fethiye’de Kaymakamlık koltuğunu öğrenciler devraldı

13:08 - Genel

Başkan Aras: "23 Nisan, milletin kurşunların gölgesinde kendi geleceğine sahip çıktığı gündür"

13:06 - Genel

Kuşadası’nda motosiklet sürücüleri bilgilendirildi

13:05 - Genel

Günün Manşetleri

Papa Francis adına lokma döktürdü

15:26 - Genel

Eski Brandalar Umut Dolu Çantalara Dönüştü

15:21 - Eğitim

8 Aylık Hamile Kadının Katil Zanlısı Meydanda Yakalandı

15:01 - Asayiş

Emekli Polis Silahla Vurduğu Yaralıya Tekme attı

14:40 - Asayiş

Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Ufuklar

13:24 - Sağlık