?>

Kahramanmaraş’ta yüzme kursları başladı

Onikişubat belediyesi, sağlıklı yaşam ve sporun yaygınlaştırılmasına yönelik projelerine bir yenisini daha ekledi. Bu kez yetişkinler için yüzme kursu düzenleyen onikişubat belediyesi, 7’den 70’ü tüm vatandaşların hem spor yapmasını hem de yüzme becerilerini geliştirmesini hedefliyor.

Spor - 1 ay önce

Onikişubat Belediyesi, sağlıklı yaşam ve sporun yaygınlaştırılmasına yönelik projelerine bir yenisini daha ekledi. Bu kez yetişkinler için yüzme kursu düzenleyen Onikişubat Belediyesi, 7’den 70’ü tüm vatandaşların hem spor yapmasını hem de yüzme becerilerini geliştirmesini hedefliyor.

Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi’nin spor kültürünü yaygınlaştırmak ve sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla düzenlediği kursların kapsamını genişletmeye devam ediyor.

Sağlık ve spor odaklı projeleriyle topluma dokunmaya devam eden Onikişubat Belediyesi, örnek bir belediyecilik anlayışı sergiliyor.

Öğrencilerle başlayan, kadınlarla devam eden yüzme kursları, bu kez yetişkinleri ağırlayacak.

Yüzme öğrenmek isteyen kadın erkek tüm vatandaşlar, 14-19 Ocak tarihleri arasında kayıt olabilecek.

21 Ocak 2025’te başlayacak olan yüzme kursları, uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenecek. Katılımcılar, hem yüzme tekniklerini öğrenirken hem de sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralama fırsatı bulacak.

Onikişubat Belediyesi, bu kurslarla vatandaşların sportif aktivitelerle daha aktif bir yaşam sürmesini amaçlıyor.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sporun bireylerin fiziksel ve zihinsel sağlığı üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekti. Başkan Toptaş, “Belediye olarak vatandaşlarımızın her yaşta spor yapabilmeleri için imkanlarımızı seferber ediyoruz. Yüzme kurslarımız, bu çabalarımızın bir parçası. Hedefimiz, toplumda spor yapma alışkanlığını artırarak daha sağlıklı bireyler yetişmesine katkı sağlamak” dedi.

Kadınlar için Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu ve Şehit Serkan Yılmaz Kapalı Yüzme Havuzu’nda düzenlenecek kurslar, erkekler için ise Şehit Hüseyin Varol Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilecek. Kurslar, kadın ve erkeklere özel merkezlerde düzenlenerek herkesin rahatça katılım sağlamasına imkan tanıyor.

Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar, ilgili kurs merkezlerine başvurarak kayıt işlemlerini tamamlayabilecek.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te 1,5 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 09:44 - Asayiş

2 kilogram metamfetamile yakalanan zehir tacirleri tutuklandı

2025-01-13 09:13 - Asayiş

Kütahya’da Bonzai ve Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-10 10:22 - Asayiş

MARMARİS’TE ANAYOL ÜZERİNDEKİ GİZEMLİ SÜRGÜLÜ KAPI

2025-01-11 14:40 - Marmaris

Kömür Yüklü Tırda 50 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-13 09:50 - Asayiş

40 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 15:54 - Asayiş

Meta’nın CEO’su Zuckerberg’den Biden yönetimine "baskı" suçlaması

2025-01-11 11:49 - Siyaset

Enis Bardhi’ye teşekkür plaketi

2025-01-15 18:52 - Spor

331 Gram Metamfetamin ve 30 Bin Hap Ele Geçirildi

2025-01-13 11:01 - Asayiş

Samsun’da yangın tüpüne gizlenmiş 4,7 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-15 11:17 - Asayiş

İlgili Haberler

40 yaşındaki Cristiano Ronaldo, kariyerinin 925. golünü attı

22:43 - Spor

Başkan Şerifoğulları, Spor Toto ile protokol imzaladı

21:34 - Spor

Hüseyin Eroğlu: "Gençlerbirliği’nin Süper Lig’de olması gerektiğini düşünüyorum"

20:42 - Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Kırklarelispor: 1 - Kocaelispor: 3

19:46 - Spor

İsmet Taşdemir: "Galip geldik ama yetmedi"

19:48 - Spor

Günün Manşetleri

Başından vurulan diş hekimi son yolculuğuna uğurlandı

17:07 - Asayiş

Hocalı Katliamı'nın 33. yıldönümünde anıldı

13:51 - İnsan

Tarım Sektörünün Geleceği Masaya Yatırıldı

12:25 - İnsan

Tofaş Seyir halindeyken yanmaya başladı

10:11 - Asayiş

Doğaseverler, Karya’nın başkenti Milas’ı gezdi

09:31 - Kültür Sanat