?>

Hendek ve Geyve’de yeni göz üniteleri kuruluyor

Hendek ve geyve devlet hastanelerinde yeni göz üniteleri kurulumu yapılıyor. ünitelerin hizmete başlamasıyla hendek’te göz polikliniği ikiye çıkarken, geyve’de de mevcut göz polikliniğinin hizmet kalitesi artacak.

Sağlık - 3 ay önce

Hendek ve Geyve Devlet Hastanelerinde yeni göz üniteleri kurulumu yapılıyor. Ünitelerin hizmete başlamasıyla Hendek’te göz polikliniği ikiye çıkarken, Geyve’de de mevcut göz polikliniğinin hizmet kalitesi artacak.

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü’nün koordinasyonunda düzenlenen toplantılarda kamu hastanelerinin altı aylık faaliyet raporları Türkiye veri ortalamalarıyla karşılaştırılarak değerlendiriliyor. Bu çerçevede, Sağlık Bakanlığı kriterlerine uygun şekilde eksikleri tamamlanan ilçe hastaneleri, kategori yükseltme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Hendek Devlet Hastanesi’nin, Sağlık Bakanlığı onayıyla C sınıfından B sınıfı hastane kategorisine yükselmesiyle, ilçe hastanelerinin hizmet kalitesini artırarak kategori yükseltme çalışmaları hızlandı.

B sınıfı hastane statüsüne yükselen Hendek Devlet Hastanesi’nde göz polikliniği sayısı, ikinci göz ünitesinin kurulumunun tamamlanarak hizmete girmesiyle artırıldı. Ayrıca Geyve Devlet Hastanesi’nde hizmet veren göz polikliniği yeni göz ünitesi kurulumunun tamamlanmasıyla tetkik ve tedavide hizmet kalitesini artıracak. İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, ilçelerde yaşayan vatandaşların sağlık hizmetlerini yerinde alabilmesi için tüm imkanların değerlendirildiğini belirtti. İl genelindeki hastanelerin daha verimli hizmet verebilmesi için yürütülen çalışmaların aralıksız sürdüğü ifade edildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Samsun’da 1 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-22 00:40 - Asayiş

Hakkari’de 49 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-19 12:28 - Asayiş

Mersin’de tırın gizli bölmelerinde 43 kilo 720 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-23 15:08 - Asayiş

Abdülkerim Bardakcı, 4. golünü kaydetti

2025-01-21 20:30 - Spor

Muğla’daki barajların doluluk oranı yüzde 71

2025-01-20 10:32 - Gündem

MARMARİS’TEKİ 41 KUYULARIN GİZEMİ HALA ÇÖZÜLEMEDİ  

2025-01-20 14:38 - Marmaris

MARMARİS TARİHİNDE İLK KEZ SÖMESTİRDE BOŞ KALDI

2025-01-22 12:59 - Marmaris

Mersin’de 3. Nergis Şenliği düzenlendi

2025-01-20 09:59 - Kültür Sanat

SAHTE ALKOL ÖLDÜRÜRKEN MARMARİS’TE LİTRELERCE YAKALANDI

2025-01-18 11:51 - Asayiş

İzmir merkezli dolandırıcılık operasyonu

2025-01-21 00:10 - Asayiş

İlgili Haberler

Sinop’ta Tütünle Mücadelede İşbirliği ve Denetim Toplantısı

16:06 - Sağlık

Ebeler Haftası’nda unutulmaz doğum

16:04 - Sağlık

YEDAM’dan bağımlılıkla mücadelede ücretsiz destek

15:54 - Sağlık

Bakan Memişoğlu: "Bir senede insanlarımıza 1 milyar kez dokunan bir sağlık hizmeti sunuyoruz"

15:26 - Sağlık

Uzmanlardan Alerjik Rinit Uyarısı

15:11 - Sağlık

Günün Manşetleri

Telefonuna Gelen Deprem Uyarısı Hayat Kurtardı

16:15 - Gündem

Öğretmeni Darp Edip Bıçak Çeken 2 Genç Tutuklandı

15:30 - Asayiş

Uzmanlardan Alerjik Rinit Uyarısı

15:11 - Sağlık

Bülent Uygun'un Acı Kaybı

15:07 - Spor

Tarihi Eser Kaçakçılarına Jandarma Operasyonu

14:38 - Asayiş