?>

Hikmet Karaman: “Dramatik bir maç izledik”

Trendyol süper lig ekiplerinden y. Adana demirspor’un teknik direktörü hikmet karaman, “dramatik bir maç izledik. Oyuncu grubunu ruhsal ve zihinsel mutlu etmezseniz oyun disiplini, motivasyon, maça asılma gibi şeyler göremezsiniz. Biz o kritik dönemleri buhranlı yaşadık. Bunun faturasını da bugün ağır bir şekilde yedik. Onun için oyunculara fazla yüklenmemek gerekiyor” dedi.

Spor - 9 ay önce

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 6-1 mğlup oldukları Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, “Dramatik bir maç izledik. Oyuncu grubunu ruhsal ve zihinsel mutlu etmezseniz oyun disiplini, motivasyon, maça asılma gibi şeyler göremezsiniz. Biz o kritik dönemleri buhranlı yaşadık. Bunun faturasını da bugün ağır bir şekilde yedik. Onun için oyunculara fazla yüklenmemek gerekiyor” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Adana Demirspor, evinde karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü’ne 6-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Öncelikle dramatik bir maç izledik. Mario Balotelli yanımıza geldi ve topu görmüyoruz dedi. Sonrasında golü yedik ve hakem bizi içeri yolladı. 3 kere üzerimi değiştirdim. Herkes ayakkabılarını, üstünü değiştirdi. Çıktıktan sonra beraberliği yakaladık ama gol yedik ve Mario kırmızı kart gördü. İyi bir Adana Demirspor taraftarı var, takımına sahip çıkan bir şehrimiz var. Maçtan uzaklaştığınızda oyuncuları motive etmek, sorumluluklarınızı yerine getirmek çok önemli” ifadelerini kullandı. “Oyunculara fazla yüklenmemek gerekiyor”

Oyuncuları motive etmenin önemli olduğunu vurgulayan Karaman, “Taraftar bana kızıyordur. 5 aya yakındır buradayım. Bu görev süresinde oyuncular sorumlulukların bilincinde bu haftaya kadar geldiler. Ama bazen oyuncu grubunu ruhsal ve zihinsel mutlu etmezseniz oyun disiplini, motivasyon, maça asılma gibi şeyler göremezsiniz. Biz o kritik dönemleri buhranlı yaşadık. Bunun faturasını da bugün ağır bir şekilde yedik. Onun için oyunculara fazla yüklenmemek gerekiyor. Kendi içimizde nasıl bir savaş, mücadele verdiğimizi çok iyi biliyorum. Hem takımımıza hem de şehrimize sahip çıkıp kalan 2 maçı çok iyi bir şekilde değerlendirmek istiyoruz” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Ulucanlar’da ne canlar gitti

2024-05-06 11:10 - Gündem

100 YILLIK HASRET BÜYÜKŞEHİR İLE SONA ERİYOR

2024-05-06 13:52 - Gündem

11-18 Mayıs 2024 HAFTASINDA MARMARİS ULUSLARARASI KÜLTÜR ve SANAT FESTİVALİ’NDE (MKSF24) SEMİNER, KONSER VE  SANAT SOKAĞI ETKİNLİKLERİ VAR!

2024-05-11 15:51 - Kültür Sanat

MARMARİS'TE YABAN DOMUZLARININ VAHŞİ SALDIRISI

2024-05-09 18:44 - Marmaris

Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği düzenlendi

2024-05-05 23:13 - İnsan

EGELİ İŞ İNSANLARINDAN AZERBAYCAN’A ÇIKARMA

2024-05-06 16:10 - Gündem

YENİ MÜFREDAT TARTIŞMALARI SÜRÜYOR

2024-05-07 14:49 - Marmaris

"BİR DENİZ, 1000 ÇOCUK" PROJESİ

2024-05-07 18:28 - İnsan

Beyoğlu’nda Hıdırellez coşkusu

2024-05-05 22:31 - Genel

DALYAN’DA MAHKEME KARARLARI UYGULANSIN

2024-05-06 11:33 - Gündem

İlgili Haberler

Galatasaray, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı

14:47 - Spor

Birama Toure Manisa FK’da

14:53 - Spor

Beşiktaş, Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı

14:38 - Spor

Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda son durum!

14:48 - Spor

Elazığ’da öğrencilere yetenek taraması yapılacak

14:47 - Spor

Günün Manşetleri

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık

Enerji ve Nakil Kablosu Hırsızlığına Büyük Darbe

13:36 - Asayiş

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Kadrosunu Güçlendirdi

13:00 - Spor

Habur’da 370 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

13:00 - Asayiş