?>

Karabük’te TOKİ ile dönüşüm sürüyor

Ak parti genel sekreter yardımcısı ve karabük milletvekili cem şahin ile ak parti karabük milletvekili d. Ali keskinkılıç, toki tarafından 2025 yılında ilçelerde 736 yeni konutun daha yapımına başlanacağını bildirdi.

İnsan - 5 ay önce

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin ile AK Parti Karabük Milletvekili D. Ali Keskinkılıç, TOKİ tarafından 2025 yılında ilçelerde 736 yeni konutun daha yapımına başlanacağını bildirdi.

Şahin ve Keskinkılıç, yaptıkları ortak açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı TOKİ tarafından yapılan yatırımlar ile bölge halkının yaşam standartlarını yükseltmeye ve Karabük’ü modern bir şehir kimliğine kavuşturmaya devam ettiklerini bildirdi.

Yapılan çalışmaların önemine dikkat çeken milletvekilleri,2025 yılı itibarıyla Karabük’te yeni projelerin ihale süreçlerinin başlayacağını,Ocak ayında Safranbolu’da 196 konut, Nisan ayında Yortan’da 59 konut ve Eflani’de 63 konut, Mayıs ayında ise Eskipazar’da 268 konut inşaatı için ihalelerin yapılacağını, öte yandan daha önce iki etap yapılan Yenice ilçesinde ise Özal Mahallesinde 24 afet konutu ve 150 konutluk 3. etap için yer tahsisi yapıldığını, ihale tarihinin belirleneceğiniduyurdu.

Şahin, yapılan yatırımların şehrin geleceği için büyük bir kazanım olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Karabük’ün her köşesine modern yaşam alanları kazandırıyoruz. TOKİ’nin projeleriyle vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamanın yanı sıra sosyal ve çevresel düzenlemelerle yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Bu çalışmalar, Karabük’ün kalkınma yolculuğunda önemli bir adım. AK Parti iktidarı döneminde Karabük’e yapılan yatırımlar, şehirdeki yaşam standartlarını her geçen gün daha yukarı taşıyor. "

Ali Keskinkılıç ise bölgeye yapılan yatırımların hızla devam ettiğini vurgulayarak, "Karabük için durmadan çalışıyoruz. Hem şehir merkezinde hem de ilçelerimizde, her bir vatandaşımızın daha iyi bir yaşam sürmesi için projeler hayata geçiriliyor. 2025 yılına damga vuracak bu yatırımlarlaKarabük,Türkiye’nin örnek şehirlerinden biri olma yolunda önemli bir mesafe kat etmiş olacak."dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

(ÖZEL) Yola düşen metal rulolar az kalsın faciaya neden oluyordu

2024-12-03 10:02 - Asayiş

Samsun’da 500 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-29 12:09 - Asayiş

Türkiye’nin ilk ve tek kadın X-Trial pilotu, off-road pistlerinde tozu dumana katıyor

2024-12-05 13:07 - Spor

Uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 500 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-12-04 13:33 - Asayiş

Lider Esen Metal fire vermek istemiyor

2024-11-30 08:58 - Spor

Batman’da 3 kilo metamfetamin ile yakalanan minibüsün sürücüsü tutuklandı

2024-12-01 16:19 - Asayiş

Samsun’da 64 gram metamfetamin ile yakalanan bir kişi gözaltına alındı

2024-11-30 11:49 - Asayiş

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden imar çalıştayı

2024-12-03 13:48 - Gündem

MARMARİS’TE ANTİK MERKEZ ÜZERİNDE KAKTÜS ŞÖLENİ

2024-12-04 16:06 - Marmaris

MARMARİS'İN ANTİK KENTLERİNDE TARİHE YOLCULUK

2024-12-02 11:06 - Marmaris

İlgili Haberler

Vali Çelik trafik kazasında yaralanan vatandaşları ziyaret etti

01:04 - İnsan

BEUN Rektörü Özölçer, 23 Nisan’da makamını miniklere devretti

23:07 - İnsan

29 yıl önce şehit edilen öğretmenler anıldı

20:53 - İnsan

Muş’ta koruma altındaki çocuklardan anlamlı etkinlik

20:00 - İnsan

Herkes bir günlük makam isterken o vatman olmak istedi

18:52 - İnsan

Günün Manşetleri

Papa Francis adına lokma döktürdü

15:26 - Genel

Eski Brandalar Umut Dolu Çantalara Dönüştü

15:21 - Eğitim

8 Aylık Hamile Kadının Katil Zanlısı Meydanda Yakalandı

15:01 - Asayiş

Emekli Polis Silahla Vurduğu Yaralıya Tekme attı

14:40 - Asayiş

Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Ufuklar

13:24 - Sağlık