?>

Huzurevi sakinleriyle doğada yürüdüler

Antalya sosyal güvenlik il müdürlüğü, emekliler ile birlikte doğa yürüyüşü etkinliğinde buluştu.

Gündem - 7 ay önce

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, emekliler ile birlikte doğa yürüyüşü etkinliğinde buluştu.

Kurşunlu Şelalesi Tabiat Parkı Doğa Yürüyüşü etkinliğine, Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı huzurevinde konaklayan emekliler, yardımcı sağlık personeli ve Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ali Duru katıldı.

Şelalesi, küçük gölleri, eşsiz bitki örtüsüne sahip tabiat parkında doğa yürüyüşüne kısa bir ara veren emekliler oturma alanında mola verdi, serin havanın ve büyüleyici doğanın tadını çıkardılar.

Emekliler ile yakından ilgilenerek sohbet eden ve etkinlik boyunca yalnız bırakmayan İl Müdürü Ali Duru, şelaleyi kaplayan patika yolda yaklaşık iki saat süren doğa yürüyüşünde, huzurevi sakini emeklilere eşlik ederek onları bir an olsun yalnız bırakmadı.

İl Müdürü Duru, “Yaşamının büyük bir bölümünü çalışarak toplumumuza ve ülkemize faydalı hizmetler ile geçiren emeklilerimiz ile birlikte Kurşunlu Şelalesi Tabiat Parkı Doğa Yürüyüşü etkinliğinde buluşmaktan mutluluk duydum” dedi.

Yaşlılarına “koca” diyerek onların bilgeliğinin altını çizen bir kültürün mirasçısı olarak, emekliler ile birlikte keyifli bir gün geçirdiklerini dile getiren İl Müdürü Duru, “Gençlikte ve yaşlılıkta, hastalıkta ve sağlıkta her kesimin yanında olmayı şiar edinmiş Sosyal Güvenlik Kurumunun bir üyesi olarak, ileri yaşın getirdiği sorunları aşma çabanızda her daim yanınızda olduğumuzu ve daima olacağımızı bilmeniz ister sağlıklı, huzurlu ömürler dilerim” dedi.

Kavurucu yaz sıcaklarından kaçanların rotasını çevirdiği Kurşunlu Şelalesinin çok iyi bir tercih olduğunu belirten emekliler, tabiat parkının sahip olduğu doğal güzellikler ve metrelerce yükseklikten dökülen suyun büyüleyici görüntüsü eşliğinde gerçekleşen doğa yürüyüşünün keyifli bir gezintiye dönüştüğünü söyleyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı iş birliği ve Başkan Adlıhan Dere’nin katkıları ile gerçekleştirilen Kurşunlu Şelalesi Tabiat Parkı Doğa Yürüyüşü etkinliği, keyifli sohbetlerin edildiği öğle yemeği ile son buldu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

DALAMAN'DA REVİZYON İMAR PLANI TEPKİSİ

2024-07-03 13:50 - Gündem

MARMARİS’E DOĞALGAZ İÇİN BÜYÜK KAMULAŞTIRMA

2024-06-28 10:32 - Gündem

AKKÖPRÜ SANTRALİ ÖZELLEŞTİRİLME İHALESİ İPTAL EDİLDİ

2024-07-02 13:45 - ÇEVRE

DÜNYA İKİNCİSİ SULTANİYE KAPLICASI’NA İLGİ BÜYÜK

2024-06-29 12:20 - ÇEVRE

MUĞLA ORTACA'DA KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU SEÇİLDİ

2024-07-04 12:42 - Gündem

CHP’Lİ BELEDİYE SATMAK İSTİYOR, CUMHUR İTTİFAKI KARŞI ÇIKIYOR

2024-07-04 12:24 - Marmaris

Fransa'da Macron'un Aldığı İkinci Yenilgi Avrupa Gündeminin Merkezinde

2024-07-01 14:42 - Ulusal

BAYBURT’TA İNSANLARI, SANATI, TOPLUMU ETKİSİNDE BIRAKAN BAKSI MÜZESİ

2024-07-01 10:55 - Kültür Sanat

MARMARİS’TE TURİZM ATAĞI

2024-07-02 16:17 - Marmaris

İran'da Cumhurbaşkanlığı Seçimi Sonuçları: İkinci Tura Kalan Adaylar

2024-06-29 13:40 - Ulusal

İlgili Haberler

Kastamonu’da vatandaşlara çağrı: ’2000 yılından sonra yapılan binalar tercih edilmeli’

17:28 - Gündem

Malatya’da yaralı bulunan dağ keçisi koruma altına alındı

17:17 - Gündem

Aksaray’da 1 ilçe, 2 köy yolu kardan kapandı

17:01 - Gündem

Bolu dağında sis ve kar etkili oluyor

16:49 - Gündem

Sarıkamış Kayak Merkezi’nde kar kalınlığı 90 santimetreye ulaştı

16:44 - Gündem

Günün Manşetleri

Meme Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor!

16:07 - Sağlık

Manisa FK, Birama Toure’yi Transfer Etti

15:53 - Spor

Sahte Sözleşmelerle 60 Milyon Lira Vurgun

15:41 - Asayiş

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık