?>

Kanat Tan: "Bu yıl 40-50 milyon TL bütçeye ihtiyacımız var"

ıng kadınlar süper lig takımı zonguldak spor basket 67 kulüp başkanı kanat tan, süper ligede mücadele edebilmek için 40-50 bütçeye ihtiyaç olduğunu açıkladı.

Spor - 10 ay önce

ING Kadınlar Süper Lig ekiplerinden Zonguldak Spor Basket 67’de Başkan Kanat Tan, Süper Lig’de mücadele edebilmek için 40-50 milyon TL bütçeye ihtiyaç olduğunu açıkladı.

ING Kadınlar Süper Ligi’ne yükselen Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, Yönetim Kurulu Üyeleri Kartal Tan, Koray Atalı ve Buğra Kubalas bugün Site Kapalı Spor Salonu’nda basın toplantısı düzenledi.

Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde bir sezon için 40-50 milyon TL bütçeye ihtiyaçları olduğunu açıkladı.

Zonguldak’ın Süper Ligi hak ettiğini ifade eden Tan, “Bu renklere gönül veren insanlar olarak Zonguldakspor biliyorsunuz Kırmızı şehit madenci kanının rengi, lacivert de içlerinin tulumunun rengi. Zonguldakspor ismini yaşatmak için Zonguldak Spor Basket 67 Kadın Basketbol takımını kurduk. Kurduktan sonra güçlü transferler yaparak birinci senemizde rekorlar kırarak 1. Lig’e çıktık. Bu süreçten sonra 1. Lig’deki bütçelerimiz de daha büyük arttıktan sonra 1. Lig’de tekrar özellikle Türkiye’de seyirci rekorları kırarak şampiyon olduk. Bu şehrin her şeyin en iyisini hak ettiğine inandığımız için, bu seyircimiz, bu enerjimizle birlikte, hep beraber birlik ve beraberlik içinde, bu konuda mütevazi olamayacağım. Dev bütçeli takımlar arasında şampiyon olup şehrimizi hak ettiği yere Süper Lig’e getirdik."

Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, “Bizim de çevremizde 7 tane holdingimiz var, 28 tane belediyemiz var. Benim görüşüm bu şehirden para kazandıkları için biraz borçlu olduklarını düşünüyorum. Bir de en büyük avantajımız şu; Cumhurbaşkanımızın yeni sponsorluk yasasında, sponsor olduğunuz zaman vergiden düşebiliyorsunuz. Yani bize sponsor olduğu zaman kendisi vergiden de düşebiliyor. Bu yılki bütçemiz 40-50 milyon TL. Yönetim olarak elimizi tabii ki taşın altına koyacağız ama bu paraları verebilecek gücümüz yok. Zamanımız her gün daralıyor. Çok üzülerek sahaya çıkmama durumumuz var. Bu seyirci bunu hak etmiyor. Yani bu şehir bunu hak etmiyor” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

DÜNYA OKYANUS GÜNÜ’NDE DATÇA’DA KARA VE SUALTI TEMİZLİĞİ

2024-06-08 18:29 - ÇEVRE

SUÇIKAN'DA SU BİTTİ, ARTIK YETER

2024-06-09 14:59 - ÇEVRE

MARMARİSLİ 14 YAŞINDAKİ FUTBOLCU MUĞLA KARMASINA SEÇİLDİ

2024-06-11 11:34 - Spor

DALAMAN SARSALA KOYU'NA GİRİŞE REKOR ZAM

2024-06-10 16:58 - Ekonomi

DUBLE YOL İÇİN ORMANI, ANTİK KENTLERİ, KÖYLERİMİZİ YOK ETMEYİN

2024-06-07 15:11 - ÇEVRE

MEHMET AKPINAR ATAUZDERE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI

2024-06-10 13:39 - Gündem

MUĞLA’YA GELEN BU ADAYI GÖRMEDEN DÖNMESİN

2024-06-06 13:38 - ÇEVRE

Amasya’da otomobil yol kenarındaki tezgaha daldı: 1 ölü

2024-06-10 17:37 - Asayiş

PİK KURS MERKEZİ AÇILDI

2024-06-11 17:57 - Marmaris

Putin'den Uyarı: Rusya Batılı Hedefleri Vurmak İçin Silah Sağlayabilir

2024-06-07 12:27 - Ulusal

İlgili Haberler

Ziraat Bankkart, seride 1-0 öne geçti

20:29 - Spor

Sakaryaspor, İrfan Buz ile anlaştı

19:57 - Spor

Alanyaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını başladı

16:03 - Spor

TFF 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği, Riva’da gerçekleştirildi

15:33 - Spor

TFF'den İstanbul Depremi Sonrası Geçmiş Olsun Mesajı

15:10 - Spor

Günün Manşetleri

Kural Tanımaz Motosikletçiye Ağır Ceza

15:25 - Asayiş

Cam Silen Kadın 4. Kattan Düştü

15:25 - Asayiş

TFF'den İstanbul Depremi Sonrası Geçmiş Olsun Mesajı

15:10 - Spor

Deprem Sonrası Akaryakıt İstasyonlarında Kuyruklar Oluştu

14:55 - Genel

Kalp Hastası Minik Yusuf Okulda Hayatını Kaybetti

14:31 - Asayiş