?>

Hüseyin Yücel: "Hiç kimse Beşiktaş’ın üzerinde değildir"

Hasan arat'ın istifasının ardından başkanlık koltuğuna geçen hüseyin yücel, camianın maddi ve manevi yükümlülükleri için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "hiç kimse beşiktaş’ın üzerinde değildir" dedi.

Spor - 2 ay önce

Hasan Arat’ın istifasının ardından başkanlık koltuğuna geçen Hüseyin Yücel, camianın maddi ve manevi yükümlülükleri için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "Hiç kimse Beşiktaş’ın üzerinde değildir" dedi.

Beşiktaş’ta Hasan Arat’ın istifası sonrası başkanlık koltuğuna oturan Hüseyin Yücel, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Görevi devraldıklarını yineleyen Hüseyin Yücel, "Başkanımız Hasan Arat’ın beklenmedik ve bizleri üzen istifasının ardından görevi devraldık. Yönetim kurulu olarak Beşiktaş’ımızın sahipsiz olmadığını göstererek kulübümüzün geleceği için bir araya geldik. İlk icraatımız hocamız Giovanni van Bronckhorst ile yollarımızı ayırmak oldu. Kendisi çok kariyerli bir hoca. Ancak hem alınan kötü sonuçlar hem de beklenen oyun performansının sergilenememesi bizi bu kararı almaya itti. Kendisine ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Futbol A Takımımızı vekaleten hocamız Serdar Topraktepe’ye emanet ediyoruz. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. "Kulübümüzü geleceğe alnımız ak bir şekilde taşıyacağız"

Başkan Hüseyin Yücel açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Yaşadığımız bu süreçle ilgili elbette söylenecek çok söz vardır. Ancak an itibarıyla herkes kendisine gelmelidir. Zira söz konusu, kişiler değil, şanlı Beşiktaş Jimnastik Kulübü’dür. Hiç kimse Beşiktaş’ın üzerinde değildir. Camiamız müsterih olsun. Yönetim kurulumuz görevinin başındadır. İstifa edip gitmek en kolay seçenek olacaktı. Beşiktaş’ın maddi ve manevi yükümlülükleri vardır. Bizler her zaman buradayız ve burada olmaya devam edeceğiz. Kulübümüzü geleceğe alnımız ak bir şekilde taşıyacağız. Mali kongredeki konuşmamda da söylediğim gibi benim Beşiktaş’a canım feda. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kaybedilmiş hiçbir şey yoktur. Tüm branşlardaki takımlarımıza inancımız tamdır. Bundan sonra konuşulması gereken sadece Beşiktaş’tır. Aksi, hepimizin kutsalı olan kulübümüze zarar verecektir. Kulübümüzdeki tüm yapılar çalışmalarına daha organize ve başarılı şekilde devam edecektir. Beşiktaş kişiler üstüdür. Bizler bir gün gideceğiz. Ancak camia ve taraftar her zaman burada olacaktır. Beşiktaş maalesef içinde bulunduğu durumu hiçbir şekilde hak etmiyor. Bizler sadece elimizi değil tüm benliğimizi taşın altına koyduk. Taraftarlarımızdan ve camiamızdan ricamız bizlere destek olmaları ve Beşiktaş’ımızı hak ettiği yere taşırken yanımızda durmalarıdır. Kişisel tartışmaların Beşiktaş’a hiçbir faydası olmayacaktır. Birlik ve beraberliğimiz bizim en büyük gücümüzdür. En kötü gün bugünse, bugün de Beşiktaş. Sadece Beşiktaş."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Van’da minibüsün ‘zula’ diye tabir edilen gizli bölmede 24 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-11-28 13:37 - Asayiş

Samsun’da 500 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-29 12:09 - Asayiş

Lider Esen Metal fire vermek istemiyor

2024-11-30 08:58 - Spor

Samsun’da 64 gram metamfetamin ile yakalanan bir kişi gözaltına alındı

2024-11-30 11:49 - Asayiş

KEDİLERİN ANNESİ JEANNİE’DEN YARDIM ÇIĞLIĞI

2024-11-27 14:16 - İnsan

Judo gençler müsabakaları sona erdi

2024-11-26 19:14 - Spor

Vali Aksoy Öğretmenler Günü kutlama programına katıldı

2024-11-25 17:52 - İnsan

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, iş ortaklarıyla İzmir’de bir araya geldi

2024-11-27 10:09 - Ekonomi

Prof. Dr. Küçük: "Çevre problemlerine sebep olan ülkelere bakıldığında en başta Amerika’yı, Çin ve Rusya’yı sayabiliriz"

2024-11-27 15:43 - Gündem

Mersin’de sağlık şartlarına aykırı taşınan 235 kilo et ele geçirildi

2024-11-25 11:50 - Genel

İlgili Haberler

Okul Sporları Oryantiring İl Birinciliği Yarışmaları tamamlandı

16:41 - Spor

Menemen FK, Emir Doğru’yu kadrosuna kattı

16:31 - Spor

Aliağa FK, Eray Akar’ı kadrosuna kattı

16:25 - Spor

PFDK’dan Kayserispor’a para cezası

16:28 - Spor

Düzce Şıralık Şehir stadı kardan temizleniyor

15:50 - Spor

Günün Manşetleri

Meme Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor!

16:07 - Sağlık

Manisa FK, Birama Toure’yi Transfer Etti

15:53 - Spor

Sahte Sözleşmelerle 60 Milyon Lira Vurgun

15:41 - Asayiş

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık