?>

Kaçmaya çalışırken polis memurunu ağır yaralayan şüpheli tutuklandı

Eskişehir’de uyuşturucu madde operasyonunda gözaltına alınan ve ekip aracından kaçmaya çalışırken polis memurunun kendi tabancasıyla vurularak ağır yaralanmasına neden olan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş - 7 ay önce

Eskişehir’de uyuşturucu madde operasyonunda gözaltına alınan ve ekip aracından kaçmaya çalışırken polis memurunun kendi tabancasıyla vurularak ağır yaralanmasına sebep olan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tepebaşı İlçesi Esentepe Mahallesi Eğitimciler Caddesi üzerinde Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, hakkında ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak’ suçundan 10 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası ve aranma kaydı bulunan şahsın yakalanması amacıyla operasyon düzenlendi. Evinde yakalanan ve gözaltına alınan M.H. isimli şüpheli, ekip aracından kaçmaya çalışırken polis memuru H.K. ile arbede yaşadı. Arbedede polis memuru H.K., kendisine ait tabanca ile sol diz üstünden yaralandı.

Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlanan işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında ‘Görevini Yaptırmamak İçin Direnme-Mukavemet’ ve ‘Taksirle Yaralama’ suçları çerçevesinde adliyeye sevk edildi. Tutuklama talebi ile Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen M.H., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaralı olarak Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan polis memuru H.K.’nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kurtalan’da motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

2024-07-19 10:36 - Asayiş

İngiliz Kraliçesi’nin portresini dokuttuğu ünlü modacı, genç yetenekleri yetiştirecek

2024-07-19 10:25 - Eğitim

Bayram: “Adana konteyner limanı ile dünya şehri olacak”

2024-07-19 09:36 - Ekonomi

Tulum peyniri konusunda yürütülen çalışmalar ile ilgili koordinasyon toplantısı yapıldı

2024-07-19 08:36 - Genel

32. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali başladı

2024-07-19 09:29 - Kültür Sanat

Pazarspor, Yavuz Alemdar’ın sözleşmesini yeniledi

2024-07-19 10:36 - Spor

Bu camide engel yok

2024-07-19 10:16 - İnsan

MARMARİS'TE TEKNE YANGINI

2024-07-14 17:38 - Marmaris

MARMARİS’İN HANIMELİ SOSYETE PAZARI

2024-07-16 17:06 - Marmaris

Doğada varlar ama hiç bu kadar yakından görmediniz

2024-07-18 11:12 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Edirne’de "okul polisi" öğrencilere güven verirken yayalara yol vermeyen araçları da tespit etti

09:46 - Asayiş

Jandarma’dan kanunsuzluğa operasyon

09:39 - Asayiş

Yaralı yaban hayvanları emin ellerde

09:40 - Asayiş

Osmaniye’de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı

09:37 - Asayiş

Şanlıurfa’da silah kaçakçılarına dron destekli operasyon: 23 gözaltı

09:36 - Asayiş

Günün Manşetleri

Başından vurulan diş hekimi son yolculuğuna uğurlandı

17:07 - Asayiş

Hocalı Katliamı'nın 33. yıldönümünde anıldı

13:51 - İnsan

Tarım Sektörünün Geleceği Masaya Yatırıldı

12:25 - İnsan

Tofaş Seyir halindeyken yanmaya başladı

10:11 - Asayiş

Doğaseverler, Karya’nın başkenti Milas’ı gezdi

09:31 - Kültür Sanat