?>

İBB’nin Müze Gazhane’deki İspark otoparkında 4 adet sıfır araç çizik halde bulundu

?bb’nin müze gazhane'deki ispark otoparkında 4 tane sıfır araç çizik halde bulundu ibb’nin müze gazhane'deki ispark otoparkına aracını koydu, aracını çizilmiş halde buldu

Asayiş - 7 ay önce

Kadıköy’de Müze Gazhane’nin İspark otoparkına 1 buçuk yıl önce abonelik alan ve sıfır aracını sürekli buraya koyan Volkan Dalakçı isimli kişi, aracını almaya geldiğinde tüm kaputunun çizilmiş halde olduğunu gördü. Dalakçı, kendi aracı haricinde otoparkta bulunan 4 aracın daha çizilmiş olduğunu iddia etti. Durumu polis ekiplerine bildirerek şikayetçi oldu.

Olay, İstanbul Kadıköy ilçesi Müze Gazhane İspark otoparkında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Volkan Dalakçı isimli bir şahıs bir buçuk yıl önce aldığı sıfır aracını sokakların dar olması ve aracının zarar görmemesi için Müze Gazhane İspark’tan abonelik alarak aracını buraya park etmeye başladı. Son olarak 1 Temmuz’da saat 22.41’de İspark’a aracını koyan Volkan Dalakçı, 6 Temmuz tarihinde sabah saatlerinde aracını çıkarmak için İspark otoparkına geldiğinde aracının her yerinin çizilmiş olduğunu farketti. Durumu İspark yetkilisine bildirip rapor tuttu. Araç sahibi Volkan Dalakçı polis karakoluna giderek şikayetçi oldu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Araç sahibi Volkan Dalakçı, "İspark aboneliğim var geçen yıl, Mart ayından beri. Aracımı sıfır aldıktan sonra sokakta durmasın, başına herhangi bir şey gelmesin istedim. Çünkü çok dar sokaklarımız var burada. Bu düşünceyle, güvenli durması amacıyla İspark’tan abonelik aldım. Yaklaşık bir buçuk yıldır aracım sürekli olarak burada duruyor. Ayın birinde, 22.41’de ben en son buraya giriş yapmışım. Sonrasında bu olayı bugün öğreniyorum. Bugün ayın 6’sı. Sabah 8.30’da gördüm ve şok oldum. Çok üzüldüm açıkçası bu duruma. Sonrasında İspark yetkilileriyle durumu paylaştım. Güvenliğe söyledim. Burada bir tutanak tuttuk. Burada işin en can sıkıcı noktası aslında, tamam bir olay olmuş olabilir ama ayın dördünde olduğu söyleniyor olayın. Bu süre zarfında tarafımla herhangi bir iletişime geçilmedi. Mail yoluyla ya da telefon yoluyla. Benim bilgim yok. Tarafımıza herhangi bir bilgi verilmiyor. Ayın dördünde olan bir olayı ben kendim buraya geldim de görüyorum" dedi.

"Otoparkta 4 araç daha çizilmiş"

Volkan Dalakçı, "Aşağıda şu anda benim aracım haricinde 4 araç var çizik vaziyette. Hala duruyor. Belki sahiplerinin haberi yok. İspark yetkilisi haber vermediği söylüyor. Aracın kaput, sağ kapı, çamurluk, bagaj yani aracın neredeyse her yeri çizik içerisinde" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

DALAMAN'DA REVİZYON İMAR PLANI TEPKİSİ

2024-07-03 13:50 - Gündem

AKKÖPRÜ SANTRALİ ÖZELLEŞTİRİLME İHALESİ İPTAL EDİLDİ

2024-07-02 13:45 - ÇEVRE

MUĞLA ORTACA'DA KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU SEÇİLDİ

2024-07-04 12:42 - Gündem

MUĞLA’NIN DİREKSİYONU TOPUKLU EFELER’E EMANET

2024-07-05 10:55 - Gündem

CHP’Lİ BELEDİYE SATMAK İSTİYOR, CUMHUR İTTİFAKI KARŞI ÇIKIYOR

2024-07-04 12:24 - Marmaris

YENİ SAYFA İLE İTALYA GEZİSİ

2024-07-06 12:44 - Ulusal

Fransa'da Macron'un Aldığı İkinci Yenilgi Avrupa Gündeminin Merkezinde

2024-07-01 14:42 - Ulusal

Erdoğan: "Putin ile Beşar Esed’e bir davetimiz olabilir"

2024-07-05 16:47 - Ulusal

BAYBURT’TA İNSANLARI, SANATI, TOPLUMU ETKİSİNDE BIRAKAN BAKSI MÜZESİ

2024-07-01 10:55 - Kültür Sanat

MARMARİS’TE TURİZM ATAĞI

2024-07-02 16:17 - Marmaris

İlgili Haberler

Siverek’te petrol sahasında kaza: 2 yaralı

21:10 - Asayiş

Nevşehir’de yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı

21:11 - Asayiş

ABD Başkanı Trump’tan "Gazze planı" açıklaması: "Kesinlikle acelemiz yok"

21:03 - Asayiş

Ataşehir’de alev alan otomobil reklam tabelasına çarptı

20:48 - Asayiş

Sarıyer’de fırtına nedeniyle kuru yük gemisi sürüklendi

20:08 - Asayiş

Günün Manşetleri

Meme Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor!

16:07 - Sağlık

Manisa FK, Birama Toure’yi Transfer Etti

15:53 - Spor

Sahte Sözleşmelerle 60 Milyon Lira Vurgun

15:41 - Asayiş

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık