?>

Hintli milyarderin süper yatı ‘Sea Pearl’ Fethiye’de

Hintli petrokimya devi sri prakash lohia'ya ait süper yat 'sea pearl', ege kıyılarındaki mavi yolculuğunu tamamlayıp, fethiye’ye geldi. Fethiye iskelesi’ne yanaşan 83 metre uzunluğundaki lüks yata karadan 5 tanker ile 165 bin litre yakıt ikmali yapıldı. Mega yata akaryakıt ikmali yapılırken, personelin yattan bir süre ayrılıp şehir merkezini gezdikleri de öğrenildi.

Genel - 5 ay önce

Hintli petrokimya devi Sri Prakash Lohia’ya ait süper yat ’Sea Pearl’, Ege kıyılarındaki mavi yolculuğunu tamamlayıp, Fethiye’ye geldi. Fethiye İskelesi’ne yanaşan 83 metre uzunluğundaki lüks yata karadan 5 tanker ile 165 bin litre yakıt ikmali yapıldı. Mega yata akaryakıt ikmali yapılırken, personelin yattan bir süre ayrılıp şehir merkezini gezdikleri de öğrenildi.

Hintli petrokimya devi Sri Prakash Lohia’ya ait süper yat Sea Pearl’e Fethiye İskelesi’nde karadan yakıt ikmalinde bulunuldu. Cayman Adaları bayraklı lüks yat sabah saatlerinde Fethiye İskelesi’ne yanaştı. 83 metre uzunluğundaki lüks yatı görenler bol bol fotoğraf çekerken, mega yatın kime ait olduğunu öğrenmeye çalıştı. Geçtiğimiz günlerde de Fethiye İskelesi’ne yanaşarak kumanya ve akaryakıt aldığı öğrenilen süper yata bu kez 5 tankerle 165 ton yakıt ikmali yapılırken, yaklaşık 7 milyon 500 bin TL ücret ödendiği öğrenildi. 22 personelin bulunduğu süper yatta misafir olmadığı ve geçtiğimiz günlerde sahibi ve misafirlerinin Göcek ve çevresinde mavi yolculuk yaptığı kaydedildi. Öte yandan, mega yata akaryakıt ikmali yapılırken, personelin yattan bir süre ayrılıp şehir merkezini gezdikleri de öğrenildi.

Sea Pearl’in yakıt ikmalini tamamladıktan sonra bugün Monaco’ya gideceği öğrenildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA'DA “DEŞTİN ÇİMENTOSUZLUK BAYRAMI”

2024-09-28 16:08 - Gündem

CHP’li meclis üyesinin alkollü mekanında hesap kavgası

2024-09-25 10:46 - Asayiş

Söke’de tarımı koruma için tuzak kontrolleri sıkı tutuluyor

2024-09-27 09:35 - Genel

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut’un ölmeden önce evini temizlediği görüntüler ortaya çıktı

2024-09-24 03:05 - Asayiş

DOĞANIN EŞSİZ HEDİYESİ: SALDA GÖLÜ

2024-09-27 13:46 - Gezi

“Vekil” sucuk yerken “Asıl” 120 liraya kemik bile alamıyor

2024-09-24 13:06 - Gündem

MUĞLA’DA ÇİMENTOSUZLUK FESTİVALİ HALAYLARLA KUTLANDI

2024-09-30 11:39 - Gündem

Çamlık Bulvarı Pazar günleri trafiğe kapatılacak

2024-09-27 15:44 - Gündem

Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açılıyor

2024-09-27 16:44 - Gündem

Kışı hastalıksız geçirmenin formülü: ’Aşılar’

2024-09-30 12:06 - Sağlık

İlgili Haberler

Marmaris Arama Kurtarma Derneği’nden Ramazan öncesi yardım eli

19:19 - Genel

Trakya Kalkınma Ajansı’na Dijital İnovasyon plaketi

19:12 - Genel

Bodrum Belediyesi’nden Ramazan öncesi cami temizliği

19:06 - Genel

Yüksekova’da Ramazan yoğunluğu başladı

18:52 - Genel

Otoyoldaki çalışma nedeniyle trafik durma noktasına geldi

18:19 - Genel

Günün Manşetleri

14’üncü Kattan Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

15:55 - Asayiş

Türkiye, Dijital Ekosistemini Güçlendiriyor

15:41 - Ekonomi

Düğünde Açılan Ateş Can Aldı

15:37 - Asayiş

İhtiyaç Sahiplerine Su Faturası Yardımı

15:17 - İnsan

Sinemada sektöründe ezberler bozulacak

14:46 - Kültür Sanat