?>

Karacabey halkından kent lokantasına yoğun ilgi

Karacabey belediyesi tarafından 3 ay önce hizmete giren kent lokantası açıldığı ilk günden itibaren ilgi odağı olmaya devam ediyor. Kaliteli ve uygun fiyatlarıyla vatandaşların beğenisini kazanan lokantadan bugüne kadar yaklaşık 12 bin kişi faydalandı.

Ekonomi - 4 ay önce

Karacabey Belediyesi tarafından 3 ay önce hizmete giren Kent Lokantası açıldığı ilk günden itibaren ilgi odağı olmaya devam ediyor. Kaliteli ve uygun fiyatlarıyla vatandaşların beğenisini kazanan lokantadan bugüne kadar yaklaşık 12 bin kişi faydalandı.

Karacabey Belediyesi tarafından 3 ay önce hizmete giren Kent Lokantası açıldığı ilk günden itibaren ilgi odağı olmaya devam ediyor. Hijyenik ortamda uygun fiyata sağlıklı ve kaliteli yemeklerle hizmet veren lokanta, açıldığı günden beri yaklaşık 12 bin kişiye ulaştı. Karacabey Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirdiği Kent Lokantası’nda özellikle dar gelirli aileler, işçiler ve öğrenciler için dört çeşit yemek uygun fiyatla vatandaşlara sunuluyor. Lokantanın açıldığı günden bu yana büyük bir talep gördüğünü, bununla birlikte vatandaşların beklentilerine ne kadar doğru yanıt verildiğinin en iyi göstergesi olduğunu belirten Başkan Fatih Karabatı, "Bu proje, Karacabey halkının uygun fiyata sağlıklı ve kaliteli yemeklere ulaşabilmesi amacıyla hayata geçirildi. Açılışımızdan bu yana vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve memnuniyet bizleri son derece mutlu ediyor.” dedi.

Lokantanın sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olduğunu vurgulayan Karabatı, "Burada sağlıklı ve dengeli bir beslenme sunmayı hedefledik. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilen, aynı zamanda bütçelerini zorlamayan bir hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz. Herkese açık ve erişilebilir bir kent lokantasını ilçemize kazandırdığımız için çok mutluyuz. Karacabey’in sosyal yaşamına katkı sunmaya ve halkımızın her alandaki ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. " şeklinde konuştu.

Karacabey Kent Lokantası, hafta içi her gün 11.00-15.00 saatleri arasında hizmet vermekte.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA'DA “DEŞTİN ÇİMENTOSUZLUK BAYRAMI”

2024-09-28 16:08 - Gündem

SAHİL GÜVENLİK, GÜNEY EGE GRUP KOMUTANI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

2024-10-02 15:38 - Asayiş

Söke’de tarımı koruma için tuzak kontrolleri sıkı tutuluyor

2024-09-27 09:35 - Genel

DOĞA VE TARİHİN BULUŞTUĞU CENNET: ARAPAPIŞTI KANYONU

2024-10-02 13:08 - Gezi

DOĞANIN EŞSİZ HEDİYESİ: SALDA GÖLÜ

2024-09-27 13:46 - Gezi

Datça’da öğretmen sürgününe karşı eylem

2024-10-01 12:43 - Eğitim

Marmaris’te Cengiz Nalbant’a saldırıya büyük tepki

2024-10-03 15:20 - Marmaris

Muğla’da insanlık dışı davranış

2024-10-03 14:35 - Gündem

MUĞLA’DA ÇİMENTOSUZLUK FESTİVALİ HALAYLARLA KUTLANDI

2024-09-30 11:39 - Gündem

Çamlık Bulvarı Pazar günleri trafiğe kapatılacak

2024-09-27 15:44 - Gündem

İlgili Haberler

Havacılık, uzay, savunma ve denizcilik sanayisinin tüm ihtiyaçları tek platformda buluştu

16:48 - Ekonomi

Türkiye Turizmi Küresel Arenada Güçleniyor

16:46 - Ekonomi

Bağyolu Sosyal Tesisi hizmete açıldı

16:26 - Ekonomi

Ford Otosan ve Mars Logistics’ten iş birliği

16:03 - Ekonomi

Kars’ta dolmuş ve taksi ücretleri el yakıyor

15:54 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Meme Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor!

16:07 - Sağlık

Manisa FK, Birama Toure’yi Transfer Etti

15:53 - Spor

Sahte Sözleşmelerle 60 Milyon Lira Vurgun

15:41 - Asayiş

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık