?>

İş sağlığı ve güvenliği için yeni stratejiler belirlendi

Manisa büyükşehir belediyesi, çalışanlarının daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmasını sağlamak amacıyla, uzmanlar, hekimler ve sendika temsilcilerinin katılımıyla iş sağlığı ve güvenliği kurulu toplantısı gerçekleştirdi.

Sağlık - 3 ay önce

Manisa Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarının daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmasını sağlamak amacıyla, uzmanlar, hekimler ve sendika temsilcilerinin katılımıyla İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi.

Belediyenin, iş kazalarını ve meslek hastalıklarını en aza indirmek, işyerinde daha sağlıklı şartlar oluşturmak için attığı adımlar, büyük bir titizlikle masaya yatırıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç’ın başkanlık ettiği ve işveren temsilcisi olarak yer aldığı toplantıya; BESOT Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Demir, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Fatma Bozan, Fen İşleri Dairesi Başkanı Dilek Yeltin, Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Emrullah Oğulluk, Kent Estetiği Daire Başkanı Müge Türkeli Kuğu, İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Fulden Özdemir, sendika temsilcileri Halil Demir ve Mehmet Yıldırım, iş güvenliği uzmanları Güler Yılmaz, Çağıl Besen, Bükre Koç ve işyeri hekimleri Oytun Çalışkan ile Osman Yorgancıoğlu katıldı. Toplantıda, belediyenin kent merkezindeki ve 17 ilçedeki hizmet binaları ile saha çalışmalarında sağlık ve güvenlik tedbirlerinin artırılmasına yönelik atılan adımlar ele alındı. Ayrıca, çalışan sağlığını koruma adına alınacak yeni önlemler, kazaların önlenmesi ve olabilecek sağlık sorunlarının engellenmesine yönelik stratejiler görüşüldü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin iş sağlığı ve güvenliği alanında attığı bu adımlar, hem çalışanların sağlığı hem de halkın güvenliği açısından büyük önem taşıyor. Belediye, iş sağlığı ve güvenliği konusunda alınan kararlarla, sadece kendi çalışanlarının güvenliğini sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda kent genelinde güvenli ve sağlıklı bir çalışma kültürünün gelişmesine de katkı sağlıyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

2 kilogram metamfetamile yakalanan zehir tacirleri tutuklandı

2025-01-13 09:13 - Asayiş

Kütahya’da Bonzai ve Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-10 10:22 - Asayiş

MARMARİS’TE ANAYOL ÜZERİNDEKİ GİZEMLİ SÜRGÜLÜ KAPI

2025-01-11 14:40 - Marmaris

Kömür Yüklü Tırda 50 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-13 09:50 - Asayiş

Meta’nın CEO’su Zuckerberg’den Biden yönetimine "baskı" suçlaması

2025-01-11 11:49 - Siyaset

331 Gram Metamfetamin ve 30 Bin Hap Ele Geçirildi

2025-01-13 11:01 - Asayiş

Metan gazı püskürmesinde ölen 8 maden işçisi 12. yılda anıldı

2025-01-07 12:37 - İnsan

Abdülkerim Bardakcı 3. golünü kaydetti

2025-01-08 22:37 - Spor

İngiltere Sokaklarında Marmaris Rüzgarı

2025-01-12 13:20 - Marmaris

Dua ile Çay, Şifa ile Sohbet

2025-01-13 09:40 - İnsan

İlgili Haberler

Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi’nde 2 haftada 31 bin kişi tedavi edildi

18:04 - Sağlık

Organları 3 hastaya hayat oldu

17:28 - Sağlık

Çocuk sağlığında ‘büyüme izlemi’nin önemi

17:23 - Sağlık

Miniklere ağız ve diş sağlığı taraması devam ediyor

16:40 - Sağlık

Kepez Devlet Hastanesi’nde ’otizm’ farkındalığı

16:31 - Sağlık

Günün Manşetleri

Elektronik Sigara Çocuk Yaşta Akciğer Kanseri Yapıyor

15:29 - Sağlık

Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Öldürdü

15:06 - Asayiş

Epilepsi Hastası Minik Aras'ın Hayali Gerçekleşti

13:44 - İnsan

Bıçaklı Kavgada Bir Genç Hayatını Kaybetti

13:18 - Asayiş

Temizlikçi Kılığında Ayakkabı Hırsızlığı

13:09 - Asayiş