?>

Kan akan ’Çakmak yok’ kavgasındaki görgü şahidi: "’Niye ters bakıyorsun’ sözüyle başladı"

Antalya'nın serik ilçesinde karşısından gelen kişiden çakmak istediğini ve ‘yok' cevabını alınca bıçakladığını ileri sürüldüğü olayda, görgü şahitleri konuştu. Ahmet tutkaç adlı vatandaş, güvenlik kameralarına anbean yansıyan olayda yolda yürüyen gencin, bıçakladığı gence ‘niye ters bakıyorsun' dediğini söyledi.

Asayiş - 3 ay önce

Antalya’nın Serik ilçesinde karşıdan gelen kişiden çakmak istediğini ve ‘Yok’ cevabını alınca bıçakladığını ileri sürüldüğü olayda, görgü şahitleri konuştu. Ahmet Tutkaç adlı vatandaş, güvenlik kameralarına anbean yansıyan olayda kaldırımdaki tartışmanın ‘Niye ters bakıyorsun’ sözleri sonrası başladığını söyledi.

Olay, Serik ilçesine bağlı Merkez Mahallesi Çınaraltı Meydanı’nda bulunan bir pasaj önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ö.A. (17) ile karşılaştığı yabancı uyruklu A.K. (31) arasında tartışma çıktı. Sözlü tartışma sonrası Ö.A., yanında bulunan bıçakla A.K.’yi karnından yaraladı. Olay sonrası ihbar üzerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Aldığı bıçak darbesi ile yaralanan A.K., yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Serik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan A.K.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olaya karışan Ö.K. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına aldı.

Ö.K.’nin polise verdiği sözlü ifadede çakmak istediği ve A.K.’nin vermediğini söylediği öğrenildi. O anlar kamerada

Olay anı, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kaldırımda yürüyen A.K.’nin yanından 3 kişinin geçtiği ve hemen akabinde sözlü tartışmanın yaşanması ile Ö.K.’nin bıçakla saldırdığı anlar yer aldı. Tartışmayı Ö.K.’nin yanındaki bir gencin ise ayırmaya çalıştığı da görüldü. "Niye ters bakıyorsun"

Öte yandan olaya şahit olan çevredeki vatandaşlar o anları anlattı. Vatandaşlardan Musa Başkan, "Sese çıktık dışarı. Bir kişi kaldırımda yürürken, karşısından gelen 3 kişi arasında tartışma olmuş. Biz de anlayamadık. Yaralanan şahıs yere düşer gibi oldu. Arkadaşlarla birlikte ilk müdahalesini yaptıktan sonra 112’yi aradık. Üzücü bir olay. İnşallah böyle bir olay bir daha yaşanmaz" dedi.

Bir diğer vatandaş Ahmet Tutkaç da, "Olay, ‘niye ters ters bakıyorsun’ diye iki taraf arasında tartışmadan dolayı çıktı. Daha sonra bıçaklama olayı oldu. Yaralanan kişi için sağlık ve polis ekipleri geldi" şeklinde konuştu.

Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te milyon dolarlık guletler tarlalarda üretiliyor

2025-02-19 16:21 - Marmaris

Marmaris Belediyesi’nden Sinpaş GYO’ya İzin İptali

2025-02-20 10:43 - Marmaris

Denizli için soğuk ve yağışlı hava uyarısı

2025-02-18 09:58 - Gündem

Balıkesir’de Kent Lokantası törenle açıldı

2025-02-19 16:19 - Ekonomi

Marmarisli Çocuklar Türkiye Şampiyonası'na Gidiyor

2025-02-17 11:33 - Spor

Marmaris sahilinin sevimli müdavimleri

2025-02-20 17:08 - Marmaris

Muğla'da Destek Bütçesi %70 Arttı!

2025-02-20 15:43 - İnsan

MARMARİS'İN HER ANI BAŞKA GÜZEL

2025-02-17 13:20 - Marmaris

HALK OTOBÜSLERİ İÇİN ÖZEL ŞERİT UYGULAMASINDA 2. ETABA GEÇİLDİ

2025-02-21 15:54 - Ulaşım

MİLAS-BODRUM HAVALİMANINDAN REKOR PERFORMANS

2025-02-21 13:24 - Ulaşım

İlgili Haberler

Tıra arkadan çarpan otomobil kullanılmaz hale geldi, sürücüsü yaralandı

10:34 - Asayiş

Ankara’da 3 binden fazla kaçak elektronik sigara ele geçirildi

10:27 - Asayiş

Tekirdağ’da kaçak tütün ve sigara operasyonu

10:25 - Asayiş

Kaybolan Alzheimer hastası yaşlı kadın 18 saat sonra tarlada bitkin halde bulundu

10:21 - Asayiş

Herkes kırmızı ışıkta dururken emniyet şeridinden geçip yayayı ezdi

10:23 - Asayiş

Günün Manşetleri

Pompalı Tüfekle Kedi Vuran Şahıs Serbest Kaldı

16:40 - Asayiş

Beşiktaş’ta, Bodrum FK maçı hazırlıkları başladı

16:23 - Spor

Motosiklet Denetimleri Rekor Cezayla Sonuçlandı

15:43 - Asayiş

Enkazda Mahsur Kalan Kediye İtfaiye Yetişti

15:42 - Gündem

Altın Güvenli Liman Olmaya Devam Ediyor

15:22 - Ekonomi