?>

Hatalı ’U’ dönüşü ile üç aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü: 1 ölü, 7 yaralı

Burdur-fethiye karayolunda kontrolsüz şekilde refüj boşluğundan u dönüşü yapmak isteyen otomobil ile karşı şeritten gelen iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 3'ü ağır 7 kişi yaralandı. Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken ekiplerin ve vatandaşların çabasıyla yaralılar araç içerisinde sıkıştıkları yerden çıkarılıp hastaneye kaldırıldı.

Asayiş - 5 ay önce

Burdur-Fethiye karayolunda kontrolsüz şekilde refüj boşluğundan ’U’ dönüşü yapmak isteyen otomobil ile karşı şeritten gelen iki aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında Burdur-Fethiye karayolu Hacılar köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Burdur istikametinden Fethiye istikametine giden Taha C. (19) idaresindeki 34 FGU 221 plakalı Honda marka otomobil, Hacılar köyü girişinde refüj boşluğundan ’U’ dönüşü yaptığı esnada karşı istikamette sol şeritte ilerleyen İbrahim Ü. (37) idaresindeki 15 DG 750 plakalı Ford marka hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan hafif ticari araç, o sırada sağ şeritte ilerleyen Ali R.Y. (51) idaresindeki 15 AAR 961 plakalı otomobile çarptı. Kazada Honda marka otomobil şarampole düşerken, Ford marka araç devrildi. Kazada Honda aracın sürücüsü Taha C. ve aynı araçta bulunan Osman K. (27), Kerem D. (18), Umutcan Attar (26) ile Ford aracın sürücüsü İbrahim Ü. ve aynı araçtaki yolcular Yılmaz Ü. (64), Havali Ü. (65), Nilüfer Ü. (43) yaralandı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Umutcan Attar’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, diğer yaralılar itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulanslar ile Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Umutcan Attar’ın cenazesi ise savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Durumu ağır olan yaralılardan Nilüfer U., Burdur Devlet Hastanesi’nden Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Kerem D. ise Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilirken, Havali Ü.’nün de başka bir hastaneye sevk edileceği öğrenildi.

Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla otoparka çekildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğlaspor, Kendi Evinde Türk Metal 1963’ü Ağırlıyor

2024-11-09 10:35 - Spor

Samsun’da alüminyum boru içinde 768 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-08 16:05 - Asayiş

Nesine 3. Lig: Muğlaspor: 1 - Türk Metal 1963: 0

2024-11-10 16:27 - Spor

Hakkari 92 kilogram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-06 20:13 - Asayiş

Metal fabrikasında çıkan yangın kısmen kontrol altına alındı

2024-11-08 18:40 - Asayiş

Denizli’de metal fabrikasındaki yangın kontrol altına alındı

2024-11-08 20:10 - Asayiş

Kasımpaşa ile Kayserispor 29. randevuda

2024-11-07 11:43 - Spor

BU CENNET GİBİ GÖLÜ MUĞLA İLE DENİZLİ PAYLAŞAMIYOR

2024-11-04 16:29 - Gezi

MARMARİS KIZILKUM KOYU ‘BETONBÜK’E DÖNÜŞMESİN

2024-11-04 14:18 - Marmaris

Aydın'da Trafik Kazası

2024-11-06 00:13 - Asayiş

İlgili Haberler

Manisa’da cinayet: Kuzenini tabancayla vurarak öldürdü

22:43 - Asayiş

15 yaşındaki kızların kavgasında bıçaklar konuştu: 1 yaralı

22:34 - Asayiş

Sazlık alanda çıkan yangın büyümeden kontrol altına alındı

22:30 - Asayiş

Süs havuzunda elektriğe kapıldılar: 1’i çocuk 4 yaralı

22:28 - Asayiş

Esenler’de 4 katlı binanın çatısı alev alev yandı

22:24 - Asayiş

Günün Manşetleri

Hamile eşini bıçakla rehin aldı

16:38 - Asayiş

Ters Lale Güzelliğiyle Dağcıları Büyüledi

15:12 - Kültür Sanat

4 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Tutuklandı

15:02 - Asayiş

Polis Kayıp Çocukları Kısa Sürede Buldu

14:45 - Asayiş

Vatandaş Araç Muayenesini Zurnayla Kutladı

14:43 - Genel