?>

Kale Kafe, yaşlıların kullanımı için dönüştürülecek

?lkadım belediye başkanı ihsan kurnaz, kadifekale mahallesinde restoran ve kafe olarak hizmet veren kale kafe'yi yaşlıların kullanımı için düzenleyeceklerini söyledi.

İnsan - 8 ay önce

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Kadifekale Mahallesi’nde restoran ve kafe olarak hizmet veren Kale Kafe’yi yaşlıların kullanımı için düzenleyeceklerini söyledi.

Samsun’un İlkadım Belediyesi Meclisi Haziran Ayı Kapanış Toplantısı, meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’ın başkanlığında, İlkadım Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, komisyonlara devredilen gündem maddeleri, meclis üyelerinin onayıyla kabul edildi.

Kadifekale Mahallesi’ndeki Kale Kafe’nin, büyüklerin kullanımı ve daha çok sosyalleşebilmeleri için yeniden düzenleneceğini açıklayan Başkan İhsan Kurnaz, "Bir önceki birleşiminizde komisyonlara devredilen gündem maddelerimizi görüştük ve karara bağladık. Alınan kararların İlkadım’ımız ve hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana uyum ve iş birliği içerisinde, ortak akılla yürüttüğümüz meclis çalışmalarımız, gelecek meclislerimizde de şeffaf bir şekilde devam edecek. İlçemiz ve hemşehrilerimiz için yapacak çok işimiz olduğunu biliyoruz. Daha temiz, yaşanılabilir; spor, kültür ve turizm alanlarında kendini daha da geliştiren bir İlkadım için durmaksızın çalışıyoruz. Kadifekale Mahallemizdeki Kale Kafe’yi, aldığımız karar doğrultusunda, kıymetli büyüklerimizin kullanımı için yeniden düzenleyeceğiz. Bu dönüşümün, büyüklerimizin tüm gün evde oturmamalarına, daha çok sosyalleşmelerine katkı sağlayacağına inanıyorum. Yürüttüğümüz çalışmaların ve aldığımız kararların ilçemiz ve İlkadımlı hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

KARAMAKA MARMARİS TARİHİNE IŞIK TUTUYOR

2024-05-31 14:12 - Yaşam

KÖYCEĞİZ GÖLÜ'NÜ BESLEYEN SU KAYNAKLARI KURUYOR

2024-06-01 14:55 - ÇEVRE

MUĞLA’YA GELEN BU ADAYI GÖRMEDEN DÖNMESİN

2024-06-06 13:38 - ÇEVRE

KARACA: TURİZM BÖLGELERİNDE BAZI TASARRUF MADDELERİ MUAF TUTULMALI

2024-06-04 11:31 - Turizm

102 Kurum: Hukuku işletin tüm termik santralleri kapatın

2024-06-04 13:24 - ÇEVRE

BRICS NEDİR? TÜRKİYE BRICS'E ÜYE Mİ? BRICS'E ÜYE ÜLKELER

2024-06-05 15:54 - Ulusal

MARMARİS KAVRULDU: TERMOMETRELER REKOR SICAKLIK GÖSTERDİ"

2024-06-05 15:31 - Gündem

MARMARİS'TE SU KESİNTİSİ UYARISI

2024-06-04 20:42 - Marmaris

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

2024-06-02 23:15 - Marmaris

AVRUPA’DAKİ YEŞİL DÖNÜŞÜM TÜRKİYE İÇİN FIRSAT MI TEHDİT Mİ?

2024-06-04 15:56 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Erzurum Tarım Konseyi toplantısı gerçekleştirildi

14:07 - İnsan

Evlenecek çiftlere 150 bin lira kredi verilecek

13:55 - İnsan

İşte Erzurum Müftülüğü’nün 2024 faaliyetleri

13:36 - İnsan

Gaziantep’in 104 yıllık gururu

13:32 - İnsan

Miniklerin kar eğlencesi

13:16 - İnsan

Günün Manşetleri

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi için Kadrosunu Güncelledi

13:00 - Spor

Habur’da 370 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

13:00 - Asayiş

Yapay Zeka Yardımıyla Cezayı İptal Ettirdi

12:43 - Asayiş

Anneye 27 Yıl 9 Ay Hapis Cezası

12:10 - Asayiş

Beşiktaş, Sivasspor Deplasmanında 3 Puan Peşinde

12:09 - Spor