?>

Kahta’da hedef 5’te öğrenciler yarıştı

Kahta'da hedef 5'te öğrenciler yarıştı

Eğitim - 9 ay önce

Adıyaman’ın Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Hedef 5 Turnuvası, Gerger, Samsat ve Sincik ilçelerinden gelen öğrencilerin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Akıl ve zeka oyunları kapsamında anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde kıyasıya bir mücadeleye sahne olan turnuvada, öğrenciler stratejik düşünme ve problem çözme becerilerini sınadılar. Farklı stratejiler kullanarak rakiplerini yenmeye çalışan öğrenciler, turnuvaya büyük bir heyecan kattı.

Yaklaşık 210 öğrencinin katıldığı turnuva sonunda, her kategoride dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Bayram tarafından ödülleri takdim edildi.

Hedef 5 oyununun hem eğlenceli hem de zihinsel açıdan faydalı bir oyun olduğunu belirten Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başlı, turnuvanın, öğrencilerin stratejik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmeye katkıda bulunduğunu söyledi.

Müdür Başlı, “Bu yıl düzenlediğimiz Hedef 5 Turnuvası’nda bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Gerger, Samsat ve Sincik ilçelerinden gelen öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik, bizler için çok anlamlı bir deneyim oldu. Hedef 5 oyunu, sadece eğlenceli bir aktivite olmanın ötesinde, öğrencilerimizin stratejik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmesine de katkı sağlıyor. Bu turnuva, öğrencilerimizin bu becerilerini sergileyerek birbirleriyle yarışmalarına imkan tanıdı ve onların başarılarını kutlama fırsatı sundu.

Bu turnuvada emeği geçen Proje Koordinatörümüz Mehmet Özen, "Fatih Kuzu ve tüm öğretmenlerimize, velilerimiz ile öğrencilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Ulucanlar’da ne canlar gitti

2024-05-06 11:10 - Gündem

100 YILLIK HASRET BÜYÜKŞEHİR İLE SONA ERİYOR

2024-05-06 13:52 - Gündem

Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği düzenlendi

2024-05-05 23:13 - İnsan

DİŞ HEKİMLERİNE YEŞİL PASAPORT İÇİN VEKİL DESTEĞİ

2024-05-04 13:35 - Sağlık

EGELİ İŞ İNSANLARINDAN AZERBAYCAN’A ÇIKARMA

2024-05-06 16:10 - Gündem

YENİ MÜFREDAT TARTIŞMALARI SÜRÜYOR

2024-05-07 14:49 - Marmaris

"BİR DENİZ, 1000 ÇOCUK" PROJESİ

2024-05-07 18:28 - İnsan

Beyoğlu’nda Hıdırellez coşkusu

2024-05-05 22:31 - Genel

DALYAN’DA MAHKEME KARARLARI UYGULANSIN

2024-05-06 11:33 - Gündem

Bağcılar’da Hıdırellez coşkusu

2024-05-06 09:21 - Genel

İlgili Haberler

SUBÜ öğrencisinin bor tabanlı kanser tedavi projesine TÜBİTAK desteği

11:34 - Eğitim

Lise öğrencilerine Jandarma anlatıldı

11:26 - Eğitim

Tavşanlı’da duygusal veda, 33 yıllık öğretmenlik kariyerinde son ders

11:11 - Eğitim

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yangın ve acil durum seferberliği

11:13 - Eğitim

Malatya’nın Doğanşehir ve Arapgir ilçelerinde eğitime kar engeli

11:09 - Eğitim

Günün Manşetleri

Kayseri Süper Amatör Küme’de Sezon Tamamlandı

10:30 - Spor

Konteyner Yatakhane Kül Oldu

10:24 - Asayiş

Başakşehir’de Transfer Hareketliliği

10:23 - Spor

İstanbul Boğazı’nda Yoğun Sis!

10:10 - Genel

516 Milyon TL’lik Yasa Dışı Bahis Operasyonu

10:04 - Asayiş