?>

Kağıthane Hasbahçe’de düzenlenen Ramazan’a Özel Bayram Alışveriş Festivali’ne yoğun ilgi

Bayrama sayılı günler kala kağıthane hasbahçe'de düzenlenen ramazan'a özel bayram alışveriş festivali ziyaretçilerine kapılarını açtı. Dünyaca ünlü markaların yer aldığı festivalde düzenlenen etkinliklerle vatandaşlar eski ramazanlara olan özlemini giderme imkanı bulurken, ailelerin yanı sıra çocuklara da gösteri ve eğlenceler düzenleniyor.

Genel - 8 saat önce

Bayrama sayılı günler kala Kağıthane Hasbahçe’de düzenlenen Ramazan’a Özel Bayram Alışveriş Festivali ziyaretçilerine kapılarını açtı. Dünyaca ünlü markaların yer aldığı festivalde düzenlenen etkinliklerle vatandaşlar eski Ramazanlara olan özlemini giderme imkanı bulurken, ailelerin yanı sıra çocuklara da gösteri ve eğlenceler düzenleniyor.

Bayrama sayılı günler kala Kağıthane Hasbahçe’de Ramazan’a Özel Bayram Alışveriş Festivali, 14 Mart’ta ziyaretçilerine kapılarını açtı. Festival alanına kurulan dev çadırlarda dünyaca ünlü markaların ürünleri, yüzde 70’e varan indirimlerle satılıyor. Stantların önünde uzun kuyruk oluşturan vatandaşlar, erkek, kadın, çocuk ve bebek ürünlerinden ev tekstiline, tesettür giyim ürünlerinden ayakkabı ve çantalara kadar tüm ihtiyaçlarına uygun fiyatlarla ulaşabiliyor. Festivalde, iftara özel pek çok yöresel ürün ve yemeklerle her yaştan damağa hitap eden sokak lezzetleri de tezgahları süslüyor.

Moda, tekstil, kozmetik ve daha birçok sektörden seçkin markanın katılımıyla geniş bir ürün yelpazesi sunulan Ramazan’a Özel Bayramlık Alışveriş Festivali’nde 18 gün boyunca ziyarete açık olacak. Saat 10.00-00.00 arasında ziyarete açık olan festivalde vatandaşlar, 30 Mart Pazar gecesine kadar Ramazan ayına özel indirim, kampanya ve çekilişlerden yararlanmaya devam edecek.

"Tüm ürünler yüzde 50 ve yüzde 70’e varan indirimlerle şu an satışa sunulmaktadır"

Festivalde esnaf olan Kevser Akkaya, "Buradaki esnaflardan bir tanesiyim. Kağıthane Hasbahçe’de açılan Bayram Alışveriş Festivali’nde birden fazla ürünü bulabileceğiniz bir indirim çadırı kurulmuştur. Burada piyasaya oranla tüm ürünler yüzde 50 ve yüzde 70’e varan indirimlerle şu an satışa sunulmaktadır. Piyasada bin 500, 2 bin civarına satılan erkek çocuk takımları indirim çadırına özel sadece 800 TL’ye satılıyor. Çocuk alanında birden fazla çeşit var. 1-15 yaş aralığında birden fazla ürünü burada bulabilirsiniz. Yarı yarıya düşüşler var. Tüm ürünlerde geçerli olan bayrama özel indirimler mevcut. Tüm Kağıthane ve İstanbul halkını alışveriş festivaline bekliyoruz. Katılım şu an için gayet iyi. Bayram öncesinde çocuklara ve gençlere alışveriş yapmak isteyen ebeveynler soluğu indirim çadırında almaya başladı. Fiyatlar çünkü gayet makul. Çeşitler çok fazla mevcut. 100-150 TL’ye çocuklarınıza alışveriş yapabilirsiniz. Esnaf ve vatandaş çok memnun. Halk akın akın buraya gelmeye başladı. Özellikle iftardan sonra yoğunluk çok fazla oluyor. Biz de ona göre müşterilerimizi memnun etmeye çalışıyoruz" dedi.

"Ürünler hem marka hem de yarı fiyatı"

Festivalden memnun olduğunu belirten bir vatandaş ise, "Alışveriş festivali çok iyi. Fiyatlar mükemmel. Ürünler hem marka hem de yarı fiyatı. Fiyatlar çok uygun. Bayram için de geleceğim. Ben çok beğendim" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şırnak’ta dağ keçileri dronla görüntülendi

2025-03-13 11:14 - Gündem

Fenerbahçe, ASVEL’i konuk edecek

2025-03-12 11:32 - Spor

Şahinbey Belediyesi’nden öğrencilere sahur ikramı

2025-03-16 17:39 - Kültür Sanat

Galatasaray, Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

2025-03-14 09:19 - Spor

Armutalan İçin Yeni İmar Planı Onaylandı

2025-03-13 10:23 - Gündem

Marmaris’te Kokain ve Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-03-13 16:38 - Marmaris

Mehmet Oktay: "Siyasi Bir İtibar Suikastine Uğruyorum"

2025-03-12 13:55 - Marmaris

Gazetecilerden Yeni Emniyet Müdürü Özdemir’e Ziyaret

2025-03-11 17:10 - Marmaris

GETOB kendi dergisinin tanıtımını yaptığı toplantıda yeni sezon için olumlu konuştu

2025-03-12 17:02 - Genel

Burunucu’nda deniz artık daha güvenli

2025-03-13 17:19 - Genel

İlgili Haberler

Kınalı-Malkara Otoyolu’nun temeli atıldı

17:48 - Genel

Hatay’da devlet övünç madalyası takdimi yapıldı

17:49 - Genel

Bakırköy Adliyesi’nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Töreni

17:21 - Genel

Didim Belediyesi’nde en düşük işçi maaşı 38 bin 023 lira oldu

17:31 - Genel

Öğrencilerin gösterisi hem gururlandırdı hem de duygulandırdı

17:26 - Genel

Günün Manşetleri

Kayıp Fotoğrafçı Evinin Balkonunda Ölü Bulundu

15:30 - Asayiş

Suriyelilerin Dönüşü Konut Piyasasını Nasıl Etkiledi

15:30 - Ekonomi

Sanatçı Züleyha Ortak'ın Evine Gelen Tamirci Öldürüldü

15:30 - Asayiş

Isparta'da Annenin Çocuğuna Şiddet İddiası

15:30 - Asayiş

Limon Tarlada 15 TL

15:30 - Ekonomi