?>

Kabadayı, Erzincan’ın ilçelerinde yeni kongre süreçlerinin başlayacağını duyurdu

Ak parti erzincan il başkanı alpay kabadayı, erzincan'ın ilçelerinde yeni kongre süreçlerinin başlayacağını duyurdu.

Siyaset - 7 ay önce

AK Parti Erzincan İl Başkanı Alpay Kabadayı, Erzincan’ın ilçelerinde yeni kongre süreçlerinin başlayacağını duyurdu.

Süreçle ilgili açıklamalarda bulunan Kabadayı, kongrelerin siyasetin önemli bir parçası olduğunu ve bu süreçlerin, partinin tazelenmesi ve yenilenmesi için büyük bir fırsat sunduğunu vurguladı.

Kongrelerin sadece bir seçim süreci değil, aynı zamanda yeni dostlukların ve kardeşliklerin inşa edileceği bir platform olduğunu belirten Kabadayı, kongrelere ilişkin şunları söyledi:

"Kongreler, siyasetin düğünü ve bayramıdır. Kongreler, siyasi çalışmaların ‘yeniden bismillah’ dendiği anlardır. Kongreler, tazeliğin, değişimin, ilkelerden hareketle dönüşümün ve yeni hamlelerin tartışıldığı, karara bağlandığı zamanlardır.

Çeyrek asra dayanan siyasi tecrübemiz ve milyonlarca üyeyi barındıran devasa yapımızla yeni bir kongre sürecine girmiş bulunmaktayız. İlçelerimizde başlatacağımız bu heyecan dalgasını önce illere, daha sonrasında genel merkezimize ve tüm Türkiye’ye yayacağız. Böylece milletimizin her bir ferdini kongre heyecanımıza ortak edecek, yeni arkadaşlıklar, yeni dostluklar ve yeni dava kardeşlikleri inşa edeceğiz. Kaybedecek hiçbir ferdimiz, sözümüzü ulaştırmaktan imtina edecek hiçbir vatandaşımız yoktur.”

AK Parti’nin Recep Tayyip Erdoğan’a yaren olmayı mutluluk kaynağı olarak gören, milyonlarca gönlün vatan, millet ve mukaddesat aşkına çarptığı bir hareket olduğunu kaydeden Kabadayı, “Her değişim ve her devam ediş, liderimize olan ahdimiz ve samimiyetine olan inancımızla, bizlere böyle zamanlarda ışık olacaktır. Kongre süreçlerimiz şimdiden hayırlı olsun. Kardeşliğimiz daim olsun. Durmak yok, yola devam, inşallah" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA'DA “DEŞTİN ÇİMENTOSUZLUK BAYRAMI”

2024-09-28 16:08 - Gündem

CHP’li meclis üyesinin alkollü mekanında hesap kavgası

2024-09-25 10:46 - Asayiş

DOĞANIN EŞSİZ HEDİYESİ: SALDA GÖLÜ

2024-09-27 13:46 - Gezi

Söke’de tarımı koruma için tuzak kontrolleri sıkı tutuluyor

2024-09-27 09:35 - Genel

D-MARİN İTALYA'NIN EN DEĞERLİ PREMİUM MARİNA GRUBUNU OLUŞTURUYOR

2024-09-25 16:27 - Gezi

“Vekil” sucuk yerken “Asıl” 120 liraya kemik bile alamıyor

2024-09-24 13:06 - Gündem

MUĞLA’DA ÇİMENTOSUZLUK FESTİVALİ HALAYLARLA KUTLANDI

2024-09-30 11:39 - Gündem

Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açılıyor

2024-09-27 16:44 - Gündem

Çamlık Bulvarı Pazar günleri trafiğe kapatılacak

2024-09-27 15:44 - Gündem

Trendyol Süper Lig: Kayserispor: 0 - Beşiktaş: 0 (Maç devam ediyor)

2024-09-30 20:29 - Spor

İlgili Haberler

Kremlin’den "Ukrayna’da 30 günlük ateşkes" önerisine: "Bunu iyice düşünmeliyiz"

20:46 - Siyaset

İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Cidde’de Suudi mevkidaşı Farhan ile bir araya geldi

20:47 - Siyaset

Emine Erdoğan’dan "Anneyle Güçlü Aile, Aileyle Güçlü Türkiye" programına ilişkin paylaşım

20:16 - Siyaset

AK Parti heyeti, Doğanşehir’de deprem sonrası çalışmaları inceledi

20:17 - Siyaset

Pakistan ile Hindistan arasındaki ateşkes Türkiye saatliyle 14.30’da başladı

16:53 - Siyaset

Günün Manşetleri

Yeşilin Binbir Tonu Fotoğrafçıları Büyüledi

15:33 - Gündem

Kardiyorenal Sendrom Alarmı

15:28 - Sağlık

80 yıllık giysiler yeniden hayat buldu

14:23 - Genel

Mehir Vakfı'ndan Evlilik Çağrısı

14:21 - İnsan

Özel Öğrencilere Şiddet Uygulayan Öğretmen Tutuklandı

13:53 - Asayiş